misss_girl Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2010 2.101 728 24 Nisan 2015 Konu Sahibi misss_girl #1 Erkek yeğenimin haftaya doğum günü var ve birtürlü karar veremiyorum ve pek anlamıyorum sizce ne alabilir yardımcı olursanız sevinirim
Erkek yeğenimin haftaya doğum günü var ve birtürlü karar veremiyorum ve pek anlamıyorum sizce ne alabilir yardımcı olursanız sevinirim
hamusum Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2012 2.404 94 25 Nisan 2015 Konu Sahibi misss_girl #2 misss_girl .!.: Erkek yeğenimin haftaya doğum günü var ve birtürlü karar veremiyorum ve pek anlamıyorum sizce ne alabilir yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Canm bence oyuncak almalisin çocuklar çok mutlu oluyo özellikle dikkatini çekecek müzikli sesli bişey olursa deymeyin keyfine
misss_girl .!.: Erkek yeğenimin haftaya doğum günü var ve birtürlü karar veremiyorum ve pek anlamıyorum sizce ne alabilir yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Canm bence oyuncak almalisin çocuklar çok mutlu oluyo özellikle dikkatini çekecek müzikli sesli bişey olursa deymeyin keyfine
H Heart of Gold Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 6.149 11.988 27 Nisan 2015 Konu Sahibi misss_girl #3 eğitici bir oyun halısı olabilir.