- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Kusmuğunda koku var mı? Başına herhangi bir darbe almadıysa dışarı çıktığı içindir. Ama çocuğu eve kapatmayın her mikroba vücudunun alışması lazım yoksa anasınıfı okul çağında çok sıkıntı çekersiniz. Sakin olun bu kadar koruyuculuk zarar verir. Elbette hasta da olacak iyileşecek. Bağışıklığını güçlendirici gıdalar yedir. Kefir gibi. Kusması için de nane limon yada ıhlamur içir. Geçmezse doktora götür. Geçmiş olsun canımŞuana kadar hava şartlarından dolayı pek cikaramadik bugün biraz aranın ardindan bir akraba ablanin ısrarıyla bebeği gezmeye çıkardık. Oyuncaklara bindireyim dedi çok hevesli. Arabasıyla götürdü. Sadece çimenlerin üstünde yürütmeye çalıştık açık havada yürüttük. Oyuncaklara bindirdik.
12 aylık
Birşeyi yoktu gülüyor kahkahalar atıyordu.
Eve geldik saat 00:00 de uykuya daldı. Sabaha karşı 04:00 de yanımda yatan oğlum kustu tüm yediklerini.
Şuan annemdeyim o yüzden beraber yattık oğlumla burda beşik olmadığı için.
Saat 04:00 den beri 5 kez kustu.
Yediği muzları meyve purelerini vs herşeyi çıkardı. Babası da endişelendi. Bana kızıyor bir daha çıkarmayacagim çocuğu
Sen hasta ettin fln die.
Evde olsaydık birşey olmayacaktı diyor.
Ama gerçekten de öyle.
Evde birşey olmuyor dışarı çıkınca oluyor insanlarla haşır neşir olduğu zaman
En son buraya geldiğimizde de kusma ateş oldu. Babamdan Enfeksiyon kapmış. Babam sadece kucağına almıştı.
Anne sütünü deseniz ilk 8 ay güzel emdi. fakat Mama destekli.
Şuan da da emziriyorum ama uykuya geçişlerde arıyor sadece.
Sonra azalttı.
Meme aramıyor pek aslinda
Ama yine de sağıp veriyorum.
İsirmasa daha da çok emzirecegim ama çok fazla acıtıyor.
Acaba beslenmeyle mi alakalı kusmasi?
Üşüttü mu
Ateşi yok şuan
İshal de yok takipteyiz.
Tam uyuyor tekrar kusuyor
Tüm yediğini çıkardı
? Şimdi tekrar uyudu
Ateşi olmadığı için müdahale de yapamiyoruz.
Başına gelen var mı böyle birşey. Dışarı çıktığımız için hava değişiminden mi kusuyor
Belli ki çocuğunuz çok hassas öyle dışarı cikarmayayimla atlatamazsiniz bunu dışarı da çıksın herkese her şeye dokunsun da .benim annem de aşırı korumacı yetiştirdi aynı zamanda çok da titizdi . Dışarı çıksam alerji oluyodum çok temiz birinin evine gitsem yine alerji her koşulda alerji oldum ve çok bunaldım ergenlik döneminden sonra bir daha hastaneye de gitmedim ama şuan toza maruz kalınca alerjim tekrar nuksediyor peki toz olmayan bir yer var mı yok.o yüzden yaşamış biri olarak söylüyorum çocuğu dışarı çıkarın biraz doğayla temas etsin bu çocuklar tutuklu değil eve hapsedemezssiniz. :)))) Canıma tak etti direniş baslaticam bu gidişle . Şuan hamileyim riskli bi gebelik geçiriyorum . İnanın tüm bunları yaşamış biri olarak beynimin bir tarafı bebegini kimseye verme göğsünde uyut gece gündüz bağrında olsun elini uzatıp dokunmak isteyen olursa aslanlar gibi bi pençe at diyo ama bu yanimin yanlış düşündüğünü biliyorum:)))Şuana kadar hava şartlarından dolayı pek cikaramadik bugün biraz aranın ardindan bir akraba ablanin ısrarıyla bebeği gezmeye çıkardık. Oyuncaklara bindireyim dedi çok hevesli. Arabasıyla götürdü. Sadece çimenlerin üstünde yürütmeye çalıştık açık havada yürüttük. Oyuncaklara bindirdik.
12 aylık
Birşeyi yoktu gülüyor kahkahalar atıyordu.
Eve geldik saat 00:00 de uykuya daldı. Sabaha karşı 04:00 de yanımda yatan oğlum kustu tüm yediklerini.
Şuan annemdeyim o yüzden beraber yattık oğlumla burda beşik olmadığı için.
Saat 04:00 den beri 5 kez kustu.
Yediği muzları meyve purelerini vs herşeyi çıkardı. Babası da endişelendi. Bana kızıyor bir daha çıkarmayacagim çocuğu
Sen hasta ettin fln die.
Evde olsaydık birşey olmayacaktı diyor.
Ama gerçekten de öyle.
Evde birşey olmuyor dışarı çıkınca oluyor insanlarla haşır neşir olduğu zaman
En son buraya geldiğimizde de kusma ateş oldu. Babamdan Enfeksiyon kapmış. Babam sadece kucağına almıştı.
Anne sütünü deseniz ilk 8 ay güzel emdi. fakat Mama destekli.
Şuan da da emziriyorum ama uykuya geçişlerde arıyor sadece.
Sonra azalttı.
Meme aramıyor pek aslinda
Ama yine de sağıp veriyorum.
İsirmasa daha da çok emzirecegim ama çok fazla acıtıyor.
Acaba beslenmeyle mi alakalı kusmasi?
Üşüttü mu
Ateşi yok şuan
İshal de yok takipteyiz.
Tam uyuyor tekrar kusuyor
Tüm yediğini çıkardı
? Şimdi tekrar uyudu
Ateşi olmadığı için müdahale de yapamiyoruz.
Başına gelen var mı böyle birşey. Dışarı çıktığımız için hava değişiminden mi kusuyor