1 yaş bebeklerinizle evde neler yapıyorsunuz

O zamanlar yıne kolaydı
Sımdı daha zor
Suan lego yapıyoruz
Sıkılacak ve yeni bısey bulmam gerekecek

Yeni yeni yürümeye başlamıştı. Sürekli peşinde dolanıyordum 😂 Ev işlerini beraber yapıyorduk. İlk arabam almıştım ona binerdi

Saklambaç oynuyoruz kovalamaca araba sürüyoruz tencere şişe v.s kapaklarını açıp kapatmak en büyük eğlencemiz birde erkenden aldığımız lazimligin içine girip araba sürer gibi yapmak :)

Bultak oyunları oynuyorduk, iç içe geçirilen kaplardan almıştım onları dizip kule yapıyorduk , oyuncak temizlik seti almıştım benden görüp yerleri viledalıyordu😀 bebekliğinde yıkadığım küvetin içine top doldurmuştum top havuzu yapmıştık çok eğleniyordu . Hareketli kitaplar , dokun hisset kitapları , minik hikaye kitapları ,sincap kitabın cırtlı hikaye kitapları,3 boyutlu kitaplar , büyük sorular kitabı vs inceliyorduk. Sallanan atta sallanmayı çok severdi, şimdi 2 buçuk yaşında aynı atla evin içinde uça uça geziyor 😀 aktivite masasını çok severdi onunla epeyce oyalanırdı,lets be child markasının tabletini çok severdi ondan da baya şey öğrendi . Cariocanın mum boyalarıyla boyamaya başlamıştık tam o zamanlar . Sonra kapakları ayıcıklı olanlara geçmiştik. Parkta salıncak, market mağaza gezmek derken 2 buçuk yaş oldu işte 😍 sağlıkla büyütün

X