Bebek Beslenmesi 1 yas bebekleri icin süt önerisi ????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
selam kizlar..benim oglum 1 ay sonra bir yasinda olaanne sütüm hic olmadigi icin dogdugu andan itibaren aptamil devam sütü kullandik.4.aydan itibarende ek gidalara gecmistik.simdi gündüz corbadir,mamadir vs..kasik mamalari ile besleniyo.geceleride sabaha kadar iki defa biberonla süt veriyorum.araliksiz uyumuyor zaten acikiyor.simdi 1 yasina girdikten sonra nasil süt kullanayim bilmiyorum ?aptamil bebek sütlerine devammi edeyim yoksa az yagli pastorize sütmü vereyim sulandirarak. ne yapicam ?yardim edin lütfennnn

Merhaba,
KK'da başka bi topikte görmüştüm.Çoğu anne sütteki yağın bebeğin gelişimine çok faydalı olduğunu yazmıştı. O yüzden az yağlı değil de tam yağlı süt kullanabilirsin. Benimde kızım 15 gün sonra yaşına giriyor.. bende tam yağlı süt vermeyi düşünüyorum.. Şuan kızım ishal olduğu için süt ürünleri veremiyorum ama gece sulandırılmış olarak içine de bisküvi katıp vermeye başlamıştım..

Ben 6 aya kadar anne sütü günde bir defada mama verdim.6 aydan sonra inek sütüne geçtim.Hemde halis muhlis inek.Bizim bildiğimiz sarıkızın sütüne.Kapıma gelen sütcümden aldığım sütü verdim.
Sizde az yağlı değil bence tam yağlı süte geçin derim.

sulandirmaya falan gerek yok diyosunuz yani tam yagli sütü verebilirim ilik hale getirerek geceleri öylemi ??agir gelir diye düsünmüstüm ben ama madem sizler kullaniyosunuz i sakincasi yok demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…