- 21 Nisan 2022
- 19
- -6
- 23
- Konu Sahibi hayal00013
KIZLAR BEBEĞİM YAZ GELİNCE BİR YAŞINA GİRİCEK YAZIN TATİLE GİTMEK İSTİYORUZ RİCA EDİYORUM MEMNUN KALDIĞINIZ OTELLERİ YAZARMISINIZ ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Royal diwa resort , antalya.KIZLAR BEBEĞİM YAZ GELİNCE BİR YAŞINA GİRİCEK YAZIN TATİLE GİTMEK İSTİYORUZ RİCA EDİYORUM MEMNUN KALDIĞINIZ OTELLERİ YAZARMISINIZ ??
1 yaş için bu dedikleriniz biraz fazla sankiAntalya Ela Quality ve neden?
Eski seyahat danışmanıyım. Jolly'de tatil budur'da çalıştım. Bizi bölgeye götürürlerdi eğitime. Ya da otelden bi yetkili gelip anlatırdı oteli ıncık cıncık. Yine öyle bi yetkili gelmişti Ela için.
1) Kids clubtan otelin ana binasına kadar yerde ayı patisi resimleri var dedi. Olur da çocuk kaybolursa onları izleyip ana binayı bulabilsin diye koymuşlar.
2) Yine aynı sebepten dolayı her katın mefruşat rengi farklıymış. 1. Kat kırmızı, 2. Kat mavi gibi. Çünkü çocuk soy adını, oda numarasını bilemez. Ama odadaki yatağın rengini sorarsan bilir. Anne babasının adını da... Böylece ebeveyne ulaşıp çocuğu teslim ediyorlarmış.
Çocuklara bu kadar değer veren bi otel varken bütçeniz yetiyorsa başka yere bakmayın derim.
Neden fazla olsun ayrıca burada vurgulanmak istenen şey bebeğin ihtiyaç durumunda bunları kullanabilecek olmasından çok (ki bence 1 yaşındaki bebek 1-2 renk bilir gibi geliyor bana) otelin çocuğa, çocuklu aileye verdiği değer. şu an 4 aylık bebeğim var. Bütçem yetiyor olsa ilk gideceğim yer orası olur.1 yaş için bu dedikleriniz biraz fazla sanki
Ne kadar tatlı ve zekice bir düşünce1) Kids clubtan otelin ana binasına kadar yerde ayı patisi resimleri var dedi. Olur da çocuk kaybolursa onları izleyip ana binayı bulabilsin diye koymuşlar.
2) Yine aynı sebepten dolayı her katın mefruşat rengi farklıymış. 1. Kat kırmızı, 2. Kat mavi gibi. Çünkü çocuk soy adını, oda numarasını bilemez. Ama odadaki yatağın rengini sorarsan bilir. Anne babasının adını da... Böylece ebeveyne ulaşıp çocuğu teslim ediyorlarmış.
Bence de. Kaç sene geçti üzerinden hâlâ aklımda mesela.Ne kadar tatlı ve zekice bir düşünce