• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 YAŞ BEBEK İŞTAHSIZLIK VE AYAKTA DURMAMA

sogukbaklava52

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
138
10
18
24
kızım 1yasında ve iştahı bu ay hepten gitti zaten zar zor yiyen süreki kabız olan bir bebekti doğduğundan bwri kolik geceleri hala da gaz cıkartma sorunu var cıglık aglama geceleri5-6kez uyanır hicbişekilde pışpışpatpat uyumaz sadece meme ile geri uyuyor biberon doğduğundan beri tutmadı emzik kullanıyor bitek mama icmiyor yemekde öncedem kısmen yiyordu şimdi asla yemiyo blw vs herseyi denedim tükürüo sıvı da almıo püh püh yapıo içmiyo sadece anne sütü ve bazende ekmek kemirio napcam bilmiyorum yogurt yumurta peynir hicbişi sevmiyor pekmezden nefrer ediyor pürelere agzını acmıyoe bitek muz yer oda kabız yapıo ztn napcam bilmiyorum cok caresizm

+ ayakta durmaya korkuyor destekle biyerlere turunuo yürüme yok destekle bikaç adım atıor tek basına ayakta duramıo korkuo bırakınca aglıo yürütec fazla kullanmadım11aylıkken oturduğu yerden sürünmeye kıçı üstünde gitmeye başladk yüzüştü emekleme yok hala, konumada yok sadece ba -ba - mem -mem diyor kelime söylemiyor dogum kilosu 3400(41+5) dogdu 1yasınsa suan 9kilo :((

gece bi kere bile tam uyumaz her gece 🥺aglayarak 5-6kere uyanır sabah 7de kalkıp aksam8-9yatar gün icinde 2kıss uykusu var

kızım 1yasında ve iştahı bu ay hepten gitti zaten zar zor yiyen süreki kabız olan bir bebekti doğduğundan bwri kolik geceleri hala da gaz cıkartma sorunu var cıglık aglama geceleri5-6kez uyanır hicbişekilde pışpışpatpat uyumaz sadece meme ile geri uyuyor biberon doğduğundan beri tutmadı emzik kullanıyor bitek mama icmiyor yemekde öncedem kısmen yiyordu şimdi asla yemiyo blw vs herseyi denedim tükürüo sıvı da almıo püh püh yapıo içmiyo sadece anne sütü ve bazende ekmek kemirio napcam bilmiyorum yogurt yumurta peynir hicbişi sevmiyor pekmezden nefrer ediyor pürelere agzını acmıyoe bitek muz yer oda kabız yapıo ztn napcam bilmiyorum cok caresizm

+ ayakta durmaya korkuyor destekle biyerlere turunuo yürüme yok destekle bikaç adım atıor tek basına ayakta duramıo korkuo bırakınca aglıo yürütec fazla kullanmadım11aylıkken oturduğu yerden sürünmeye kıçı üstünde gitmeye başladk yüzüştü emekleme yok hala, konumada yok sadece ba -ba - mem -mem diyor kelime söylemiyor dogum kilosu 3400(41+5) dogdu 1yasınsa suan 9kilo :((

gece bi kere bile tam uyumaz her gece 🥺aglayarak 5-6kere uyanır sabah 7de kalkıp aksam8-9yatar gün icinde 2kıss uykusu varco

Merhaba hakiki zeytin yağını kabız olduğunda bir çay kaşığı denediniz mi ben çok faydasını gördüm kabızlığından beslenmek istemez çoğu bebekler bebekten bebeğe fark ediyor

Merhaba hakiki zeytin yağını kabız olduğunda bir çay kaşığı denediniz mi ben çok faydasını gördüm kabızlığından beslenmek istemez çoğu bebekler bebekten bebeğe fark ediyor

zeytinyagı denemedim denicem tşklr 🥲iştahı icin fark yaratırmk peki, herşeyi agzından cıkarıo kiloda almıo 5aydır kilosı aynı duphalac ve maflor var pekte işe yaramıo ilaçlar

sütten de kesesim var mama icmiyoe biberona alışamadı suluk vs hersey denedim yok olmuyo kasıkla su vermeye calısıyom tükğrğo bazen bardaktan bir iki yudum icito okadar

zeytinyagı denemedim denicem tşklr 🥲iştahı icin fark yaratırmk peki, herşeyi agzından cıkarıo kiloda almıo 5aydır kilosı aynı duphalac ve maflor var pekte işe yaramıo ilaçlar
Zinco deneyin şırınga ile birden vermeyi deneyin kabızlık sorunu oluyor büyük ihtimalle kızınız kabızlıktan dolayı beslenmiyo benim kızımda öyledi sürekli lama vermek zorunda kalıyorduk zeytinyağı verdim sonra kilosu düzeldi şuan kiloyu pekte takmayın huzurlu ve sakin sağlıklı olduğu zamanlarda sağlıkla büyütün 🤍

Her bebek ayrı benim çocuğum da 15 aylık yürüdü. Emekleme deseniz o da hepsinin tarzı farklı.
Uykuları için beslenmesi de problemli diyorsunuz doktoru ile gorusup belki demir baktırabilirsiniz.
Muz yiyor demişsiniz, muzla karıştırarak vermeye çalışın başka şeyleri de isterseniz. Avokado güzel kilo aldırıyor. Yumurta sarısı ve muz karistiriyodum ben. Avokado, lor peyniri ve yumurta sarısı da yaptığım oluyordu yaklaşık 8 aylıkken. Yoğurt ile karıştırmayı da deneyin isterseniz. Ben hala sevmediği, yemediği şeyleri sevdikleri ile karıştırıp veriyorum. Ve hepsinde muhakkak ekstra zeytinyağı ekliyordum üzerine. Kuru kayısı falan da sıcak suda haşlayip ezip vermeyi deneyebilirsiniz. Ben irilerinden alıp kaynatip veriyordum. O da rahatlatıyordu.

Dişleri çıktı mı? Benim o civaarlarda arka arkaya hem azı dişleri hem köpek dişleri çıkmıştı. O da ciddi iştahsızlık ve uyku problemi yapmisti. İsterseniz ona da bakın dişleri ise diş granülü veya jeller var. Onları kullanın isterseniz yemek ve uyku öncelerinde

Back
X