Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi1 yaş bebeğinizin sütüne neskuik koydunuz mu
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba kızlar benim 1 yaşında bebiklere süte başladık arada değişiklik olsun diye neskuik koysam sizce birşey olur mu muzlu ballı veiryorum ama bide onu versem acaba kullananız varmı
selam canım,benim kız da 1 yaşında,nesquıkte yapay aromalar var.muz-bala devam et canım.domates artık yasak değil ama mevsimi olmadığından yediremiyoruz.
Hiç gerek yok. Zaten içiyor bebeğiniz sütü değil mi. Muzlu ballı da vermeyin bence herşeyin tadını tek tek bilsin. Değişiklik olsun diye bebeğinize katkı maddeli bişiyler vermeye hiç gerek yok.
.nesguik e falan hiç alıştırma.dogal şeylerle besle.çok tehlikeli bir zamanda yaşıyoruz herşey katkı maddesi dolu dikkat et canım.keçi sütü bulabilirsin onu dene.anne sütüne en yakın süttür.sütü sade alıştırırsan rahat edersin.sadeye iyice alışınca arasıra bal muz zencefil falan karıştırabilirsin.
Benim kızım 1 yaşına giriyor az bir süre sonra ama ben 3-4 ay önceden beri veriyorum sütü sade olarak..
Yapay şeyler hiç kullanmadım kendi tadını bilsin istiyorum.