Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyim o zaman bende teşekkürlerveriyorlar.evet oyle yaziyor ama benimde icirmisligim var
Siz bilirsiniz dr yazdiysa tabiki verebilirsiniz icinize sinmesi icin birde eczaciya danisin isterseniz.zaten soguk alginligi icindi o sanirim bir kac gunden fazla verilmiyor.Devam ediyim o zaman bende teşekkürler
Evet soğuk algınlığı için. Danışmakta fayda var doğru söylüyorsunuz. Bi içime sinmedi nedenseSiz bilirsiniz dr yazdiysa tabiki verebilirsiniz icinize sinmesi icin birde eczaciya danisin isterseniz.zaten soguk alginligi icindi o sanirim bir kac gunden fazla verilmiyor.
Ben 1 ölçek verdim kilosu yeterli dediler acaba yanlış mı yaptım sizin bebeğinizin kilosu nasıldıbende verdim 2 yas alti dr vermisti ama yarim olcek
kilosu iyiydi gayet bilmiyorum ki belki ben yanlis yaptimBen 1 ölçek verdim kilosu yeterli dediler acaba yanlış mı yaptım sizin bebeğinizin kilosu nasıldı
İkimizde doğru yapmışızdır umarım daha vermedim ben zaten 1 kereyle kaldıkilosu iyiydi gayet bilmiyorum ki belki ben yanlis yaptim
umarimİkimizde doğru yapmışızdır umarım daha vermedim ben zaten 1 kereyle kaldı
Teşekkürleribufen, dolven vs sadece ibufrofen içeriyor. sizin dediğiniz ilaçta bir etken madde daha var. içinize sinmezse sadece ibufrofen içerenlerden alıp verin. onların prospektüsünde 6 aydan sonra verilebileceği yazıyor.