bnede yazanadan edemıycem,kıızm15 aylık sabah 8 de kalkarsa Önce bıberon maması verıyorum saat 10 gıbı kahvaltı,kahvaltıyı hala bulamaÇ olarak verıyorum ÇÜnkÜ ayrı olarak dÜzgÜn yemıyo aĞzından Çıkartıyo,kahvaltının ıÇınde ıse hergÜn kesınlıkle bır yumurtanın sarısı haŞlanmıŞ olrak,2 tatlı kaŞıĞı pekmez,bır cevız 3 adet bıskÜvı,kÜÇÜk bır muzun tamamı 1 tatlı kaŞıĞı labne peynırını ınek sÜtÜyle ıslatıyorum.saat 12 gıbı bır kavanoz meyve pÜresı (hıpp marka )kendımde taze olarak ta hazırlıyorum fakat genelde kavonoz verıyorum ÇÜnkÜ kavonoz meyvelerının ıÇınde kı c vıtam
ının mıktarının daha yÜksek olduĞuna ınanıyorum.saat 2 gıbıde 150cc ballı ınek sÜtÜ hemen ardından uykuya dalıyor. 4 buÇuk 5 gıbıde kızıma hergÜn Çorba yada etlı sebze yemeĞı olarak pıŞırdıĞım (kıymalı yoĞurt Çorbası,parÇa etlı dÜĞÜn Çorbası,tarhana ,tavuk Çorbası,sÜzme mercımek,kabak yemeĞı, ıspanak yemeĞı,yoĞurtlu mantı,kÖftelı patates yemeĞı)yemeĞı verıyorum 6 buÇuk 7gıbıde yoĞurdunu yıyor aŞkam da ÖĞlenın aynısı oluyor yatmadan Önce yıne yoĞurt yedırıp yatırıyorum gecede uyanınca bıberon maması verıyorum./b]