1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

Yokk hic bir belirti , ne adet ne de gebelik.. Clearblue erken gebelik testi yaptim 2 gun once hafif cizgi vardı. Dun bida yaptim erken gebelik testi o da negatif çıktı. Bugun normal test yaptim o da gününden once olduğu için haliyle negatif cikti.. 4 gun hala umit var ondan sonra tedaviye baslarim artik..

Gününden önce çıkmıyo canım genelde ümidini kaymetme. Ama adet olsan bile tedaviyle olur inşallah cnm. İnşallah vardır canım sabırlı olalım bekleyelim

hamileliğin ilk belirtileri nelerdir? Sizler neleri tecrübe ettiniz ilk haftalarda? Akıntı özellikleri,ağrı ,ateş, vb gibi belirtilerinizi paylaşır mısınız? Adetinizi beklediniz mi test için?
Ben hicbir belirti yasamadim. Adetime 4 gun kala ogrendim hamile oldugumu.

Simdi test yapsam cikar mi Adetimz 3 gun var. Erken gebeligin biri cok cok silik biri de negatif çıktı..

Benim pek umudum yok malesef.. Ben senden umitliyim : ) ama herseyin en iyisini allah bilir, herseyin bir zamanı var. Belki de benimde daha bebek için zamanim var

Kız bol bol dua edelim inşallah ikimizde hamileyizdir. Hiç belli olmaz o kadar belirti yaşamama ragmen belki hamile değilimdir belki sen hamilesindir. Adet gününe 3 gün vardı dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…