- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
Evet maalesef canım tam gününde adet oldum yinede umut ediyorum olmayacağını bile bile olmadı da zaten takvim Hale’n ekli uygulama indirdim lh testleri de aldım onlada denedim olmadı dış gebelik geçirdim tüpümün biri kapalı diğer taraftan da gebelik oluşmadıAma canım adet olmussun sen
Bu kadar istiyorsan takvim yontemine dikkat ederek denesene bu ayı da gecirme
Nasıl bi çaresi varmış araştırdın mıEvet maalesef canım tam gününde adet oldum yinede umut ediyorum olmayacağını bile bile olmadı da zaten takvim Hale’n ekli uygulama indirdim lh testleri de aldım onlada denedim olmadı dış gebelik geçirdim tüpümün biri kapalı diğer taraftan da gebelik oluşmadı
Evet canım çaresi laparoskopi yaptıracağım doktor 1 yıl süre verdi gebelik oluşmazsa laparoskopi olacaksın dedi daha dolmadı süreNasıl bi çaresi varmış araştırdın mı
Tamam çaresi olsun daEvet canım çaresi laparoskopi yaptıracağım doktor 1 yıl süre verdi gebelik oluşmazsa laparoskopi olacaksın dedi daha dolmadı süre
Evet maalesef canım tam gününde adet oldum yinede umut ediyorum olmayacağını bile bile olmadı da zaten takvim Hale’n ekli uygulama indirdim lh testleri de aldım onlada denedim olmadı dış gebelik geçirdim tüpümün biri kapalı diğer taraftan da gebelik oluşmadı
Çaresi var ama laparoskopi den sonrasının da ucu açık yani olur demiyor doktor kapalı tüpü açmaya çalışırlar açamazlarsa değişen birşey olmayacak ben hep kapalı olan taraftan yumurtluyorum gebelikte oluşmuyor Rabbime bıraktık artık vakti zamanı gelince olur inşallah hepimizinTamam çaresi olsun da
Malesef öyle canım şansım düşük tek tüpün durumuna bağlı herşeyTabi iki tupe gore gebe kalmak daha zor olur da İnsallah olur ya dert etme
Şnşallah ya dediğin gibi kendimizi parçalasak da olmuyo bazen Allah şifa versinÇaresi var ama laparoskopi den sonrasının da ucu açık yani olur demiyor doktor kapalı tüpü açmaya çalışırlar açamazlarsa değişen birşey olmayacak ben hep kapalı olan taraftan yumurtluyorum gebelikte oluşmuyor Rabbime bıraktık artık vakti zamanı gelince olur inşallah hepimizin
Aminn kuzum amin bu ayda olmazsa 7 ay bitmiş olacak Yok yok yokŞnşallah ya dediğin gibi kendimizi parçalasak da olmuyo bazen Allah şifa versin
Benim de bi buçuk seneye yakın ....Aminn kuzum amin bu ayda olmazsa 7 ay bitmiş olacak Yok yok yok
Ben netten sipariş veriyorum canım ama bir daha vermeyeceğim psikolojimi çok bozuyor en son 50 adet istetmiştim eşimle papaz olduk artık abartmış nasıl olsa çok diye ilişkiden 2 3 gün sonra yapmaya başlıyordum ve o test 2 Ayda bitti hesapla 60 günde 50 test gün oluyordu ki sabah akşam yaptığımı bilirim şu anda 3 adet mi ne kaldı iyice cılkını çıkardım aklıma geldikçe yapıyordum benim adrenalinim oldu resmenBenim de bi buçuk seneye yakın ....
Hiç bi sorun tespit edilemedi ama denk gelmedi sanırım her ay umut ama bi gün adet günüm geçse test alıcam Allah o testi bile kısmet etmio
Adet gününü bi gün geçmese çıkmıomuş ki en fazla adetine iki gün kala çıkıomuş yemin bile ederim ilişkinin üstüne asla göstermez o beş tl ilklerBen netten sipariş veriyorum canım ama bir daha vermeyeceğim psikolojimi çok bozuyor en son 50 adet istetmiştim eşimle papaz olduk artık abartmış nasıl olsa çok diye ilişkiden 2 3 gün sonra yapmaya başlıyordum ve o test 2 Ayda bitti hesapla 60 günde 50 test gün oluyordu ki sabah akşam yaptığımı bilirim şu anda 3 adet mi ne kaldı iyice cılkını çıkardım aklıma geldikçe yapıyordum benim adrenalinim oldu resmensıkıntıdan açıyordum bir tane
Bu allaha sığınmış halin mi allahım yaaa benden çok takmışsın sen ben de ağlıorum düşün ama test almıon dimi artık saçma ben de önceden bi gün ilişkiye girip test yapıodum allahtan çok geçmeden öğrendim öyle bişey imkansızmış şimdi de gün geçmediği için yapamıorum internetten alma fikri iyiyimiş ben de alıcam burası küçük yer utanıyorum eczacıdan ayda iki kere de olsa ....Hayırlısı diyorum takmamaya çalışıyorum ama hiç çıkmıyor ki aklımdan niye olmuyor bilmiyorum Allah’a sığındım artık
Kız biliyorum benim asıl söylemek istediğimi anlamadın o kadar abartıyorum yani yoksa tabisi çıkmaz hadi hadi 4 gün kala de ama ilişkinin peşine erken gebelik testi bile çıkmazAdet gününü bi gün geçmese çıkmıomuş ki en fazla adetine iki gün kala çıkıomuş yemin bile ederim ilişkinin üstüne asla göstermez o beş tl ilkler
Aynen ....Kız biliyorum benim asıl söylemek istediğimi anlamadın o kadar abartıyorum yani yoksa tabisi çıkmaz hadi hadi 4 gün kala de ama ilişkinin peşine erken gebelik testi bile çıkmaz
İyice yaramı deşmeBu allaha sığınmış halin mi allahım yaaa benden çok takmışsın sen ben de ağlıorum düşün ama test almıon dimi artık saçma ben de önceden bi gün ilişkiye girip test yapıodum allahtan çok geçmeden öğrendim öyle bişey imkansızmış şimdi de gün geçmediği için yapamıorum internetten alma fikri iyiyimiş ben de alıcam burası küçük yer utanıyorum eczacıdan ayda iki kere de olsa ....
Hangi siteİyice yaramı deşmeAllah başka şeyler göstermesin vardır Zamanı net mantıklı hem daha uygun 10 tanesi 9.90 mıydı neydi öyle hatırlıyorum ben 50 adeti 35 almıştım hesapla
N11Hangi site
Galiba YokAynen ....
bildiğin Benim bilmediğim değişik bi yol var mı acaba