1. Tüp Bebek HCG degerim düsüklütfen yorum yazin

Simdi aradilar inanamiyorm 197 olmus deger hamilesiniz dedii ::)
canım kacıncı gun embrıosuydu , dondurulmuş muydu bıde ılk kan testını kacıncı gun yaptın ? walla senın adına cok sevındım Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsınn :)

Rabbime hamd olsun valla cok rahatladim.. cuma gunu birdaha gidicem insallah.. ayy seni hic tanimiyorum ama seninle paylasmak bana iyi geldi.. cok sagol <3
doktora gıttın mı ? untrasonda gozuktu mu kese :) hadı bakalım bıze umut olursun ınş arkadaşım

doktora gıttın mı ? untrasonda gozuktu mu kese :) hadı bakalım bıze umut olursun ınş arkadaşım

yumurtalari topladiktan iki gun sonra transfer oldu yani dondurulmamisti.. valla biseler gördü doktor ama cok kücük daha net bisey söyleyemem dedi.. kan aldilar yine 715 cikti hersey yolunda diyorlar.. insallah öyledir..ilk testi yumurta topladiktan 15 gün sonra yaptilar.. sen de mi yaptirdin? ne durumdasin?

ben beklıorum cnmmm daha 25 kasımda kan testım , beklıorum sabırsızlıkla .. benımde ınz pozıtıf olur ya . ben ıdrar testınde negatıfı gordum 7. gun yapmıştım.. pek umudum yoktu ama senın yazıklarını gorunce umutlandımm :) Rabbim bizede nasıp eder ınş. sevındım senın adına ıns hersey yolunda gıder....

Amin insallah.. ben de negatif testler gordum cok moralim bozuldu. Hatta olmayacagini dusunmustum. Rabbim benden unut kesmeyin diyor ama insan iste.. insallah sen de olumlu sonuc alirsi ..

trasfer 31 ekım de demı cnmm ? hangıılacları kullandı bu sureçte. gebelık belırtı felan varmıydı ?
Hic bjr belirti yoktu cnm. Adetim gelcek zannettim sadece goguslerim hassaslasti. Hala hic bir belirti yok.. 31 ekimde oldu. O gunu utrogest (progesteron icin)vajinal gunde 3x2 ve estrifam(ostrojenle ilgili) gunde 3x1 kullandim. Bir de fragmin forte diye bir igne yapiyorum hegun kan dolasimi ile alakali..

tek teek cevap verdıgın ıcın cook cook saol cnmmm ,Allah razı olsun . Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana bebegını de saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınş... bende de hıc belırtı yok sadece gogüslerle şişlik ve azcık hassaslaşma var . bende aynı ılaçları kullanıorum , ıgne olarak progeston vuruluom o kadar. Rabbim bızımde yuzumuuzu guldursun ınş.

Insallah canim hepinuze nasip etsin Allahim bebeklerimizi kucaklarimiza almayi.. ben hep negatif seyler okumustum oyuzdeb pozitif seyleri de paylasmak istedim.. Allahtan umit kesilmez

Selam arkadaslr benimde yarin test gunum idrar testi ikinci cizgi cok silik cikiyor bide epey zaman gectikten donra.2 embriyo transfer edildi meraktan delircem artik

Selam arkadaslr benimde yarin test gunum idrar testi ikinci cizgi cok silik cikiyor bide epey zaman gectikten donra.2 embriyo transfer edildi meraktan delircem artik
hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın bizimle :):)

11 martta 3gun tarsferim oldu 8 hücreli 2 embriyo 10.gün beta hcg 64.55 çıktı 12.gün 103 çıktı yarın tekrar test yapılacak korkuyorum geç dollenmemi oluyor yoksa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir mi korkuyorum bilgiii verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…