• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. Tüp Bebek HCG degerim düsüklütfen yorum yazin

FtmGn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
519
192
43
Merhaba arkadaslar,

iki yildir cocuk istiyoruz fakat bazi sebeplerden dolayi olmadi.
tedavi gördük ve simdi ilk icsi denememizi yaptik.

27.10.14 pazartesi aksami yumurtlama ignemi vurdum (brevactid)
29. 10. 14 Carsamba günü 20 tane yumurta hücresi aldilar, bunlarin 12si ise yarar sekildeydi
31.10.14 cuma günü iki tane yumurtayi geri koydular (10 tanesi donduruldu)

13.11.14 gunu kan testi yaptirdim. hamilesiniz ama degerleriniz düsük dediler (HCG 40)

15.11.14 bugün iki tane erken gebelik testi yaptim ikisi de negatif cikti.

Pazartesi günü yine kan verecegim ama meraktan catlamak üzereyim.

ultrason ve ücüncü kan tahlili cuma günü

yani simdi hamile miyim deil miyim hic bilmiyorum :( hcg orani az oldugu halde hamile olanlar var mi durum ne sizde? pazartesi dogum gunum ve kotu bi haber almaktan cok korkuyorum :(

Merhaba arkadaslar,

29. 10. 14 Carsamba günü 20 tane yumurta hücresi aldilar, bunlarin 12si ise yarar sekildeydi

13.11.14 gunu kan testi yaptirdim. hamilesiniz ama degerleriniz düsük dediler (HCG 40)

yani simdi hamile miyim deil miyim hic bilmiyorum :KK43: hcg orani az oldugu halde hamile olanlar var mi durum ne sizde? pazartesi dogum gunum ve kotu bi haber almaktan cok korkuyorum :KK43:

geç oluşmuş bi gebelik olabilir. idrar testlerinde ilk 10-15 gün gözükmez. kan herşeyi söyler. umudunu kaybetme.. asla kötü düşünme.. hayırlısı olsun.. allahın izniyle herşey istediğin gibi olur..

Merhaba arkadaslar,

yani simdi hamile miyim deil miyim hic bilmiyorum :KK43: hcg orani az oldugu halde hamile olanlar var mi durum ne sizde? pazartesi dogum gunum ve kotu bi haber almaktan cok korkuyorum :KK43:

Benimde tüp bebek değerler düşük bugün ilçlar1m1 yazd1mak için gittiğim doktor değer çok az düşük olur dedi. sonras1nda tedavimi yapan doktorum korkulacak bir sek yok dedi. Asl1nda hamilesiniz fakat tüp bebekte 50 üzerinde değerlerin tutunma ihtimalini daha yüksek görüyorlar. Fakat ben sonuç öncesinde arast1rma yaparken sizin değerinizle doğum yapanlar1da duydum. Hiç moralinizi bozmay1n haklar1m1zda hay1rl1s1 olsun.

Benimde tüp bebek değerler düşük bugün ilçlar1m1 yazd1mak için gittiğim doktor değer çok az düşük olur dedi. sonras1nda tedavimi yapan doktorum korkulacak bir sek yok dedi. Asl1nda hamilesiniz fakat tüp bebekte 50 üzerinde değerlerin tutunma ihtimalini daha yüksek görüyorlar. Fakat ben sonuç öncesinde arast1rma yaparken sizin değerinizle doğum yapanlar1da duydum. Hiç moralinizi bozmay1n haklar1m1zda hay1rl1s1 olsun.

insallah tutunur.. dusunmemeye calisiyorum ama dusunmeden de edemiyorum.. umarim degerler yükselmistir. insallah sizin de deer yukselir. nekadar cikmisti 4. haftada?

benim de ilk kan tahlilim 52,81 çıkmıştı laboranmt ve hastdanedeki hemşire çok umutlanma çok düşük bi değer olmayabilir demişti, ama onlar normal gebelik değerleriyle karşılaştırıyolar, tüp bebek ile hamile kalanlarda bu değerler normal değişti bana tüp bebek merkezindeki hemşireler. FtmGn son durumun ne acaba tahlil yaptırdın mı ??

benim de ilk kan tahlilim 52,81 çıkmıştı laboranmt ve hastdanedeki hemşire çok umutlanma çok düşük bi değer olmayabilir demişti, ama onlar normal gebelik değerleriyle karşılaştırıyolar, tüp bebek ile hamile kalanlarda bu değerler normal değişti bana tüp bebek merkezindeki hemşireler. FtmGn son durumun ne acaba tahlil yaptırdın mı ??
Gunaydin.. bugun kan verecegim ogleden sonra haber verecdkler i sallh. Bana merkezdeki hemsire sevinebilirsin hamilesin ama deger dusuk dedi. Ben birturlu tatmin olamadim. Bakalim bugun yukselmis mi cikacak.. senin yukselmis miydi hemen?

evet canım benim iki gün sonra tekrar yaptırdığımda 102 çıkmıştı hatta iki gün bile sayılmaz ilkini gece yarısı yaptırmıştım 1,5 gün sonra çıkan değerim buydu. inşallah seninki de yükselir haberlerini bekliyorum :)

Simdi
evet canım benim iki gün sonra tekrar yaptırdığımda 102 çıkmıştı hatta iki gün bile sayılmaz ilkini gece yarısı yaptırmıştım 1,5 gün sonra çıkan değerim buydu. inşallah seninki de yükselir haberlerini bekliyorum :)
Simdi kan vermeye gidiyorum ogleden sonra insallah hayirli haberler alirim.. yazarim tekrar :)

arkadaşım ne oldu sonucun belli oldu mu ?? internetten bakamıyor musun tahlil sonuçlarına ??

arkadaşım ne oldu sonucun belli oldu mu ?? internetten bakamıyor musun tahlil sonuçlarına ??
Yok canm hala bekliyorum aramadilar. Telefonla bildiriyorlar.. almanya bu konuda tr kadar ileri degil malesef. Birturlz aramadilar heyecandan vakit gecmiyor

canım maaşallah maaşallah çok sevindim hadi hayırlı olsun bebiş ya da bebişlerin :):):) stersli bekleyiş sona erdi desene :):)
Rabbime hamd olsun valla cok rahatladim.. cuma gunu birdaha gidicem insallah.. ayy seni hic tanimiyorum ama seninle paylasmak bana iyi geldi.. cok sagol <3

böyle güzel haberleri paylaşmak insana çok iyi geliyo canım :) tekrar hayırlı olsun gözün aydın Rabbim sonuna kıadar hayırlısıyla gitmemizi sağlar inşallah :)

Back