Arkadaşlar merhaba. Dolabın artık taşımaması nedeniyle bazı kıyafetlerimi değerlendirmeye karar verdim. Akraba eş dost çok olduğundan doğum günlerinde gelen kıyafetlerin çoğu etiketlerini bile çıkarmaya fırsat kalmadan çocuklarımın bedenleri büyüdü.Burada 5 6 yaşa kadar olan kız çocuk kıyafetleri ile 10 11 yaşa kadar olan erkek çocuk kıyafetleri , 36-38 beden bayan kıyafetleri ile hamile kıyafetleri mevcut. Bende alışverişi seviyorum sürekli birşeyler alıp kullanmadığımı ve evde ciddi bir yer kapladıklarını görünce uzun zamandır takip ettiğim kadınlar klübünde bu şekilde değerlendirebileceğimi düşündüm.inşallah herkes için keyifli bir süreç olur.sağlıcakla kalın.
cnm konu açtıgın zaman aşağıda eklenti ekle yeri var oraya tıklıyorsun minik bi pencere açılıyor hemen orda dosya ekle bölümünden ekliceksin ve altında + + var ona basıcaksın kaç foto yukluceksen + yapıp dosya ekle diyeceksin daha sonra aşağıda dosyaların bitince yani fotografların o karede sag altta ekle ve bitir yazıyor ona tıklıyacaksın konuna eklenmiş olucak zaten fotograf linklerin sonra yayınlayabilirsin cnm.bunu bir arkadaştan alıntı yaptım umarım işine yarar.sevgiler...
Aramıza hoşgeldin.Bol bereketli güzel satışların olsun
canım size özel msj attım
Sevgili tugbass mesajı okudum dedim ya acemiyim. Anca gönderebiliyorum. Canım bendeki kıyafetler 5 yaşa kadar uysaydı tabikide ayırırdım. Canım sen yinede bak belki işine yarayan başka şeyler olabilir. Öptüm.
Canım yaa deniyorum eklenti açılmıyor. Sanırım 25 mesajı dolduramadım. Birkaç mesaj daha yazayım açılır inşallah.
Bende merakla bekliyorum özellıkl 3-38 bayan kıyafetlerını
evet beklitoruz nerdelerrrr
Arkadaslar kaç saatttir uğraşıyorum. Daha 1 tane ancak yükledim. Benmi beceremiyorum anlamadim gitti. Sürekli resim yüklerken hata oluştu mesaj ı veriyor.
Arkadaşlar merhaba. Dolabın artık taşımaması nedeniyle bazı kıyafetlerimi değerlendirmeye karar verdim. Akraba eş dost çok olduğundan doğum günlerinde gelen kıyafetlerin çoğu etiketlerini bile çıkarmaya fırsat kalmadan çocuklarımın bedenleri büyüdü.Burada 4 yaşa kadar olan kız çocuk kıyafetleri ile 10 11 yaşa kadar olan erkek çocuk kıyafetleri , 36-38 beden bayan kıyafetleri ile hamile kıyafetleri mevcut. Bende alışverişi seviyorum sürekli birşeyler alıp kullanmadığımı ve evde ciddi bir yer kapladıklarını görünce uzun zamandır takip ettiğim kadınlar klübünde bu şekilde değerlendirebileceğimi düşündüm.inşallah herkes için keyifli bir süreç olur.sağlıcakla kalın.
Eki Görüntüle 961621 Eki Görüntüle 961620 Eki Görüntüle 961622 Eki Görüntüle 961623 Eki Görüntüle 961621 Eki Görüntüle 961620 Eki Görüntüle 961622 Eki Görüntüle 961623 Eki Görüntüle 961621 Eki Görüntüle 961620 Eki Görüntüle 961622 Eki Görüntüle 961623 Eki Görüntüle 961627 Eki Görüntüle 961628 Eki Görüntüle 961629 Eki Görüntüle 961621 Eki Görüntüle 961620 Eki Görüntüle 961622 Eki Görüntüle 961623 Eki Görüntüle 961627 Eki Görüntüle 961628 Eki Görüntüle 961629
arkadaşlar biraz fazla olmuş. bu resimlerden sarı elbise ve üzeri dinazorlu mor tişört 2 tl diğerleri 1 tl ve 2-3 yaş arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?