• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 tl den başlayan çoğu marka ve etiketli çocuk ve bayan kıyafetleri

yldzdurs

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
79
1
6
34
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Dolabın artık taşımaması nedeniyle bazı kıyafetlerimi değerlendirmeye karar verdim. Akraba eş dost çok olduğundan doğum günlerinde gelen kıyafetlerin çoğu etiketlerini bile çıkarmaya fırsat kalmadan çocuklarımın bedenleri büyüdü.Burada 4 yaşa kadar olan kız çocuk kıyafetleri ile 10 11 yaşa kadar olan erkek çocuk kıyafetleri , 36-38 beden bayan kıyafetleri ile hamile kıyafetleri mevcut. Bende alışverişi seviyorum sürekli birşeyler alıp kullanmadığımı ve evde ciddi bir yer kapladıklarını görünce uzun zamandır takip ettiğim kadınlar klübünde bu şekilde değerlendirebileceğimi düşündüm.inşallah herkes için keyifli bir süreç olur.sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Dolabın artık taşımaması nedeniyle bazı kıyafetlerimi değerlendirmeye karar verdim. Akraba eş dost çok olduğundan doğum günlerinde gelen kıyafetlerin çoğu etiketlerini bile çıkarmaya fırsat kalmadan çocuklarımın bedenleri büyüdü.Burada 5 6 yaşa kadar olan kız çocuk kıyafetleri ile 10 11 yaşa kadar olan erkek çocuk kıyafetleri , 36-38 beden bayan kıyafetleri ile hamile kıyafetleri mevcut. Bende alışverişi seviyorum sürekli birşeyler alıp kullanmadığımı ve evde ciddi bir yer kapladıklarını görünce uzun zamandır takip ettiğim kadınlar klübünde bu şekilde değerlendirebileceğimi düşündüm.inşallah herkes için keyifli bir süreç olur.sağlıcakla kalın.

Hoşgeldiniz aramıza.cicişleri merakla bekliyoruz:3:

Çok teşekkür ediyorum nardanesi hoşbuldum. Henüz resimleri nasıl yükleyebileceğimi bilemiyorum.acemiyim sanırım en az 25 mesaj gönderdikten sonra albüm oluşturabileceğim. İnşallah yarına kadar halledebileceğim.bu sıcak karşılama için tekrar teşekkürler öptüm.

cnm konu açtıgın zaman aşağıda eklenti ekle yeri var oraya tıklıyorsun minik bi pencere açılıyor hemen orda dosya ekle bölümünden ekliceksin ve altında + + var ona basıcaksın kaç foto yukluceksen + yapıp dosya ekle diyeceksin daha sonra aşağıda dosyaların bitince yani fotografların o karede sag altta ekle ve bitir yazıyor ona tıklıyacaksın konuna eklenmiş olucak zaten fotograf linklerin sonra yayınlayabilirsin cnm.bunu bir arkadaştan alıntı yaptım umarım işine yarar.sevgiler...
Aramıza hoşgeldin.Bol bereketli güzel satışların olsun:3:

cnm konu açtıgın zaman aşağıda eklenti ekle yeri var oraya tıklıyorsun minik bi pencere açılıyor hemen orda dosya ekle bölümünden ekliceksin ve altında + + var ona basıcaksın kaç foto yukluceksen + yapıp dosya ekle diyeceksin daha sonra aşağıda dosyaların bitince yani fotografların o karede sag altta ekle ve bitir yazıyor ona tıklıyacaksın konuna eklenmiş olucak zaten fotograf linklerin sonra yayınlayabilirsin cnm.bunu bir arkadaştan alıntı yaptım umarım işine yarar.sevgiler...
Aramıza hoşgeldin.Bol bereketli güzel satışların olsun:3:

ARkadaşım çok teşekkürler hemen deniycem.tekrar hoşbulduk.görüşmek üzere.

Sevgili tugbass mesajı okudum dedim ya acemiyim. Anca gönderebiliyorum. Canım bendeki kıyafetler 5 yaşa kadar uysaydı tabikide ayırırdım. Canım sen yinede bak belki işine yarayan başka şeyler olabilir. Öptüm.

canım sen bir dene yapamazsan bende başka bi yoldan anlatayım canım alışırsın hatta bu site bagımlılık yapar :9:

Canım yaa deniyorum eklenti açılmıyor. Sanırım 25 mesajı dolduramadım. Birkaç mesaj daha yazayım açılır inşallah.

Bende merakla bekliyorum özellıkl 3-38 bayan kıyafetlerını :52::52::52:

$Resim 178.jpg $Resim 179.jpg $Resim 097.jpg $Resim 096.jpg $Resim 178.jpg $Resim 179.jpg $Resim 097.jpg $Resim 096.jpg $Resim 178.jpg $Resim 179.jpg $Resim 097.jpg $Resim 096.jpg $Resim 161.jpg $Resim 160.jpg $Resim 079.jpg $Resim 178.jpg $Resim 179.jpg $Resim 097.jpg $Resim 096.jpg $Resim 161.jpg $Resim 160.jpg $Resim 079.jpg
Arkadaşlar merhaba. Dolabın artık taşımaması nedeniyle bazı kıyafetlerimi değerlendirmeye karar verdim. Akraba eş dost çok olduğundan doğum günlerinde gelen kıyafetlerin çoğu etiketlerini bile çıkarmaya fırsat kalmadan çocuklarımın bedenleri büyüdü.Burada 4 yaşa kadar olan kız çocuk kıyafetleri ile 10 11 yaşa kadar olan erkek çocuk kıyafetleri , 36-38 beden bayan kıyafetleri ile hamile kıyafetleri mevcut. Bende alışverişi seviyorum sürekli birşeyler alıp kullanmadığımı ve evde ciddi bir yer kapladıklarını görünce uzun zamandır takip ettiğim kadınlar klübünde bu şekilde değerlendirebileceğimi düşündüm.inşallah herkes için keyifli bir süreç olur.sağlıcakla kalın.

$Resim 112.jpg $Resim 082.jpg $Resim 080.jpg
arkadaşlar biraz fazla olmuş. bu resimlerden sarı elbise ve üzeri dinazorlu mor tişört 2 tl diğerleri 1 tl ve 2-3 yaş arası.

bu yeni eklediğim 3 parça tanesi 4 tl. özellikle siyah etek harika birşey.minicik bir deliği var ama çok hoş duruyor.yazlık elbise yepyeni 4 yaş yazıyor ama çocuğunuz kiloluysa 3 yaşa daha uygun.

Back