Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

son durumlar bir iki siteye bugün uğramayan jasmine53 hastalık durumu falan mı vardı eşi mi hastaydı öyle bir şey hatırladım başka birimiydi yoksa o hafızam arada gidiyor tatlılar bana bir yardımcı olun öyle bir durum varsa o yüzden gelemiyor sanırım izinli saydım şimdilik bir ara döner umarım ve ispanyol dünden beri gelemedi umarım çocukları falan hasta değildir hafta sonu olduğundan başı kalabalık olabilir rapor almaya gidecekti sanırım dün şimdilik onu da es geçiyorum haberleri olmadığı için bu durumda kalan herkes dünkü menü bildirimini yaptı ve spor günlerini söyledi onlardan da bekliyorum yakın zamanda kaptan yarında senden o revoflexten yapmanı isteyeceğim 20 tane de olsa kar kardır ApriL_2007 bugün spor yaptın mı öyle bir zorunluluğun yoktu ama yaptıysan diye soruyorum bu arada yarın spor günün unutmayalım unutturmayalım

şimdi bildirim kıvamında bana söylediğiniz spor günleriniz sizde hem kendinizi kontrol edin hem birbirimizi kontrol edelim

sosyestetik : pazartesi-çarşamba-cumartesi
ApriL_2007 : çarşamba-perşembe-pazar
jasmine53 : ...........
ispanyol : ............
dagatesi : salı-çarşamba-cumartesi
loyalty88 : pazartesi-çarşamba-cuma
afrodit26 : salı-perşembe-cumartesi
deadline : pazartesi-çarşamba-cumartesi

şimdi bilenler bilmeyenleri uyarsın duymadık demek yok

Son düzenleme:
Sağol canım..Ablamın kızına bakıyorum bugün..1 buçuk yasında tam bir baş belası :)hiperaktif peşinde nefes nefese kalıyorum,uyudu da dinleniyorum..
ay çok tatlıdır o en sevdiğim zamanları çocukların bıdık bıdık koşuyorlar yorucu ama çok güzel huysuz bir çocuk değilse birde mis gibi geçen hafta sonu bende kuzenimin çocuğuyla takıldım 2 gün o da 1.5 yaşında tam yorgunluktan öldüm ama çok şikayetim yok çocukları seviyorum gerçi bazıları çok huysuz oluyor onlarıda seviyorum ama gına getiriyorlar

Canım bugün yapmadım ama alışverişe gittim hareketliydim yani yoruldum.biraz önce geldik eve tabii yarın yapacağım kaçar mı :)

Evet çok tatlı huysuz değil sadece hep konuşmak ve oynamak istiyo :)Konustuklarını anlamıyorum diye bana gülüyo sanki bende sorun varmış gibi dalga geciyo benle yüzsüz bişi ya şimdiki cocuklar cok acaip..

Evet çok tatlı huysuz değil sadece hep konuşmak ve oynamak istiyo :)Konustuklarını anlamıyorum diye bana gülüyo sanki bende sorun varmış gibi dalga geciyo benle yüzsüz bişi ya şimdiki cocuklar cok acaip..
evet bende geçen hafta şimdiki çocukların çok acayip olduğunu düşünmüştüm hemde hiç 1.5 yaşında gibi davranmıyorlar ilerden gidiyorlar afacanlar teknolojidende benden iyi anlıyorlar kesin kuzenim istanbulda yaşıyor benim bende oraya gitmeyi düşünüyorum bir kaç gün özledim keratayı kendilerini sevdirmeyi biliyorlar ya

aynen canım..Ayy karnıma bi sancı girdi kıvranıyorum resmen ben çıkıyorum canım sonra gelirim duruma göre..Görüşürüz canım...

merhabalar kızlarr.. kusura bakmayın giremedim bir türlü..
eşimle oğlanın yanısıra miniğim de hastalandı.... umarım çabuk atlatırız.. kızım
la babsı uyudu ama oğluşum hala uyanık ..çook uykum var ama o uyumadan da yatamıyorum.. bulaşıklar fln duruyor daha , ama önce size bir bakayım dedim..

deadline canım bugün birara yazmıştım spor günlerimi ama tekrar yazayım..
p.tesi-çarş-cuma kesin..diğer günler belki..
dünkü menüm
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği ararsına beyaz peynir (metroda yedim onu da)
öğle: 4-5 çatal tavuk, yarım kase çorba, 2 çatal tatlı (hastane yemeği)
ara: 10 badem, 3 kuru kayısı
ara:2 tane mercimek köftesi (kv yapmış yeşil mercimekten sütü yapar diye bana getirmiş sağolsun.. harbi iyi süt yaptı)
akşam: yarım tabak tavuk sote, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 tane daha mercimek köftesi
ara: 1 parça çikolata
su 4 lt
spor: yapmadım ama bütün gün hastanede dolandım asansör kullanmadım

Canm bugun evden 9 da cikti m daha da kavusamadim ama bugunun sporunu ysrin mutlaka yapicam soz:)
tamam canım hiç sorun değil seni izinli yazmıştım zaten

gecmis olsun canım bende oyle tahmin etmistim yazdığını gormedim arada kaynamis herhalde

tamam canım günleri ekledim menüde güzel afiyet olsun cok gecmis olsun size bende hasta olmak üzereyim basım ağrıyor sabahtan beri burnumda tikandi simdi tam oldu cikiyorum ben hepinize iyi geceler yarın yine menü bildirimi bekliyorum

Iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…