- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Bu tatlimRevoflex nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tatlimRevoflex nedir
önemli değil canım zaten listeyi hazırladıktan sonra birşeye ihtiyacım yok telden girip kontrol edip listeye not düşüyorum bana rahat oluyor böyle pazartesi bekliyorum senden sporCanim ben yarin da calisiyorum ama p.tesi psikolojik vs kismiyla ilgili aklimda bisiler var onlari yazacagim unutmazsam o zamana!! Sporumu bugun yapamazsam p.tesi yapip telafi edecegim.
Boyle herseyi sana yikmis gibi oldum ama bu h.sonu cok yogunum cay molalarinda herkesten kacip kk bakiyorum :d
Oyy 50 tane revoflex yaptim yoruldum ev temizledim bi de
biliyorum ben onu çok manyak bişey arkadaşım yapıyordu sıkılaşmak için iyi fikir yarında 50 tane yaparsan kabul ederim kaptan
Eskiden daha cok yapardim da temizlik beni yordu galibaönemli değil canım zaten listeyi hazırladıktan sonra birşeye ihtiyacım yok telden girip kontrol edip listeye not düşüyorum bana rahat oluyor böyle pazartesi bekliyorum senden spor
biliyorum ben onu çok manyak bişey arkadaşım yapıyordu sıkılaşmak için iyi fikir yarında 50 tane yaparsan kabul ederim kaptanben iyice manyağa bağladım sana hergün 5 10 tane ödev veriyorum bana görev vermeyecektiniz boş durmaktan sıkılıyordum böyle manyak gibi oldum
![]()
Tamam canim ben hatirlatirim bende regl oncesi donemdeyim atarli giderliyimbende kendime ceza verdim tartıda 66,8 gördüm bugün yine hatta burda dursun diye birazdan bir arkadaşımın fikriyle motive olmak adına profil resmi yapacam ben anlamam bu perşembe 66,3 ken bugün neden böyle bu perşembeye kadar hergün spor yapacam cezamı duyuruyorum aklınızda olsun![]()
Tartini sevsinler seninbugün şu şeyleri kendime armağan edesim var grip oluyorum galiba yüzüm kırmızı geziyorum başım ağrıyor geçmedi gitti savaş açtım yağlarıma da kiloma da![]()
bir kere bende unutmuştum gevrek gevrek oluyorlar şimdi kek yemiyceksin dimi kaptan sabah ye bari bu saatte cıss onlar yağ olarak dönerler sanaya da azıcık tadına bak ama azıcıkKizlar kek yaptim icine yag koymayi unuttum ama guzel oldu bundan sonra koymasam da olur yag demekki
evet evet bende kendime atarlandım sende vur bana böyle böyleTamam canim ben hatirlatirim bende regl oncesi donemdeyim atarli giderliyim![]()
ay çok pis vurmuşum kendime bendebugün şu şeyleri kendime armağan edesim var grip oluyorum galiba yüzüm kırmızı geziyorum başım ağrıyor geçmedi gitti savaş açtım yağlarıma da kiloma da![]()
Tadina baktim canim yalniz nasil unuttuysam yaptim pisti falan sonra bi an aklima geldi dedim ee ben keke yag koymadim nasil diyet moduysa artik yok canim simdi sade nescafe iciyorum sen ne yaptin calistin mi ders? Sinav ne zaman ?bir kere bende unutmuştum gevrek gevrek oluyorlar şimdi kek yemiyceksin dimi kaptan sabah ye bari bu saatte cıss onlar yağ olarak dönerler sanaya da azıcık tadına bak ama azıcık
evet evet bende kendime atarlandım sende vur bana böyle böyle
ay çok pis vurmuşum kendime bende![]()
güya çok fonksiyonlu ama fonksiyonunu göremedim ben kaptan kişiye özel kilo kaydediyor takip yapıyor da ben unutuyorum ayarlamayı ben kendim takip ediyorumTartini sevsinler senin
Bi tane tusu vardir onun o yuzden zordur o bi de ben usenirim ayarlamayagüya çok fonksiyonlu ama fonksiyonunu göremedim ben kaptan kişiye özel kilo kaydediyor takip yapıyor da ben unutuyorum ayarlamayı ben kendim takip ediyorum![]()
daha çok var sınava yavaş yavaş çalışıyorum bir iki saat şimdilik zamanla arttırırım saati birde bu arada atama vericem olursa yakın zamanda takılıyorum buralarda işteTadina baktim canim yalniz nasil unuttuysam yaptim pisti falan sonra bi an aklima geldi dedim ee ben keke yag koymadim nasil diyet moduysa artik yok canim simdi sade nescafe iciyorum sen ne yaptin calistin mi ders? Sinav ne zaman ?
evet ayarlaması bir dert birde kaydetmesi bir dert onu yapacağıma oo zaman kaybıBi tane tusu vardir onun o yuzden zordur o bi de ben usenirim ayarlamaya
Aynen canim tam diyet olmus hayirlisi olsun canimdaha çok var sınava yavaş yavaş çalışıyorum bir iki saat şimdilik zamanla arttırırım saati birde bu arada atama vericem olursa yakın zamanda takılıyorum buralarda iştebugün çok başım ağrıdığından çok çalışmadım zaten gidip bir ağrı kesici içicem böyle artmaya devam ederse ağrı
sanada afiyet olsun tam diyet kek olmuş mis gibi istesen yapamazsın öyle de olmaz bak
![]()
ay kaptan size bakıyorum da şimdilik bu grupta benden boşu yok bende bir kaç ay sonra ne olur bilemem tabi ama o zamana kadar baya boşum ders çalışmamı saymazsak ki o da çok olmuyor şimdilik bana iş çıktı boş durmayı hiç sevmiyormuşum ben anladımAynen canim tam diyet olmus hayirlisi olsun canim
Or canim biliyorsan ben ona da useniyorum sabrim goturmuyor hemen bitsin istiyorum sonra bitmeyince bi kenara atiyorum, gecer canim o bir surec hayirlisi olsunay kaptan size bakıyorum da şimdilik bu grupta benden boşu yok bende bir kaç ay sonra ne olur bilemem tabi ama o zamana kadar baya boşum ders çalışmamı saymazsak ki o da çok olmuyor şimdilik bana iş çıktı boş durmayı hiç sevmiyormuşum ben anladımhayırlı olur inşallah bayadır evdeyim yakında böyle atkı bere örüp size göndermeye başlayacam ben
![]()
sen yazınca şu an neden öyle birşey yapmadığımı anladım bende gelemem öyle aynı şeyi yap yap dur bitmiyor bu konuda aynı fikirdeyiz sanırımOr canim biliyorsan ben ona da useniyorum sabrim goturmuyor hemen bitsin istiyorum sonra bitmeyince bi kenara atiyorum, gecer canim o bir surec hayirlisi olsun
bende gidicem pazartesi canım napalım sağlık olsun üzülme..Yok canm kvden degil hasta oldum ben.. Bu ay da erken geldi pzrtesi dr yolu gorundu bana![]()
aa kaptan bundan bende de var akşam ses olmaz yapabildiğimi yapsam biyerin tutuluyo mu ki acaba..Bi ara tv de surekli reklami cikiyordu ya cok fonksiyonel bisey bi suru hareket yapabiliyorsun