Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canm kvden degil hasta oldum ben.. Bu ay da erken geldi pzrtesi dr yolu gorundu bana

Kzialr cok yogunum ve aksam kacta donerim bilmiyorum. Bir suru yazmissiniz ama hepsini okuyamadm. Bir ses vereyim dedim sadece
sıkıntı yok herşey kontrol altında ben liste yaptım falan paylaştım sana kolay gelsin dünde geç yattın bugun eve gidip dinlen bence akşam uğramasanda olur yani yarın bomba gibi olman lazım sporunu da yarın yaparsın artık gerçi bugünmüş ama bugün sporu ne ara yapacaksın

Deadline supersin tatlim aynen boyle devam sikiyonetime ihtiyac varmis demekki

Dunku menum deadline
Sabah
Yarim simit
1 bitki cayi

Ara
1 cikolata

Ogle
Icli kofte haslama
Ayran

Ara
1 nescafe

Aksam
1 tbk salcali makarna
1 bardak limonata

Su 2 lt
Spor yok
şimdi kaptancım kalori olarak tamam ama akşam limonata içmişsin ne kadar şekerli onlar aklında olsun ayran falan iç hatta sade soda iç akşam akşam şekeri yüklenme tabi limonata evde yapılmışsa hazır değilse ve az şekerliyse durum değişir aklında olsun menüde bir sıkıntı saymıyorum hatta o limonata öğlenki ayranla yer değiştirmiş olsa mesela çok daha iyi olurmuş tam olarak bahsettiğim örnek ordaymış meğer

Deadline supersin tatlim aynen boyle devam sikiyonetime ihtiyac varmis demekki
sıkıyönetim arada lazım biz iyice rahata alıştırmıştık kendimizi bende sporumu yaptım rapor vereyim yeşilçay içeyim ders çalışayım gelirim buralar size emanet bu arada daha sıkıyönetimden habersiz arkadaşlar var uğrarlarsa biraz gözleri korkabilir

Aslinda fazla oldu canim limonata hazirdi ama normalde kahvede vs seker kullanmam ben daha duzenli olacagim insallah

Selam kizlarvayy arkadaş ne olmuş burda yaaa..
darbe mi oldu sıkıyönetim gelmiş..
dün telefondan giremedim bir türlü,,şimdi pc aldım el,me o da neee 135 mesaj..hepsini okudum tek tek acayip gaza geldim sizin gibii..
şimdi hepsine olur diyorum
ben ptesi, çarş cuma spor yaparım hatta salı perş de yaparım..
deadline yalnız bu sadece ismi girmeyi beceremiyorum..

Yaa öyle oldu artık biraz disiplin şart bize :) sanada kolay gelsin cnnm

TE="afrodit26, post: 38421469, member: 228389"]Gunaydin kizlarr uykum vaaar....
Bugun cok yogunum simdi kv gidiyoruz teselliye ve kahvaltiya kv hastaneye yatacak da tekrar..1 de gunum var gitmem gerekiyor aksam da arkadaslar cagirdi gece yatagima kavusmayi umuyorum..[/QUOTE]

canim umarim gunde cok asmamissindir menunu

dünkü menum size fotograf atıyorum kahvaltiyi dün 11 de yapinca öğle yemegim yok tabi aksam yemeğini de 17 de yedim son ara 20.30 da Eki Görüntüle 1343846

Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vakti bugün zaten ctesi az yemekli bol hareketli bir gün olsun.Canım asıl ben tŞk ettim

Merhaba kizlar dunku menumu yazim hemen
saat 1 de kalktim
1 yumurta-3 zeytin-3biber-kk peynir-1 dilim kepek ekmek-1 minik salatalik-1 tk recel-1ck tereyag-yesil cay
Aksam
1bucuk peymacun sekersiz cay
1 lt su
spor yok

Canim ben dün spor yapmadim bu sabah yaptim telafi olarak..

Yok canm kvden degil hasta oldum ben.. Bu ay da erken geldi pzrtesi dr yolu gorundu bana

Dunku menum deadline
Sabah
Yarim simit
1 bitki cayi

Ara
1 cikolata

Ogle
Icli kofte haslama
Ayran

Ara
1 nescafe

Aksam
1 tbk salcali makarna
1 bardak limonata

Su 2 lt
Spor yok

Canim ben yarin da calisiyorum ama p.tesi psikolojik vs kismiyla ilgili aklimda bisiler var onlari yazacagim unutmazsam o zamana!! Sporumu bugun yapamazsam p.tesi yapip telafi edecegim.

Boyle herseyi sana yikmis gibi oldum ama bu h.sonu cok yogunum cay molalarinda herkesten kacip kk bakiyorum :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…