Yok canm kvden degil hasta oldum ben.. Bu ay da erken geldi pzrtesi dr yolu gorundu banaCanim aksam menün ve araların cok güzel kahvalti az bence..
menunün saatleri cok iyi canim ya aralar falan sık sık az az...:)
Canim keyfin kvdeden dolayi mi yok..Ac kalmissin aksama kadar ya sıkma canını.
herkesin menusune baktim ne guzel biz niye zayiflayamiyoruz yaa:)
sıkıntı yok herşey kontrol altında ben liste yaptım falan paylaştım sana kolay gelsin dünde geç yattın bugun eve gidip dinlen bence akşam uğramasanda olur yani yarın bomba gibi olman lazımKzialr cok yogunum ve aksam kacta donerim bilmiyorum. Bir suru yazmissiniz ama hepsini okuyamadm. Bir ses vereyim dedim sadece
Deadline supersin tatlim aynen boyle devam sikiyonetime ihtiyac varmis demekkisıkıntı yok herşey kontrol altında ben liste yaptım falan paylaştım sana kolay gelsin dünde geç yattın bugun eve gidip dinlen bence akşam uğramasanda olur yani yarın bomba gibi olman lazımsporunu da yarın yaparsın artık gerçi bugünmüş ama bugün sporu ne ara yapacaksın
şimdi kaptancım kalori olarak tamam ama akşam limonata içmişsin ne kadar şekerli onlar aklında olsun ayran falan iç hatta sade soda iç akşam akşam şekeri yüklenme tabi limonata evde yapılmışsa hazır değilse ve az şekerliyse durum değişir aklında olsunDunku menumdeadline
Sabah
Yarim simit
1 bitki cayi
Ara
1 cikolata
Ogle
Icli kofte haslama
Ayran
Ara
1 nescafe
Aksam
1 tbk salcali makarna
1 bardak limonata
Su 2 lt
Spor yok
sıkıyönetim arada lazım biz iyice rahata alıştırmıştık kendimizi bende sporumu yaptım rapor vereyimDeadline supersin tatlim aynen boyle devam sikiyonetime ihtiyac varmis demekki
Aslinda fazla oldu canim limonata hazirdi ama normalde kahvede vs seker kullanmam ben daha duzenli olacagim insallahşimdi kaptancım kalori olarak tamam ama akşam limonata içmişsin ne kadar şekerli onlar aklında olsun ayran falan iç hatta sade soda iç akşam akşam şekeri yüklenme tabi limonata evde yapılmışsa hazır değilse ve az şekerliyse durum değişir aklında olsunmenüde bir sıkıntı saymıyorum hatta o limonata öğlenki ayranla yer değiştirmiş olsa mesela çok daha iyi olurmuş tam olarak bahsettiğim örnek ordaymış meğer
E kizlar nerelerdesiniz
Yaa öyle oldu artık biraz disiplin şart bize :) sanada kolay gelsin cnnmSelam kizlarvayy arkadaş ne olmuş burda yaaa..
darbe mi oldu sıkıyönetim gelmiş..
dün telefondan giremedim bir türlü,,şimdi pc aldım el,me o da neee 135 mesaj..hepsini okudum tek tek acayip gaza geldim sizin gibii..
şimdi hepsine olur diyorum
ben ptesi, çarş cuma spor yaparım hatta salı perş de yaparım..
deadline yalnız bu sadece ismi girmeyi beceremiyorum..
Dunku menumu yazayim..deadline
Sabah
1 simit 5 zeytin bibardak cay biraz peynir
Ara yapmadim sanirim hatirlayamadim
Khvlti da 12 de yemistim aksama kadar acikmadim acikcasi su aralar keyfim yok yemek istemior canm
Aksam yarim porsiyon tavuk doner 4 kasik pilav
Domates marul
1 ayran
Spor yok Su 2 lt
kızlar menüler güzel alinti yapamadım neyse kaçamak yok bilgisayara gecersem alinti yapacamdagatesi kolay gelsin canım fikirler süper psikolojik olan destek fikri cok iyi ben kac haftadır alıyorum veriyorum sabit kalıyorum sonra falan iyice strese bağladım pozitif olalım mutlu olalım
dünkü menum size fotograf atıyorumkahvaltiyi dün 11 de yapinca öğle yemegim yok tabi aksam yemeğini de 17 de yedim son ara 20.30 da Eki Görüntüle 1343846
menüler nerde kızlar kacamazsiniz o menüler buraya yazılacakispanyol nerdesin burda cok şeyler değişti bak gelince şaşırma afrodit dagatesi ve april teşekkürler menüleri dikkate aldım herşey yolunda @loyalty88 menün yazmismiydin sen bulamadım sorayım dedim
sosyestetik ApriL_2007 dagatesi bu hafta tablo hazirladim bu şekilde benim icin daha kolay ders çalışıyorum çünkü bu hafta bugün başlıyor çarşamba bitiyor perşembe yeni haftaya başladık sayıyorum uygun mu az sonra tablonun resmini çekip koyarım spor günlerini haber vermeyenler olduğu icin liste tam olmadı tabi birde menü bildirimi yapıp yapmadığını da kontrol ediyorum bu sayede
Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vaktibugün zaten ctesi az yemekli bol hareketli bir gün olsun.Canım asıl ben tŞk ettim
Merhaba kizlar dunku menumu yazim hemen
saat 1 de kalktim
1 yumurta-3 zeytin-3biber-kk peynir-1 dilim kepek ekmek-1 minik salatalik-1 tk recel-1ck tereyag-yesil cay
Aksam
1bucuk peymacun sekersiz cay
1 lt su
spor yok
Kizlar yulaf ezmesi yedim ilk kez icine yarim incir 3 kuru kayisi minik dogradim.Ama sanirim sütü fazla koymusum:)tadini begendim...Hergün yemeye caliscam icinde demir falan varmis bende demir eksikligi cok oluyo...Bide tok tutuyomus ay ben niye bu zamana kadar almadim bunu.Misir gevreginden iyi diyet gevrekler tahta gibi..
Canim ben dün spor yapmadim bu sabah yaptim telafi olarak..
Yok canm kvden degil hasta oldum ben.. Bu ay da erken geldi pzrtesi dr yolu gorundu bana
Dunku menumdeadline
Sabah
Yarim simit
1 bitki cayi
Ara
1 cikolata
Ogle
Icli kofte haslama
Ayran
Ara
1 nescafe
Aksam
1 tbk salcali makarna
1 bardak limonata
Su 2 lt
Spor yok
sıkıntı yok herşey kontrol altında ben liste yaptım falan paylaştım sana kolay gelsin dünde geç yattın bugun eve gidip dinlen bence akşam uğramasanda olur yani yarın bomba gibi olman lazımsporunu da yarın yaparsın artık gerçi bugünmüş ama bugün sporu ne ara yapacaksın
sıkıntı yok herşey kontrol altında ben liste yaptım falan paylaştım sana kolay gelsin dünde geç yattın bugun eve gidip dinlen bence akşam uğramasanda olur yani yarın bomba gibi olman lazımsporunu da yarın yaparsın artık gerçi bugünmüş ama bugün sporu ne ara yapacaksın
Ahh zaten yakında tel parçalamazsak iyidir,lütfenn düzelsin artıkKizlar ustteki mesaji dikkate almayin eve gidince yazacagim yorumlari. Telefondan deli etti yazamadim.
Ahh zaten yakında tel parçalamazsak iyidir,lütfenn düzelsin artık
Revoflex nedirOyy 50 tane revoflex yaptim yoruldum ev temizledim bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?