Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menumu yazayim.. deadline
Sabah
1 simit 5 zeytin bibardak cay biraz peynir

Ara yapmadim sanirim hatirlayamadim

Khvlti da 12 de yemistim aksama kadar acikmadim acikcasi su aralar keyfim yok yemek istemior canm

Aksam yarim porsiyon tavuk doner 4 kasik pilav
Domates marul
1 ayran
Spor yok Su 2 lt

Gunaydin kizlarr uykum vaaar....
Bugun cok yogunum simdi kv gidiyoruz teselliye ve kahvaltiya kv hastaneye yatacak da tekrar..1 de gunum var gitmem gerekiyor aksam da arkadaslar cagirdi gece yatagima kavusmayi umuyorum..
canım gercekten çok gezentili bir günün varmış kolay gelsin ozaman sana

canım güzel menün...

kızlar menüler güzel alinti yapamadım neyse kaçamak yok bilgisayara gecersem alinti yapacam dagatesi kolay gelsin canım fikirler süper psikolojik olan destek fikri cok iyi ben kac haftadır alıyorum veriyorum sabit kalıyorum sonra falan iyice strese bağladım pozitif olalım mutlu olalım

sosyestetik ApriL_2007 dagatesi bu hafta tablo hazirladim bu şekilde benim icin daha kolay ders çalışıyorum çünkü bu hafta bugün başlıyor çarşamba bitiyor perşembe yeni haftaya başladık sayıyorum uygun mu az sonra tablonun resmini çekip koyarım spor günlerini haber vermeyenler olduğu icin liste tam olmadı tabi birde menü bildirimi yapıp yapmadığını da kontrol ediyorum bu sayede

Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vakti bugün zaten ctesi az yemekli bol hareketli bir gün olsun.Canım asıl ben tŞk ettim

Canım çok güzel olmuş dAha iyi takip edilir.Birde ekstra spor yapmış olanlarıda ogüne yazarsan daha iyi olur mesela cuma yaptıysa cumaya ekleyebilirsin nasil olsa boşluk var .zaten spor günlerinde mecburr yapilacak :))))

deadline benim dunku menum de soyle kizlar

Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez
1 havuc

ara
1 elma

oglen ( suan farkettim ben oglen yemek yememisiim ya!! )

aksam
5 yemek kasigi karnibahar
1/2 kase yogurt

ara
1/2 hurma
1 mandalina
Canim aksam menün ve araların cok güzel kahvalti az bence..
menunün saatleri cok iyi canim ya aralar falan sık sık az az...:)

Canim keyfin kvdeden dolayi mi yok..Ac kalmissin aksama kadar ya sıkma canını.

dünkü menum size fotograf atıyorum kahvaltiyi dün 11 de yapinca öğle yemegim yok tabi aksam yemeğini de 17 de yedim son ara 20.30 da Eki Görüntüle 1343846
herkesin menusune baktim ne guzel biz niye zayiflayamiyoruz yaa:)

Kizlar yulaf ezmesi yedim ilk kez icine yarim incir 3 kuru kayisi minik dogradim.Ama sanirim sütü fazla koymusum:)tadini begendim...Hergün yemeye caliscam icinde demir falan varmis bende demir eksikligi cok oluyo...Bide tok tutuyomus ay ben niye bu zamana kadar almadim bunu.Misir gevreginden iyi diyet gevrekler tahta gibi..

Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vakti bugün zaten ctesi az yemekli bol hareketli bir gün olsun.Canım asıl ben tŞk ettim

bende öyle düşünüyorum altta spor kısmını ayırdım o yüzden ekstra yapanları eklemeyi düşünüyorum birde mesela bugun dunun menusunu paylaşıyoruz ya sporla beraber ona göre listeye işaretleyim bu tabloda hata olmuş oldu yani perşembe çarşambanın menüsünü yazmış oluyoruz ya bu hafta perşembe yazdığınız menü ve spor raporuyla bitecek cuma sabah yada perşembe akşam bu haftanın durumunu sayfada rapor vereyim diyorum

Merhaba kizlar dunku menumu yazim hemen
saat 1 de kalktim
1 yumurta-3 zeytin-3biber-kk peynir-1 dilim kepek ekmek-1 minik salatalik-1 tk recel-1ck tereyag-yesil cay
Aksam
1bucuk peymacun sekersiz cay
1 lt su
spor yok
saat 1 de kalktığından normal olmuş menü ilk başta aa hiç birşey yok oldum sonra gördüm geç kahvaltı yapmışsın

bende bilmiyorum loyalty bugün tartıldım tartıda 66,8 gördüm perşembe 66,3 tü 500 gr nerden geldi acaba kaçamak falanda yapmadım reglde yeni bitti menü saatlerimi daha düzenli tutup sporu aksatmayacağım perşembeye normale dönmem lazım

evet güzelmiş ben hiç yemedim belki denerim bir ara afiyet olsun

Canim ben dün spor yapmadim bu sabah yaptim telafi olarak..
tamam loyalty yarınki menü bildiriminde de spor yaptım diye tekrar belirt kaç dk ne yaptın tebrikler bende spor yaptım geldim kaytardım sanmayın leslie 1 mil ve üstüne 50 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…