canım gercekten çok gezentili bir günün varmış kolay gelsin ozaman sanaGunaydin kizlarr uykum vaaar....
Bugun cok yogunum simdi kv gidiyoruz teselliye ve kahvaltiya kv hastaneye yatacak da tekrar..1 de gunum var gitmem gerekiyor aksam da arkadaslar cagirdi gece yatagima kavusmayi umuyorum..
canım güzel menün...Dunku menumu yazayim..deadline
Sabah
1 simit 5 zeytin bibardak cay biraz peynir
Ara yapmadim sanirim hatirlayamadim
Khvlti da 12 de yemistim aksama kadar acikmadim acikcasi su aralar keyfim yok yemek istemior canm
Aksam yarim porsiyon tavuk doner 4 kasik pilav
Domates marul
1 ayran
Spor yok Su 2 lt
Sagol canmmcanım gercekten çok gezentili bir günün varmış kolay gelsin ozaman sana
gunaydinGunaydin kizlarr
Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vakti
Canım çok güzel olmuş dAha iyi takip edilir.Birde ekstra spor yapmış olanlarıda ogüne yazarsan daha iyi olur mesela cuma yaptıysa cumaya ekleyebilirsin nasil olsa boşluk var .zaten spor günlerinde mecburr yapilacak :))))sosyestetik ApriL_2007 dagatesi bu hafta tablo hazirladim bu şekilde benim icin daha kolay ders çalışıyorum çünkü bu hafta bugün başlıyor çarşamba bitiyor perşembe yeni haftaya başladık sayıyorum uygun mu az sonra tablonun resmini çekip koyarım spor günlerini haber vermeyenler olduğu icin liste tam olmadı tabi birde menü bildirimi yapıp yapmadığını da kontrol ediyorum bu sayede
Canim aksam menün ve araların cok güzel kahvalti az bence..deadline benim dunku menum de soyle kizlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez
1 havuc
ara
1 elma
oglen ( suan farkettim ben oglen yemek yememisiim ya!! )
aksam
5 yemek kasigi karnibahar
1/2 kase yogurt
ara
1/2 hurma
1 mandalina
menunün saatleri cok iyi canim ya aralar falan sık sık az az...:)Dünkü menümdeadline
Sabah 07:15
İnce dilimli kaşarlı sandviç
Çay
Ara 10:00
Bir nescafe
Öğle 12:00
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Bir ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:30
Dört kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Ara 22:00
2 bardak çay
2 lt su
25 dk yürüyüş
Canim keyfin kvdeden dolayi mi yok..Ac kalmissin aksama kadar ya sıkma canını.Dunku menumu yazayim..deadline
Sabah
1 simit 5 zeytin bibardak cay biraz peynir
Ara yapmadim sanirim hatirlayamadim
Khvlti da 12 de yemistim aksama kadar acikmadim acikcasi su aralar keyfim yok yemek istemior canm
Aksam yarim porsiyon tavuk doner 4 kasik pilav
Domates marul
1 ayran
Spor yok Su 2 lt
herkesin menusune baktim ne guzel biz niye zayiflayamiyoruz yaa:)dünkü menum size fotograf atıyorumkahvaltiyi dün 11 de yapinca öğle yemegim yok tabi aksam yemeğini de 17 de yedim son ara 20.30 da Eki Görüntüle 1343846
Canim ben dün spor yapmadim bu sabah yaptim telafi olarak..
Sıkıyönetim başladı kızlar haydii silkelenme vaktibugün zaten ctesi az yemekli bol hareketli bir gün olsun.Canım asıl ben tŞk ettim
bende öyle düşünüyorum altta spor kısmını ayırdım o yüzden ekstra yapanları eklemeyi düşünüyorum birde mesela bugun dunun menusunu paylaşıyoruz ya sporla beraber ona göre listeye işaretleyim bu tabloda hata olmuş oldu yani perşembe çarşambanın menüsünü yazmış oluyoruz ya bu hafta perşembe yazdığınız menü ve spor raporuyla bitecek cuma sabah yada perşembe akşam bu haftanın durumunu sayfada rapor vereyim diyorumCanım çok güzel olmuş dAha iyi takip edilir.Birde ekstra spor yapmış olanlarıda ogüne yazarsan daha iyi olur mesela cuma yaptıysa cumaya ekleyebilirsin nasil olsa boşluk var .zaten spor günlerinde mecburr yapilacak :))))
saat 1 de kalktığından normal olmuş menü ilk başta aa hiç birşey yok oldum sonra gördüm geç kahvaltı yapmışsınMerhaba kizlar dunku menumu yazim hemen
saat 1 de kalktim
1 yumurta-3 zeytin-3biber-kk peynir-1 dilim kepek ekmek-1 minik salatalik-1 tk recel-1ck tereyag-yesil cay
Aksam
1bucuk peymacun sekersiz cay
1 lt su
spor yok
Canim aksam menün ve araların cok güzel kahvalti az bence..
menunün saatleri cok iyi canim ya aralar falan sık sık az az...:)
Canim keyfin kvdeden dolayi mi yok..Ac kalmissin aksama kadar ya sıkma canını.
herkesin menusune baktim ne guzel biz niye zayiflayamiyoruz yaa:)
evet güzelmiş ben hiç yemedim belki denerim bir ara afiyet olsunKizlar yulaf ezmesi yedim ilk kez icine yarim incir 3 kuru kayisi minik dogradim.Ama sanirim sütü fazla koymusum:)tadini begendim...Hergün yemeye caliscam icinde demir falan varmis bende demir eksikligi cok oluyo...Bide tok tutuyomus ay ben niye bu zamana kadar almadim bunu.Misir gevreginden iyi diyet gevrekler tahta gibi..
tamam loyalty yarınki menü bildiriminde de spor yaptım diye tekrar belirt kaç dk ne yaptın tebriklerCanim ben dün spor yapmadim bu sabah yaptim telafi olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?