ozaman kayısı atim içinekuru meyve ile güzel oluyor
ozaman kayısı atim içineAy çok heyecanlı acaba hafta sonuna kadar neler olcak telefondan falan girmeye çalışcam dısardayken yazmasamda beğeni falan yaparım burda oldumu anlarsınız dimi maksat motive olsun..Herkesin katılması şart değil bikaç kişide olsak zamanla baktılar ki basarıyoruz herkes katılmak ister
1 dilim pasta 10 kilo domatese mi eşitMesale diger bir haftanin konusu da yiyecekler ve kalorileri olabilir. mesela gunde 2 den fazla inciri onermiyorlar. Ya da 1 dilim yas pasta 10 kilo domatese esit gibi.
günaydın canım çok az yemişsin iyi dayanmışsın su ve spor miktarın peki ?deadline benim dunku menum de soyle kizlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez
1 havuc
ara
1 elma
oglen ( suan farkettim ben oglen yemek yememisiim ya!! )
aksam
5 yemek kasigi karnibahar
1/2 kase yogurt
ara
1/2 hurma
1 mandalina
canım iş hayatı işte stressiz olmaz , zaten yapılan iş değilde insanlar daha çok yorar.ne iş yapıyordun cnm ? Valla ben bugün geç kalkacaktım biraz ama saolsun karşımızdaki inşaat sekizde bamgüm başlayınca uyandımSabah sabah sinir oldum kizlar.negatif insanlarla calismak, soylenilen saatlere dikkat etmeyen insanlarla calismak. Insanlar bir degisik. Hava tam spor havasi. Haydi uyanin deadline basa gecip sabah sporu yaptiracak bize ;d
günaydın canım çok az yemişsin iyi dayanmışsın su ve spor miktarın peki ?
Dünkü menümdeadline
Sabah 07:15
İnce dilimli kaşarlı sandviç
Çay
Ara 10:00
Bir nescafe
Öğle 12:00
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Bir ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:30
Dört kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Ara 22:00
2 bardak çay
2 lt su
25 dk yürüyüş
canım iş hayatı işte stressiz olmaz , zaten yapılan iş değilde insanlar daha çok yorar.ne iş yapıyordun cnm ? Valla ben bugün geç kalkacaktım biraz ama saolsun karşımızdaki inşaat sekizde bamgüm başlayınca uyandım
canım ben maleseff tek şeker atıyorumBen caylari yazmiyorum cunku sekersiz iciyorum diye. Ama yazsam iyi olur sanirim. Oglen tavugu biraz daha yiyebilirdin bence yagsiz kisimlardan. Ekmek yerine tavuk miktari artabilirdi.
canım evet karakter çok önemli.bende altın firmasında üretim planlama bölümünde sorumluyum :)Ben ayni anda 2 yerdr calisiyorum. Birisi freelance diyebilirim diger yerde de 3 farkli gorevim var. Havali olani soylemem gerekirse editor yardimcisiyimya da idari isler muduru :) Haklisin insanlar yoruyor isten ziyade. Benim kaba ve saygisiz dusuncesiz insanlara tahammulum pek yok galiba.
sen ne is yapiyorsun?
Sabah sabah insaatt sesi de cok felakettir ya.
canım evet karakter çok önemli.bende altın firmasında üretim planlama bölümünde sorumluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?