Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kuru meyve ile güzel oluyor
ozaman kayısı atim içine :DAy çok heyecanlı acaba hafta sonuna kadar neler olcak telefondan falan girmeye çalışcam dısardayken yazmasamda beğeni falan yaparım burda oldumu anlarsınız dimi :D maksat motive olsun..Herkesin katılması şart değil bikaç kişide olsak zamanla baktılar ki basarıyoruz herkes katılmak ister :D

Ve kizlar az once yazmak icin girdim ama yazamadim. "psikolojik destek" konusu velirleyelim derim haftalik. Mesela ben kilo veremem,ben tatliya dayanamam gibi bilincalti sartlanddirmalari minimize etmek gibi. Yani her hafta bir topic olsn. Diyelim ki ilk topik bu herkes o hafta olumsuzlamalardan kacinsin. Herkes hissetmese bile olumsuz dillendirme yapmasin hem burada hem de ozel hayatinda konusurken. Cunku bilincalti kandirilabilen bir sey.

Ya da mesela spor yapmak yorar fikrini atmak icin konsantre olabiliriz.

Psikolojik yonune de egilelim derim ben.

Bu mesaji politikacilar gibi hep destek tam destek diyerek bitiresim geldi :d

not: umarim sabah uyanip bu mesajlari okuyup iyi ucmusum demem ;) ay uyumam lazim artik benim.

ozaman kayısı atim içine :DAy çok heyecanlı acaba hafta sonuna kadar neler olcak telefondan falan girmeye çalışcam dısardayken yazmasamda beğeni falan yaparım burda oldumu anlarsınız dimi :D maksat motive olsun..Herkesin katılması şart değil bikaç kişide olsak zamanla baktılar ki basarıyoruz herkes katılmak ister :D

Kayisilari minik minik kes dirde fln. Kuru uzumde atabilirsin. Incir kesip incjr koyabilirsin

deadline deadline benim dunku menum de soyle kizlar

Sabah
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi pekmez
1 havuc

ara
1 elma

oglen ( suan farkettim ben oglen yemek yememisiim ya!! )

aksam
5 yemek kasigi karnibahar
1/2 kase yogurt

ara
1/2 hurma
1 mandalina
günaydın canım çok az yemişsin iyi dayanmışsın su ve spor miktarın peki ?

Sabah sabah sinir oldum kizlar.negatif insanlarla calismak, soylenilen saatlere dikkat etmeyen insanlarla calismak. Insanlar bir degisik. Hava tam spor havasi. Haydi uyanin deadline basa gecip sabah sporu yaptiracak bize ;d
canım iş hayatı işte stressiz olmaz , zaten yapılan iş değilde insanlar daha çok yorar.ne iş yapıyordun cnm ? Valla ben bugün geç kalkacaktım biraz ama saolsun karşımızdaki inşaat sekizde bamgüm başlayınca uyandım :(

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 07:15
İnce dilimli kaşarlı sandviç
Çay
Ara 10:00
Bir nescafe
Öğle 12:00
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Bir ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:30
Dört kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Ara 22:00
2 bardak çay
2 lt su
25 dk yürüyüş

günaydın canım çok az yemişsin iyi dayanmışsın su ve spor miktarın peki ?

Su 1.5 lt spor yok maalesef. Cok az yedigimin farkina yazarken farkettim. Aksam cok actim ama kendimi tuttum. Bu kadar az yedigimi bilsem aksam ekmek yerdim. Resmen sofradab ac kalktim

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 07:15
İnce dilimli kaşarlı sandviç
Çay
Ara 10:00
Bir nescafe
Öğle 12:00
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Bir ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:30
Dört kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Biraz salata
Ara 22:00
2 bardak çay
2 lt su
25 dk yürüyüş

Ben caylari yazmiyorum cunku sekersiz iciyorum diye. Ama yazsam iyi olur sanirim. Oglen tavugu biraz daha yiyebilirdin bence yagsiz kisimlardan. Ekmek yerine tavuk miktari artabilirdi.

canım iş hayatı işte stressiz olmaz , zaten yapılan iş değilde insanlar daha çok yorar.ne iş yapıyordun cnm ? Valla ben bugün geç kalkacaktım biraz ama saolsun karşımızdaki inşaat sekizde bamgüm başlayınca uyandım :KK43:

Ben ayni anda 2 yerdr calisiyorum. Birisi freelance diyebilirim diger yerde de 3 farkli gorevim var. Havali olani soylemem gerekirse editor yardimcisiyim :D ya da idari isler muduru :) Haklisin insanlar yoruyor isten ziyade. Benim kaba ve saygisiz dusuncesiz insanlara tahammulum pek yok galiba.

sen ne is yapiyorsun?

Sabah sabah insaatt sesi de cok felakettir ya.

Ben caylari yazmiyorum cunku sekersiz iciyorum diye. Ama yazsam iyi olur sanirim. Oglen tavugu biraz daha yiyebilirdin bence yagsiz kisimlardan. Ekmek yerine tavuk miktari artabilirdi.
canım ben maleseff tek şeker atıyorum :( işyeri tavuğu işte ne kadar az yersen o kadar kardır :)

Ben ayni anda 2 yerdr calisiyorum. Birisi freelance diyebilirim diger yerde de 3 farkli gorevim var. Havali olani soylemem gerekirse editor yardimcisiyim :D ya da idari isler muduru :) Haklisin insanlar yoruyor isten ziyade. Benim kaba ve saygisiz dusuncesiz insanlara tahammulum pek yok galiba.

sen ne is yapiyorsun?

Sabah sabah insaatt sesi de cok felakettir ya.
canım evet karakter çok önemli.bende altın firmasında üretim planlama bölümünde sorumluyum :)

Back