Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bastan sıkı tutalim diyorum ama 2 iyidir. Daha onumuzde 5 gun var listeyi persembeden persembeye tutsrsak. 5 gunde 2 yapilir hadi 3 diye zorlamayalim derim
evet bende o yüzden dedim çünkü perşembe cuma spor yapacaklar var 2 gün kaybımız var burdan bu haftalık böyle olsun iyi geceler sana

bende çıkıyorum ay gözlerimi açamıyorum gidiyorum ben gözüm ağrıdı bana haber verin günleri ayrıca bu hafta en az 2 gün spor yapacağınızı unutmayın arada mekik çekip olduğunuz yerde zıplayın özellikle sabah kalkınca metabolizmayı hızlandırıyormuş benden söylemesi bu hafta yüzdemizi 30 un üstüne çıkarmalıyız burda sizin için bu sorumluluğu aldım hepinize güveniyorum hadi bakalım iyi geceler:KK76:

çok aktif oldu sayfa bugün yeni fikirlere açmısız meger:KK49: kaptan senden de gün alayım mı aklında gün varsa hazır burdasın:KK19:
Evet canim cok iyi oldu kesinlikle bende cumartesi pazartesi carsamba diyorum gunler degiskelik gosterebilir ama herkes kesin en az 3 gun spor yapmali diye dusunuyorum canim

bende çıkıyorum ay gözlerimi açamıyorum gidiyorum ben gözüm ağrıdı bana haber verin günleri ayrıca bu hafta en az 2 gün spor yapacağınızı unutmayın arada mekik çekip olduğunuz yerde zıplayın özellikle sabah kalkınca metabolizmayı hızlandırıyormuş benden söylemesi bu hafta yüzdemizi 30 un üstüne çıkarmalıyız burda sizin için bu sorumluluğu aldım hepinize güveniyorum hadi bakalım iyi geceler:KK76:
Cok sagol tatlim supersin

Evet canim cok iyi oldu kesinlikle bende cumartesi pazartesi carsamba diyorum gunler degiskelik gosterebilir ama herkes kesin en az 3 gun spor yapmali diye dusunuyorum canim
tamam kaptan perşembe rapor vericem zaten gün değişirse haber veririsin bu arada grup resmi buldum bize aklıma nerden geldiyse gece gece:KK45: ca65be5dc-1.jpg

evet bu baya caydırıcı oldu ya gözüm korktu:KK57:

Kizlar hepinize paylasimlariniz ve fikirleriniz icin tsekkur ediyori cok mutlu ettiniz beni :KK68:

akmayan trafik sagolsun :D

evet persembeleri bende deadline hesap soracagım kih kıh kıh :D saka bir yana deadline 'ın vaktini boşa harcamış olmayalım ve bu hafta iyi bir başlangıc yapalım. yeni sloganımız "deadline'sız olmaz!" olabilir (yazar burada hem takım üyesi deadline'sız hem de son teslim tarihi'ne<ingilizce de deadline'ın anlamı> atıfta bulunmustur :D )

Şöyle bir ceza da olabilir deadline deadline o gün sporunu yapmayan ertesi akşam hiç bişey yemesin !sadece suya izin olsun :)

bence bu saglıksız olur. ama madem yedi yaksın o halde deyip o hafta fazladan 1 gün spor yapma cezası getirebiliriz. cünkü ben diyetisyene giderken diyetisyen bana gece 11 de bile olsa o corbanı içip sebze ya da balıgını etini yiyeceksin mutlaka derdi. bence haftalık 1 gün sınırı asmamak kaydıyla kacamak olabilr. ama birden fazla olursa her gün için 1 gün spor yapılsın. 3 gün kacamak olduysa 3 gün. kaçamak nasıl olur nasıl olmaz sorusuna da genel bir kalori hesabı yapıp mesela günlük 3500-4000 kalori alındıysa gibi bir sınır getirebiliriz. (bu rakama suan için öylesine söyledim

Son düzenleme:
Back