Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende o yüzden dedim çünkü perşembe cuma spor yapacaklar var 2 gün kaybımız var burdan bu haftalık böyle olsun iyi geceler sanaBen bastan sıkı tutalim diyorum ama 2 iyidir. Daha onumuzde 5 gun var listeyi persembeden persembeye tutsrsak. 5 gunde 2 yapilir hadi 3 diye zorlamayalim derim
Bence de ben de bastan isi saglam tutmak lazim diyorum. 3 zor olacaksa 2 olarak belirleyebiliriz. Ama herkes ok derse 3 olsunbence hiç beklemeyelim hemen 3 gün olarak başlayalım durumumuz vahim kizlar...
orda da haklısın ama 2 olsun bence ben 3 yaparım muhtemelen hatta yapabilecek olanlar 3 yapsın zaten çok çalışmamız lazım çokbence hiç beklemeyelim hemen 3 gün olarak başlayalım durumumuz vahim kizlar...
çok aktif oldu sayfa bugün yeni fikirlere açmısız megerKizlar hepinize paylasimlariniz ve fikirleriniz icin tsekkur ediyori cok mutlu ettiniz beni![]()
Evet canim cok iyi oldu kesinlikle bende cumartesi pazartesi carsamba diyorum gunler degiskelik gosterebilir ama herkes kesin en az 3 gun spor yapmali diye dusunuyorum canimçok aktif oldu sayfa bugün yeni fikirlere açmısız megerkaptan senden de gün alayım mı aklında gün varsa hazır burdasın
![]()
Cok sagol tatlim supersinbende çıkıyorum ay gözlerimi açamıyorum gidiyorum ben gözüm ağrıdı bana haber verin günleri ayrıca bu hafta en az 2 gün spor yapacağınızı unutmayın arada mekik çekip olduğunuz yerde zıplayın özellikle sabah kalkınca metabolizmayı hızlandırıyormuş benden söylemesi bu hafta yüzdemizi 30 un üstüne çıkarmalıyız burda sizin için bu sorumluluğu aldım hepinize güveniyorum hadi bakalım iyi geceler![]()
tamam kaptan perşembe rapor vericem zaten gün değişirse haber veririsin bu arada grup resmi buldum bize aklıma nerden geldiyse gece geceEvet canim cok iyi oldu kesinlikle bende cumartesi pazartesi carsamba diyorum gunler degiskelik gosterebilir ama herkes kesin en az 3 gun spor yapmali diye dusunuyorum canim
tamam kaptan perşembe rapor vericem zaten gün değişirse haber veririsin bu arada grup resmi buldum bize aklıma nerden geldiyse gece geceEki Görüntüle 1343672
grup resmine koptum :) iyi geceler canım yarın görüşürüz..yatayım ben gidiyorum gerçekten aklımda deli sorular uykum kaçmadan![]()
İyi geceler canımmyatayım ben gidiyorum gerçekten aklımda deli sorular uykum kaçmadan![]()
Tamam yaz tatlim burdayizKizlar aklimda cok deli fikirler var. Durun bilgisayari acip geliyorum yazmazsam uyuyamayacagm sanirim
evet bu baya caydırıcı oldu ya gözüm korktu![]()
Kizlar hepinize paylasimlariniz ve fikirleriniz icin tsekkur ediyori cok mutlu ettiniz beni![]()
bende çıkıyorum ay gözlerimi açamıyorum gidiyorum ben gözüm ağrıdı bana haber verin günleri ayrıca bu hafta en az 2 gün spor yapacağınızı unutmayın arada mekik çekip olduğunuz yerde zıplayın özellikle sabah kalkınca metabolizmayı hızlandırıyormuş benden söylemesi bu hafta yüzdemizi 30 un üstüne çıkarmalıyız burda sizin için bu sorumluluğu aldım hepinize güveniyorum hadi bakalım iyi geceler![]()
Şöyle bir ceza da olabilirdeadline o gün sporunu yapmayan ertesi akşam hiç bişey yemesin !sadece suya izin olsun :)
kuru meyve ile güzel oluyorKızlar bugün marketten yulaf ezmesi aldım daha önce yiyen varmı nası bişi bu..Hiçde böyle şeyleri sevmem :)