Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

peki tatlım nasıl derseniz sen de haklısın ama ben bu spor olayında cok cezaya kalırım gibi görünüyor:KK48:
Yok oyle dusunme lutfen. Yani bir sure onceden soyleme kaydiyla degistirebilirsin. Ama simdi gelip sabahki sporumu iptal edin desem o tembelljkten ve ertelemekten de olabilir. Ben biraz da boyle ertelemeyelim diye gun belli olsn istedm. Yoksa 2 3 gun oncesinden de degisebilir ama en guzeli haftalik olur deadlina icin zor olmasin o yuzden. Cunku o ciddi efor sarfedecek. Fikri ben ortaya attim ama isin yuku onda

okudum canım da spor günleri derken hangi günler yapcaz onları mı yazıcaz..Bu arada kardeşimle konustum bu gazla :)Haftada 2 gün yüzmeye gidicem çalıştığı yere..İstersen çalıştırırım dedi:)Saunaya gir sana sınırsız dedi ama çok uzak 1 saatlik yol eşime söliycem izin verirse gidip bakıcam..Geçen yıl gittiğim havuzdan enfeksiyon kapmıstım da eşim o yüzden kızıyo bide kalabalıktı erkek çoktu..Burda erkek kardeşim var bişey demez belki :)

super ilk meyvelerimizi aliyoruz kizlar ;)

Yok oyle dusunme lutfen. Yani bir sure onceden soyleme kaydiyla degistirebilirsin. Ama simdi gelip sabahki sporumu iptal edin desem o tembelljkten ve ertelemekten de olabilir. Ben biraz da boyle ertelemeyelim diye gun belli olsn istedm. Yoksa 2 3 gun oncesinden de degisebilir ama en guzeli haftalik olur deadlina icin zor olmasin o yuzden. Cunku o ciddi efor sabredecek. Fikri ben ortaya attim ama isin yuku onda
evet haftalık olabilir güzel fikir hatta cezayı da buldum bu spor takibini yapmak boylece bende yaşasın biri spor yapmıyor derim :KK58: çok kötuyum dimi:KK59:

Yok oyle dusunme lutfen. Yani bir sure onceden soyleme kaydiyla degistirebilirsin. Ama simdi gelip sabahki sporumu iptal edin desem o tembelljkten ve ertelemekten de olabilir. Ben biraz da boyle ertelemeyelim diye gun belli olsn istedm. Yoksa 2 3 gun oncesinden de degisebilir ama en guzeli haftalik olur deadlina icin zor olmasin o yuzden. Cunku o ciddi efor sarfedecek. Fikri ben ortaya attim ama isin yuku onda
yok tatlım haklısnız ben de sonradan hak verdim zaten siz nasıl derseniz uyarım ben

ben de çıkıyorum kızlar hadi dagatesi dagatesi gidelim sen çıkmıyor muydun gidelim bu kadar kafa patlattık ama:KK50:

Ben bilgisayrdan kalkip telden herkes gelince devam ettim ;)) yeni projeler yeni heyacanlar. Sabah kalkabilirim insallah. Hadi gidelim. Darbeciler gibi olduk. Bir gelecekler buralar artik tarla degil :d

Ben bilgisayrdan kalkip telden herkes gelince devam ettim :KK66:) yeni projeler yeni heyacanlar. Sabah kalkabilirim insallah. Hadi gidelim. Darbeciler gibi olduk. Bir gelecekler buralar artik tarla degil :d
tam darbe oldu bende yönetime sızdım yarın bir kalkacaklar herşey değişmiş dimi kaptan:cool:

Ben bilgisayrdan kalkip telden herkes gelince devam ettim :KK66:) yeni projeler yeni heyacanlar. Sabah kalkabilirim insallah. Hadi gidelim. Darbeciler gibi olduk. Bir gelecekler buralar artik tarla degil :d
bu arada bu hafta bence başlangıç olarak 1 gün yapılsın diyorum alışma süreci :KK49: ben 2 yapıcam ama günü tutanlar 2 yapabilir izin veriyorum sen ne dersin isteyen 3 te yapabilir tabi:KK54:

bu arada bu hafta bence başlangıç olarak 1 gün yapılsın diyorum alışma süreci :KK49: ben 2 yapıcam ama günü tutanlar 2 yapabilir izin veriyorum sen ne dersin isteyen 3 te yapabilir tabi:KK54:

Ben bastan sıkı tutalim diyorum ama 2 iyidir. Daha onumuzde 5 gun var listeyi persembeden persembeye tutsrsak. 5 gunde 2 yapilir hadi 3 diye zorlamayalim derim

bence hiç beklemeyelim hemen 3 gün olarak başlayalım durumumuz vahim kizlar...

Back