tamam ben ilgileniyorum haber verme konusuyla kolay gelsin iyi gecelerdeadline şimdilik böyle sanırım. maddeler sana emanet eşim yine kadınları ne için organize ediyorsun diye takılıp duruyor :) ben cıksam iyi olacak cünkü sabah 6 da kalkmam lazım ve daha ütü yapacagım. Benim spor günlerim
salı-carsamba ve cumartesi olsa ? (bu haftalık c.tesi gecmiş olacagı için p.tesi yaparım onu da inşallah)
cezaları da diğer arkadaslara yıkalım bencefikir olarak kalmaz umarım icraate de dökeriz :)
tamam ben ilgileniyorum haber verme konusuyla kolay gelsin iyi geceler
he hee :)))) neden olmasın ? İyi geceler sana canımiyi geceler :) inşallah güzel bir baslangıc yaparız ve tüm zayıflama grupları arasında bir efsane oluruzherkes bizim takıma girmek ister bizde mülakat yaparız sizi daha sonra ararız deriz hehehe. neyse daha sacmalamadan gideyim ben :)
burdayııım eve geld,m nihayet:) ablama bebişini yemeye gitmiştim de:)herkes kactı :)))
evet mülakat iyi olur ozaman önce yazılı yaparız daha iyi olur biz sizi ararız diyip aramayız sonraiyi geceler :) inşallah güzel bir baslangıc yaparız ve tüm zayıflama grupları arasında bir efsane oluruzherkes bizim takıma girmek ister bizde mülakat yaparız sizi daha sonra ararız deriz hehehe. neyse daha sacmalamadan gideyim ben :)
canm haftada 3 gün spor olayı süper ama günleri önceden belirlemek cok zor gün içinde ya da ertesi gün nasıl günümün gececeğini bilemem kendi adıma söliyim benm gelenim gidenim eksik olmuyor evimde kedi besliyorum ve temizliği hemen her gün yapmam gerekiyo bi de misafire hazırlık derken gün bitiyo onun üstüne bi de spor yapamam sahsen halim kalmaz.. yine liste tutulsun bence ama isimlerin karsısında atıyorum pzrtesi salı perş yaptı diye yazsın ya da yapmadıysa 2 kez yaptı 3. spor yok densin ve ceza alsın o kişi öle de olabilir ve benm daha cok işime gelir kızlarVe bir de bence herkes yarın aksama kadar kabul edip etmediğini yazsın. kabul etmediği madde varsa onu da konusup düzenleyebilirz. sonra da hangi gün spor yapacagını belirlesin ve bence bu haftayı da kurtarmıs olalım. ( ki ben işte olacagım hem c.tesi hem pazar ne kadar girebilirim bilmiyorum ama takip etmeye calısırım. bu hafta sonu toplantılarında elimdeki telefon yüzünden atılmazsam iyidir)
kuzum yazdım bak oku benm düşüncemi olmaz derseniz de coğunluğa uyarım napalım :)
canm haftada 3 gün spor olayı süper ama günleri önceden belirlemek cok zor gün içinde ya da ertesi gün nasıl günümün gececeğini bilemem kendi adıma söliyim benm gelenim gidenim eksik olmuyor evimde kedi besliyorum ve temizliği hemen her gün yapmam gerekiyo bi de misafire hazırlık derken gün bitiyo onun üstüne bi de spor yapamam sahsen halim kalmaz.. yine liste tutulsun bence ama isimlerin karsısında atıyorum pzrtesi salı perş yaptı diye yazsın ya da yapmadıysa 2 kez yaptı 3. spor yok densin ve ceza alsın o kişi öle de olabilir ve benm daha cok işime gelir kızlar
okudum canım da spor günleri derken hangi günler yapcaz onları mı yazıcaz..Bu arada kardeşimle konustum bu gazla :)Haftada 2 gün yüzmeye gidicem çalıştığı yere..İstersen çalıştırırım dedi:)Saunaya gir sana sınırsız dedi ama çok uzak 1 saatlik yol eşime söliycem izin verirse gidip bakıcam..Geçen yıl gittiğim havuzdan enfeksiyon kapmıstım da eşim o yüzden kızıyo bide kalabalıktı erkek çoktu..Burda erkek kardeşim var bişey demez belki :)evet mülakat iyi olur ozaman önce yazılı yaparız daha iyi olur biz sizi ararız diyip aramayız sonra
bi de henuz durmum belli değil ben adet tarıhımı bilmediğim için de tarih veremiyorum canm ama hareket etmeye calışıcam söz az az hafif hafif egzersizler yapıcam pilates aslangıc vs
canm haftada 3 gün spor olayı süper ama günleri önceden belirlemek cok zor gün içinde ya da ertesi gün nasıl günümün gececeğini bilemem kendi adıma söliyim benm gelenim gidenim eksik olmuyor evimde kedi besliyorum ve temizliği hemen her gün yapmam gerekiyo bi de misafire hazırlık derken gün bitiyo onun üstüne bi de spor yapamam sahsen halim kalmaz.. yine liste tutulsun bence ama isimlerin karsısında atıyorum pzrtesi salı perş yaptı diye yazsın ya da yapmadıysa 2 kez yaptı 3. spor yok densin ve ceza alsın o kişi öle de olabilir ve benm daha cok işime gelir kızlar
Hahaha devami boyleydi ama sonra sildim cok cıvımayayım diye. Ay benim uyumam lazim. Ama yeni projeler fikirler hep heyecanlandirir uyku tutar insallah bu gece.evet mülakat iyi olur ozaman önce yazılı yaparız daha iyi olur biz sizi ararız diyip aramayız sonra
bence sen şimdilik birşey yapma günler değişebilir tabiki bugun misafir geldi falan mazeret belirt yeter uygun oldugun gün yaparsın o kısımda sıkıntı yok ama bebiş durumu falan varsa sıkıntı olmasın şimdilik seni muaf tutuyorum durumdan sadece şimdilik gün ver olmazsa değişiriz liste belli olsunkuzum yazdım bak oku benm düşüncemi olmaz derseniz de coğunluğa uyarım napalım :)
evet canım spor yapacağın günleri haber ver bana o gün işin çıkar misafir gelir telafi günü başka bir gün yaparız mesela salı yerine bugun yaptım diye ben her perşembe burda rapor vericem kim haftalık spor hedefine ulaştı ulaşamadı diyeokudum canım da spor günleri derken hangi günler yapcaz onları mı yazıcaz..Bu arada kardeşimle konustum bu gazla :)Haftada 2 gün yüzmeye gidicem çalıştığı yere..İstersen çalıştırırım dedi:)Saunaya gir sana sınırsız dedi ama çok uzak 1 saatlik yol eşime söliycem izin verirse gidip bakıcam..Geçen yıl gittiğim havuzdan enfeksiyon kapmıstım da eşim o yüzden kızıyo bide kalabalıktı erkek çoktu..Burda erkek kardeşim var bişey demez belki :)
peki tatlım nasıl derseniz sen de haklısın ama ben bu spor olayında cok cezaya kalırım gibi görünüyorcanim oyle yaparsak cok erteleriz ve sali carsamba persembeye kalir 3 gunluk sporda . Haftalik olarak onceden belirleyebilir ve haftalik degistirebiljrsin benve deadline da ok derse. Ama belirli gun olmadan hep erteleniyor. Bugun yaparim yarin yaparim seklinde. Bu menulere dikkat etmeyip carsamba gunu kasmakla ayni sey gibi oluyor. Haftalik belirlemek de sana uymazsa tekrar dusunelim. Genel egilime gore sekillendiririz.
Tabi ki tatlim hic sorn degilevet en son halini maddeleriz o zaman fikir çok iyiydi yalnız tebrik ediyorum
tamam kaptan o konuda elimden geleni yaparım bir ara istanbula gitmeyi düşünüyordum perşembe o zaman haber versem başka birisi yapabilir değil mi pazartesi geri dönerim 4 gün falan tarih kesin değil ama ocak ayında muhtemelen
bence sen şimdilik birşey yapma günler değişebilir tabiki bugun misafir geldi falan mazeret belirt yeter uygun oldugun gün yaparsın o kısımda sıkıntı yok ama bebiş durumu falan varsa sıkıntı olmasın şimdilik seni muaf tutuyorum durumdan sadece şimdilik gün ver olmazsa değişiriz liste belli olsunayrıca temizlik ve çocuk konusunu da yarın tartışalım bir o durumlarda spor düzenlemesi diyorum ama şu an çok yoruldum aklınızda olsun bunu bir konuşalım 45 dk olmazda o günlerde mekik yerinde zıplama falan olabilir bence ama bu konuyu konuşmamız lazım
evet canım spor yapacağın günleri haber ver bana o gün işin çıkar misafir gelir telafi günü başka bir gün yaparız mesela salı yerine bugun yaptım diye ben her perşembe burda rapor vericem kim haftalık spor hedefine ulaştı ulaşamadı diye
tamam hazır ol cezaya böyle olmayınca kimse spor yapmıyor yerimizde sayıyoruz napalım çözümü böyle buldukpeki tatlım nasıl derseniz sen de haklısın ama ben bu spor olayında cok cezaya kalırım gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?