Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam ben ilgileniyorum haber verme konusuyla kolay gelsin iyi geceler

tamam ben ilgileniyorum haber verme konusuyla kolay gelsin iyi geceler

iyi geceler :) inşallah güzel bir baslangıc yaparız ve tüm zayıflama grupları arasında bir efsane oluruz herkes bizim takıma girmek ister bizde mülakat yaparız sizi daha sonra ararız deriz hehehe. neyse daha sacmalamadan gideyim ben :)

he hee :)))) neden olmasın ? İyi geceler sana canım

1- haftada 3 gün minimum 45 dk olacak sekilde spor yapılacak - hangi sporu yapacagını herkes kendi belirleyecek - hangi günler yapacagını da @@deadline ve takıma bildirecek.

2- günlük menüler deadline a rapor verilecek , cünkü o kacamak yapıp yapmadıgını kontrol edecek. bence burada herkes kendi zaafını yazsa daha güzel olabilir. mesela ben bu aralar tursuya sardım, cok tuzlu. mesela regl öncesi tatlı krizim tutar gibi. tabi yine bu kısım bence kişiye baglı yapabiliriz. ben fazladan destek almak istiyorum diyenler için.

3- spor haricinde mekik bacak egzersizi gibi vucut egzersizleri yapılabilir. bunlar da kilo verirken sarkmamızı engeller ve kilo vermesek bile fit oluruz. mesela mekik cekmenin karın kaslarını güclendirdiğini biliyordum ama dogum sonrası sarkmaları da engelliyormuş. bunu duydugumdan beri mekik cekesim var. (tartısmaya acalım bence bu kısmı da)

4- menüler saatli yazılırsa daha faydalı olabilir. mesela ben son aramı 21.00-22.00 arası yapıyorum ve mesela baskası son arasını 19.00 da yapabiliyor olabilir. bence bu da önemli. erken güne baslamak ve erken yemegi bırakabilmek. ben eve en erken 7.30 gibi gelip yemege oturdugum için bana mümkün değil ama saatli yazarsak daha etkili olabilir. mesela 22.00 yenilen muz iyi görülmeyebilir ama 19.00 da yemek o kadar da kötü değil. bilmem anlatabildim mi?

5-salı günleri tartılınabilir demiştim. hani son bir atak yapıp 200-300 gram vermek mümkün olabilir. ben bazen tartılıyorum ama içimden neyse diyebiliyorum. bir kaç kişi olursak daha azimli olabilirz. ama tabi bu da tartısmalı bir mesele. cünkü herkes tartılmak istemiyor. düzenli spor yapılırsa mesela baktı kişi kendini yeterli görmüyor carsamba/persembe günü bir sans olabilir.

6- bu sartları kabul eden arkadasları spor günleri deadline cumartesi 23.59'a kadar bildirmesi gerekmektedir.

7- Cezalar

Son halini metin üzerinden verelim. herkes bu kadar cok mesajı okumayabilir

kızlar kaptan ve yardımcısı izniyle artık bu işe dur demenin vakti geldi dedik ve kurallarımız şimdilik bu şekilde düzenlenmiştir dagatesi ne teşekkürler spor günlerinizi bekliyorum bu hafta bomba bir dönüş yapmamız lazım çünkü bir sıkıntı ya da yeni fikirleriniz varsa bekleriz cezalarada biz karar veremedik fikirlerinizi bekliyoruz sosyestetik ApriL_2007 jasmine53 prensesss016 ispanyol mahzen77 loyalty88 A afrodit26

evet mülakat iyi olur ozaman önce yazılı yaparız daha iyi olur biz sizi ararız diyip aramayız sonra

canm haftada 3 gün spor olayı süper ama günleri önceden belirlemek cok zor gün içinde ya da ertesi gün nasıl günümün gececeğini bilemem kendi adıma söliyim benm gelenim gidenim eksik olmuyor evimde kedi besliyorum ve temizliği hemen her gün yapmam gerekiyo bi de misafire hazırlık derken gün bitiyo onun üstüne bi de spor yapamam sahsen halim kalmaz.. yine liste tutulsun bence ama isimlerin karsısında atıyorum pzrtesi salı perş yaptı diye yazsın ya da yapmadıysa 2 kez yaptı 3. spor yok densin ve ceza alsın o kişi öle de olabilir ve benm daha cok işime gelir kızlar

A afrodit26 sen bu aralar spor yapmak istemiyorsun sanırım gün belirle istersen şimdilik seni mazeretli kabul ederim istersen sen haber verirsin
kuzum yazdım bak oku benm düşüncemi olmaz derseniz de coğunluğa uyarım napalım :)

evet mülakat iyi olur ozaman önce yazılı yaparız daha iyi olur biz sizi ararız diyip aramayız sonra
okudum canım da spor günleri derken hangi günler yapcaz onları mı yazıcaz..Bu arada kardeşimle konustum bu gazla :)Haftada 2 gün yüzmeye gidicem çalıştığı yere..İstersen çalıştırırım dedi:)Saunaya gir sana sınırsız dedi ama çok uzak 1 saatlik yol eşime söliycem izin verirse gidip bakıcam..Geçen yıl gittiğim havuzdan enfeksiyon kapmıstım da eşim o yüzden kızıyo bide kalabalıktı erkek çoktu..Burda erkek kardeşim var bişey demez belki :)

A afrodit26 sen bu aralar spor yapmak istemiyorsun sanırım gün belirle istersen şimdilik seni mazeretli kabul ederim istersen sen haber verirsin
bi de henuz durmum belli değil ben adet tarıhımı bilmediğim için de tarih veremiyorum canm ama hareket etmeye calışıcam söz az az hafif hafif egzersizler yapıcam pilates aslangıc vs

canim oyle yaparsak cok erteleriz ve sali carsamba persembeye kalir 3 gunluk sporda . Haftalik olarak onceden belirleyebilir ve haftalik degistirebiljrsin benve deadline da ok derse. Ama belirli gun olmadan hep erteleniyor. Bugun yaparim yarin yaparim seklinde. Bu menulere dikkat etmeyip carsamba gunu kasmakla ayni sey gibi oluyor. Haftalik belirlemek de sana uymazsa tekrar dusunelim. Genel egilime gore sekillendiririz.

kuzum yazdım bak oku benm düşüncemi olmaz derseniz de coğunluğa uyarım napalım :)
bence sen şimdilik birşey yapma günler değişebilir tabiki bugun misafir geldi falan mazeret belirt yeter uygun oldugun gün yaparsın o kısımda sıkıntı yok ama bebiş durumu falan varsa sıkıntı olmasın şimdilik seni muaf tutuyorum durumdan sadece şimdilik gün ver olmazsa değişiriz liste belli olsun ayrıca temizlik ve çocuk konusunu da yarın tartışalım bir o durumlarda spor düzenlemesi diyorum ama şu an çok yoruldum aklınızda olsun bunu bir konuşalım 45 dk olmazda o günlerde mekik yerinde zıplama falan olabilir bence ama bu konuyu konuşmamız lazım

evet canım spor yapacağın günleri haber ver bana o gün işin çıkar misafir gelir telafi günü başka bir gün yaparız mesela salı yerine bugun yaptım diye ben her perşembe burda rapor vericem kim haftalık spor hedefine ulaştı ulaşamadı diye

peki tatlım nasıl derseniz sen de haklısın ama ben bu spor olayında cok cezaya kalırım gibi görünüyor

Tabi ki tatlim hic sorn degil

tamam canm o zaman benm spor günlerim salı perşembe cumartesi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…