Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline tatlim simdi sen kaptan yardimcisi oluyorsun o zaman aprille birlikte mesajlasmalar spor kontrolu ceza verme nasil istersen dagatesi ile paslasabilirsiniz, ben ozellikle listeyi cuma gunu paylasim alanina tasima ve kontrol etmede yardim istiyorum senden ama su duzenli spor yapmayana ceza olarak da verebiliriz, spor isini kesinlikle bir duzene oturtalim kis geldi ben de sismeye basladim poff

Evet tabiki yazabiliriz canim

bebekler haricinde yapıyorlardı bir de masallah diyelim :)
herkes kactı ama yapacak bir sey yok burdadır onlar benim tel kafayı yedi bilgisayara geçtim ondan böyle oldu ya geç cevap yazdım çok iyi tatil fikri falan yani mazeretsiz olmayanlar o sporu yapacak birde herkesten gün isteyelim o zaman herkes kendine göre ayarlasın bazısı haftasonu yapabilir belki sadece ama bize gün verip o gün bildirim yapma zorunluluğu olsun hatta günün olduğu liste yapalım birbirimize hatırlatalım yeri geldiğinde yarın spor yapmayı unutma falan diye

evet en son halini maddeleriz o zaman fikir çok iyiydi yalnız tebrik ediyorum
tamam kaptan o konuda elimden geleni yaparım bir ara istanbula gitmeyi düşünüyordum perşembe o zaman haber versem başka birisi yapabilir değil mi pazartesi geri dönerim 4 gün falan tarih kesin değil ama ocak ayında muhtemelen

evet kesinlikle. takım olarak birbirimizi desteklemeden olmuyor bu. herkes veriyor da bir sekilde yarım bırakıyor ya da hangi hafta düzgün yaptıysa o hafta vermiş oluyor

canım o zaman maddeleri toparlayalım yavaştan
1. madde mazeret olmadığı durumlar hariç günlük menü bildirimi yapılacak kaçamak yaptım yazmadım gibi bir durum olmayacak
2.madde yine mazeret haricinde her grup üyesinin belirlediği günlerde haftada 3 gün 45 dk spor yapılacak ve o günlerde rapor verilecek spor olarak herkes istediğini yapabilir
başka aklıma gelmedi bir el atarsın

Şimdi kızlar. burada olmayanlar için düzenleyelim bence maddeler su sekilde. son halini vermeme yardım edin

1- haftada 3 gün minimum 45 dk olacak sekilde spor yapılacak - hangi sporu yapacagını herkes kendi belirleyecek - hangi günler yapacagını da deadline ve takıma bildirecek.

2- günlük menüler deadline a rapor verilecek , cünkü o kacamak yapıp yapmadıgını kontrol edecek. bence burada herkes kendi zaafını yazsa daha güzel olabilir. mesela ben bu aralar tursuya sardım, cok tuzlu. mesela regl öncesi tatlı krizim tutar gibi. tabi yine bu kısım bence kişiye baglı yapabiliriz. ben fazladan destek almak istiyorum diyenler için.

3- spor haricinde mekik bacak egzersizi gibi vucut egzersizleri yapılabilir. bunlar da kilo verirken sarkmamızı engeller ve kilo vermesek bile fit oluruz. mesela mekik cekmenin karın kaslarını güclendirdiğini biliyordum ama dogum sonrası sarkmaları da engelliyormuş. bunu duydugumdan beri mekik cekesim var. (tartısmaya acalım bence bu kısmı da)

4- menüler saatli yazılırsa daha faydalı olabilir. mesela ben son aramı 21.00-22.00 arası yapıyorum ve mesela baskası son arasını 19.00 da yapabiliyor olabilir. bence bu da önemli. erken güne baslamak ve erken yemegi bırakabilmek. ben eve en erken 7.30 gibi gelip yemege oturdugum için bana mümkün değil ama saatli yazarsak daha etkili olabilir. mesela 22.00 yenilen muz iyi görülmeyebilir ama 19.00 da yemek o kadar da kötü değil. bilmem anlatabildim mi?

5-salı günleri tartılınabilir demiştim. hani son bir atak yapıp 200-300 gram vermek mümkün olabilir. ben bazen tartılıyorum ama içimden neyse diyebiliyorum. bir kaç kişi olursak daha azimli olabilirz. ama tabi bu da tartısmalı bir mesele. cünkü herkes tartılmak istemiyor. düzenli spor yapılırsa mesela baktı kişi kendini yeterli görmüyor carsamba/persembe günü bir sans olabilir.

şimdilik bence böyle.

izne cıkıp dönenleri izinli oldugu hafta kadar bölüyorlar sanırım orada bir ayrıntı var ama tam bilmiyorum

valla benim hedefim 1 aydır hergün 1 saat tempolu yürüyüş ama yok hep bişeyler cıkıyo olmuyo..Şimdi kendimi mecbur gibi hissedersem daha dikkat ederim gibi geliyo..Bende kendimi denemek istiyorum yani biraz.Hem termal esofmanla kosu bandında 1 saat yürürken 1 lt su içiyorum..Acaip terliyorum yerlere damlıyo..Ayy kardeşimle mi konussam acaba ya..O antrenörlük yapıyo ama dalga gecer

termal esofmanla pişik olmuştum ben ya heheheheh bende cok terliyordum onu giyerken.

evet maddeler güzel aklıma birşey gelmiyor başka şu an gelirse ekleriz birde ceza bulalım bence millet olarak cezadan korkuyoruz ya ondan iyi olur mu

Ve bir de bence herkes yarın aksama kadar kabul edip etmediğini yazsın. kabul etmediği madde varsa onu da konusup düzenleyebilirz. sonra da hangi gün spor yapacagını belirlesin ve bence bu haftayı da kurtarmıs olalım. ( ki ben işte olacagım hem c.tesi hem pazar ne kadar girebilirim bilmiyorum ama takip etmeye calısırım. bu hafta sonu toplantılarında elimdeki telefon yüzünden atılmazsam iyidir )

evet maddeler güzel aklıma birşey gelmiyor başka şu an gelirse ekleriz birde ceza bulalım bence millet olarak cezadan korkuyoruz ya ondan iyi olur mu

ben cezayla işleyen biri değilim. ben tartıda mesela önümüzdeki persembe 62.9 u göreyim o bana iyi gelir daha sıkı sarılırım. ama caydırıcılıgı olsun tabi. mesela

üst üste 2 kere sporunu aksatana....
üst üste 2 kere menü bildirimi yapmayana ...
kacamakları haftada 3 kereden fazla yapana....

bence bu 3'üne ceza verebiliriz ama ne vermeli bilmiyorum

1- haftada 3 gün minimum 45 dk olacak sekilde spor yapılacak - hangi sporu yapacagını herkes kendi belirleyecek - hangi günler yapacagını da @@deadline ve takıma bildirecek.

2- günlük menüler deadline a rapor verilecek , cünkü o kacamak yapıp yapmadıgını kontrol edecek. bence burada herkes kendi zaafını yazsa daha güzel olabilir. mesela ben bu aralar tursuya sardım, cok tuzlu. mesela regl öncesi tatlı krizim tutar gibi. tabi yine bu kısım bence kişiye baglı yapabiliriz. ben fazladan destek almak istiyorum diyenler için.

3- spor haricinde mekik bacak egzersizi gibi vucut egzersizleri yapılabilir. bunlar da kilo verirken sarkmamızı engeller ve kilo vermesek bile fit oluruz. mesela mekik cekmenin karın kaslarını güclendirdiğini biliyordum ama dogum sonrası sarkmaları da engelliyormuş. bunu duydugumdan beri mekik cekesim var. (tartısmaya acalım bence bu kısmı da)

4- menüler saatli yazılırsa daha faydalı olabilir. mesela ben son aramı 21.00-22.00 arası yapıyorum ve mesela baskası son arasını 19.00 da yapabiliyor olabilir. bence bu da önemli. erken güne baslamak ve erken yemegi bırakabilmek. ben eve en erken 7.30 gibi gelip yemege oturdugum için bana mümkün değil ama saatli yazarsak daha etkili olabilir. mesela 22.00 yenilen muz iyi görülmeyebilir ama 19.00 da yemek o kadar da kötü değil. bilmem anlatabildim mi?

5-salı günleri tartılınabilir demiştim. hani son bir atak yapıp 200-300 gram vermek mümkün olabilir. ben bazen tartılıyorum ama içimden neyse diyebiliyorum. bir kaç kişi olursak daha azimli olabilirz. ama tabi bu da tartısmalı bir mesele. cünkü herkes tartılmak istemiyor. düzenli spor yapılırsa mesela baktı kişi kendini yeterli görmüyor carsamba/persembe günü bir sans olabilir.

6- bu sartları kabul eden arkadasları spor günleri deadline cumartesi 23.59'a kadar bildirmesi gerekmektedir.

7- Cezalar

Son halini metin üzerinden verelim. herkes bu kadar cok mesajı okumayabilir

bunu sonra düşünelim bence dursun şimdilik aklımızda bende pek ceza sevmem ondan aklıma gelmiyor

deadline şimdilik böyle sanırım. maddeler sana emanet eşim yine kadınları ne için organize ediyorsun diye takılıp duruyor :) ben cıksam iyi olacak cünkü sabah 6 da kalkmam lazım ve daha ütü yapacagım. Benim spor günlerim

salı-carsamba ve cumartesi olsa ? (bu haftalık c.tesi gecmiş olacagı için p.tesi yaparım onu da inşallah)

cezaları da diğer arkadaslara yıkalım bence fikir olarak kalmaz umarım icraate de dökeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…