dagatesi gelsin konusalim karar verelim nasıl yapıyoruz değil mi
kızlar sıkı yönetim ilan ediliyor hazır misiniz fikirleri bekliyoruz gerçi kaptan ve yardımcısı onayını aldık sayılır april tamam dediher an hazır olun
evet canım sıkı yönetim şart zaten herkesin haberi oldu sanırım bir ıspanyol gelmedi henüz o da kabul ederse tamamdirselam kızlar geçmiş sayfaları okudum da konu ne diye..Fikirler süper aynen katılıyorum..Azim hırs şart çalışmadan olmuyo..Birbirimizi gaza getirelim bu hafta en az 3 gün olmak şartıyla yapalım..Perşembeye de kilomuza bakalım :)
kırma canım telefonu evden yaz beklerizEve gecince yzicam menumu kizlar yoksa teli kircam biazdan[/
dagatesi gelsin konusalim karar verelim nasıl yapıyoruz değil mi
kızlar sıkı yönetim ilan ediliyor hazır misiniz fikirleri bekliyoruz gerçi kaptan ve yardımcısı onayını aldık sayılır april tamam dediher an hazır olun
hosgeldin canım tam olarak fikrini tekrar alalim çoğunluk buradayken ıstersen uygulamayi konusalim nasıl bir sistem olsun karar verip başlayalım uygulamayaGeldim kizlar :)
o zaman şöyle yapalım herkes menüsünü yazarken benim ismimi etiketlesin ben menüyü gözden kacirmamis olurum bir liste yaparım kaçamak varmı menuyle dengeli mi spor varmı özet olarak isaretleyim kaçamak yoksa listede isaretleme olmasın isim olduğunda bu görevi birisine devrederim gönüllü sanada rapor veririm sende bakmış olursun burda da listenin resmini paylasiriz ama herkesten düzenli paylaşım istiyoruz benim fikrim böyle hatta ilerde cok kaçamak yapan olursa ceza olarak listeyi o yapsinNeyse sonuncu olamamis olmamiza sevindim ama insallah haftaya 1. Olunruz. Bence spor yaparsak duzenli yapabilirz. Mesela ispanyol ve prenses duzenli yapiyor. Prenses de guzel veriyordu. O yuzden 15 20 dakika spor yerine daha uzun ve duzenli olmali bence. Fikirleri uygulayabilirsek bu hafta olmasa bile diger hafta ilk 3.e oynariz bence
o zaten spor yapıyo bebekleri var onlarada koşturuyo daha naapsın :)Neyse ben yarın sabah başlim..Hayırlısı inşallah..evet canım sıkı yönetim şart zaten herkesin haberi oldu sanırım bir ıspanyol gelmedi henüz o da kabul ederse tamamdir
kırma canım telefonu evden yaz bekleriz
hatta dediğin gibi spor şartı bir mazeret yoksa haftada 3 gun 45 dk belirliyoruz uuygun muNeyse sonuncu olamamis olmamiza sevindim ama insallah haftaya 1. Olunruz. Bence spor yaparsak duzenli yapabilirz. Mesela ispanyol ve prenses duzenli yapiyor. Prenses de guzel veriyordu. O yuzden 15 20 dakika spor yerine daha uzun ve duzenli olmali bence. Fikirleri uygulayabilirsek bu hafta olmasa bile diger hafta ilk 3.e oynariz bence
hatta dediğin gibi spor şartı bir mazeret yoksa haftada 3 gun 45 dk belirliyoruz uuygun mu
evet aslında kişisel hedeflerde belirtebiliriz duruma göre yapabilecekler bu şekilde yapsin herkes spor hedefini belirlesin ona göre şekillenir herşey ilerde düzenleme yaparız bir başlayalım dao zaten spor yapıyo bebekleri var onlarada koşturuyo daha naapsın :)Neyse ben yarın sabah başlim..Hayırlısı inşallah..
o zaman şöyle yapalım herkes menüsünü yazarken benim ismimi etiketlesin ben menüyü gözden kacirmamis olurum bir liste yaparım kaçamak varmı menuyle dengeli mi spor varmı özet olarak isaretleyim kaçamak yoksa listede isaretleme olmasın isim olduğunda bu görevi birisine devrederim gönüllü sanada rapor veririm sende bakmış olursun burda da listenin resmini paylasiriz ama herkesten düzenli paylaşım istiyoruz benim fikrim böyle hatta ilerde cok kaçamak yapan olursa ceza olarak listeyi o yapsin
evet aslında kişisel hedeflerde belirtebiliriz duruma göre yapabilecekler bu şekilde yapsin herkes spor hedefini belirlesin ona göre şekillenir herşey ilerde düzenleme yaparız bir başlayalım dasonuçta yoğun olan hasta olan vb durumlar oluyor ona göre takiliriz duzenleriz
evet aslında kişisel hedeflerde belirtebiliriz duruma göre yapabilecekler bu şekilde yapsin herkes spor hedefini belirlesin ona göre şekillenir herşey ilerde düzenleme yaparız bir başlayalım dasonuçta yoğun olan hasta olan vb durumlar oluyor ona göre takiliriz duzenleriz
o zaten spor yapıyo bebekleri var onlarada koşturuyo daha naapsın :)Neyse ben yarın sabah başlim..Hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?