Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:KK43:
dagatesi dagatesi gelsin konusalim karar verelim nasıl yapıyoruz değil mi:-)
kızlar sıkı yönetim ilan ediliyor hazır misiniz fikirleri bekliyoruz gerçi kaptan ve yardımcısı onayını aldık sayılır april tamam dedi :-) her an hazır olun :KK19:

:KK66:Bnce de olsun bi duzen lazim

selam kızlar geçmiş sayfaları okudum da konu ne diye..Fikirler süper aynen katılıyorum..Azim hırs şart çalışmadan olmuyo..Birbirimizi gaza getirelim bu hafta en az 3 gün olmak şartıyla yapalım..Perşembeye de kilomuza bakalım :)
evet canım sıkı yönetim şart zaten herkesin haberi oldu sanırım bir ıspanyol gelmedi henüz o da kabul ederse tamamdir
Eve gecince yzicam menumu kizlar yoksa teli kircam biazdan[/
kırma canım telefonu evden yaz bekleriz:-)

Neyse sonuncu olamamis olmamiza sevindim ama insallah haftaya 1. Olunruz. Bence spor yaparsak duzenli yapabilirz. Mesela ispanyol ve prenses duzenli yapiyor. Prenses de guzel veriyordu. O yuzden 15 20 dakika spor yerine daha uzun ve duzenli olmali bence. Fikirleri uygulayabilirsek bu hafta olmasa bile diger hafta ilk 3.e oynariz bence

Neyse sonuncu olamamis olmamiza sevindim ama insallah haftaya 1. Olunruz. Bence spor yaparsak duzenli yapabilirz. Mesela ispanyol ve prenses duzenli yapiyor. Prenses de guzel veriyordu. O yuzden 15 20 dakika spor yerine daha uzun ve duzenli olmali bence. Fikirleri uygulayabilirsek bu hafta olmasa bile diger hafta ilk 3.e oynariz bence
o zaman şöyle yapalım herkes menüsünü yazarken benim ismimi etiketlesin ben menüyü gözden kacirmamis olurum bir liste yaparım kaçamak varmı menuyle dengeli mi spor varmı özet olarak isaretleyim kaçamak yoksa listede isaretleme olmasın isim olduğunda bu görevi birisine devrederim gönüllü sanada rapor veririm sende bakmış olursun burda da listenin resmini paylasiriz ama herkesten düzenli paylaşım istiyoruz benim fikrim böyle hatta ilerde cok kaçamak yapan olursa ceza olarak listeyi o yapsin:-)

evet canım sıkı yönetim şart zaten herkesin haberi oldu sanırım bir ıspanyol gelmedi henüz o da kabul ederse tamamdir

kırma canım telefonu evden yaz bekleriz:-)
o zaten spor yapıyo bebekleri var onlarada koşturuyo daha naapsın :)Neyse ben yarın sabah başlim..Hayırlısı inşallah..

hatta dediğin gibi spor şartı bir mazeret yoksa haftada 3 gun 45 dk belirliyoruz uuygun mu:-)

Bence de bunun amacı düzenli yapmak. yani hani menülerdeki gibi kacamak yapınca yazmayacaksak hiç baslamayalım. Hani herkes persembe günü nasıl bir sekilde vakit bulup tartılıp kilo bildiriyorsa aynı öyle bir zorunluluk olsun.

hatta dediğin gibi spor şartı bir mazeret yoksa haftada 3 gun 45 dk belirliyoruz uuygun mu:-)

herkes hangi gün spor yapacagını da belirlesin bence. sahsen ben 2 haftadır her gün yapacagım ama bugun cok yoruldum bugun işim var bugun bilmem ne diyerek erteliyorum. yani tabiki robot değiliz ertelemeler olur ama bence düzenli yapmak lazım

o zaten spor yapıyo bebekleri var onlarada koşturuyo daha naapsın :)Neyse ben yarın sabah başlim..Hayırlısı inşallah..
evet aslında kişisel hedeflerde belirtebiliriz duruma göre yapabilecekler bu şekilde yapsin herkes spor hedefini belirlesin ona göre şekillenir herşey ilerde düzenleme yaparız bir başlayalım da:-) sonuçta yoğun olan hasta olan vb durumlar oluyor ona göre takiliriz duzenleriz

o zaman şöyle yapalım herkes menüsünü yazarken benim ismimi etiketlesin ben menüyü gözden kacirmamis olurum bir liste yaparım kaçamak varmı menuyle dengeli mi spor varmı özet olarak isaretleyim kaçamak yoksa listede isaretleme olmasın isim olduğunda bu görevi birisine devrederim gönüllü sanada rapor veririm sende bakmış olursun burda da listenin resmini paylasiriz ama herkesten düzenli paylaşım istiyoruz benim fikrim böyle hatta ilerde cok kaçamak yapan olursa ceza olarak listeyi o yapsin:-)

evet düzenli paylaşım ve düzenli spor. mesela ben bu aksam caya bir yere gittim. pasta vardı. tabagıma aldım ama sonra aklıma menü yazacagım geldi ve hayır dedim geri bıraktım. bizde böyle bir etkisi olması lazım bence bu grubun ;)

evet aslında kişisel hedeflerde belirtebiliriz duruma göre yapabilecekler bu şekilde yapsin herkes spor hedefini belirlesin ona göre şekillenir herşey ilerde düzenleme yaparız bir başlayalım da:-) sonuçta yoğun olan hasta olan vb durumlar oluyor ona göre takiliriz duzenleriz

evet mesela regl haftası tatil verebiliriz. ben mekik ve minder hareketi denilen egzersizleri de yapmayı tavsiye ediyorum. kilo veremesek de vucut sıkılaşabilir. aslında ölcülerimizi de verelim demek isterdim ama internet olunca vermek istemeyenler cıkabilir.

kişisel hedeflere minimum sınırı koymalıyız. mesela min. 3 gün ve tekseferde min 45 dakika. isteyen yürüsün isteyen dans etsin isteyen leslie yapsın isteyen baska bişey. mekik ve diğer hareketler istege göre olsun. menüleri bence saatli yazmak da güzel olabilir. cünkü sabah 7 de kalkanla 11 de kalkanın yeme miktarları farklılık gösterebilir.

Back