Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi dagatesi şöyle bir fikrim var spor konusunda da hergün değilde haftada 3 gun spor hedefi belirleyelim herkes icin musait oldukça yapabilirler yürüyüş bandı olan onda yoksa leslie yada başka bişey farketmez 3gun cok iyi bir hedef olur hem vücuda dinlenmek icin zaman verilmiş olur diyorum ben ne dersin bu konuda

evet olabilir haklisin. 3 gun ama en az 45 dakika olsun. mesela gunluk icin de mekik vs koyabiliriz istege bagli ;)

kaptan burda herkes cok yoğun galiba bir ultra boş ben varım şimdilik bir süre yardımcı olabilirim sanırım yapabilir mıyım emin değilim ama boş olduğum sürece yardım ederim isim olduğu zaman haber veririm arkadasimin nisani var ocagin sonunda o zaman biraz yoğun olucam kesin onun dışında ders çalışıyorum mümkün olduğunca burdayım benden daha musait birisi yoksa tabi:KK17:
canım evet şuanlık en müsait sensin sanırım sosyestetik sosyestetik ne dersin canım ? Tşkrler ayrıca yardımcı olmak istediğin için beraberce götürürüz işleri :))))

bundan sonra yoklama yapacam her gun size burda yalnız takılıyorum olmuyor bugün geçenler ıspanyol ve dagatesi en aktif onlardı çünkü kuscem gelmiycem yakında bende:KK11:
canım ben bu aralar çok geldim ama fakat sitedeki sorun beni yıldırdı.neler yazdım gitti hepp :( bir düzelse daha iyi olacak benim için zaten iki arada bir derede yazıyorum :))))

evet olabilir haklisin. 3 gun ama en az 45 dakika olsun. mesela gunluk icin de mekik vs koyabiliriz istege bagli ;)
evet güzel fikir yapabilinirse zaten hem sikilasip hem kilo verilmiş olur:-)

canım ben bu aralar çok geldim ama fakat sitedeki sorun beni yıldırdı.neler yazdım gitti hepp :( bir düzelse daha iyi olacak benim için zaten iki arada bir derede yazıyorum :))))
benim de yeni yeni düzeldi arada yine birşeyler oluyor ama idare ediyorum:-) birde çoğunuz çalışıyorsunuz calismayanlarda çocukla ugrasiyor falan iş hayatı malum günümüz şartlarında o yüzden birşey diyemiyorum hatta o yoğunlukta girmeniz bile mükemmel ben sizi ayrıca tebriklerimi bu konuda;-)

benim de yeni yeni düzeldi arada yine birşeyler oluyor ama idare ediyorum:-) birde çoğunuz çalışıyorsunuz calismayanlarda çocukla ugrasiyor falan iş hayatı malum günümüz şartlarında o yüzden birşey diyemiyorum hatta o yoğunlukta girmeniz bile mükemmel ben sizi ayrıca tebriklerimi bu konuda;-)
canım benim hala çok kötü devamlı başa dönüyor,yazmaya çalısıyorum işte olursa oluyor.evet gerçekten iş yoğunluğunda yazmak da ayrıca sıkıntı ama elimizden geleni de yapmalıyız mecburrr :)))

canım benim hala çok kötü devamlı başa dönüyor,yazmaya çalısıyorum işte olursa oluyor.evet gerçekten iş yoğunluğunda yazmak da ayrıca sıkıntı ama elimizden geleni de yapmalıyız mecburrr :)))

Tebrikler ozaman ucuz atllattık desene ;) daha iyilerini de görürüz İnşallah ....
kolay gelsin canım cok kafamı attirirsa bende isime yaziyorum direk alinti yapmadan daha iyi oluyor:-) inşallah haftaya daha iyi oluruz:-)

Selan kizlar telefon cok hirpaliyor insani gercekten guzel fikirler icin tesekkur ederim bana kesinlikle uyar o zaman hayirli olsun diyelim mi deadline deadline ? Su spor takip sistemine de kesinlikle oyum evet ben dahil herkes uyarilmali diyorum hadi bakalim hayirlisi
umarım yardımcı olabilirim kaptan ne yapacagimi bilmesemde bana bilgi verirsin ne yapacagim hakkında değil mi :27:

Selan kizlar telefon cok hirpaliyor insani gercekten guzel fikirler icin tesekkur ederim bana kesinlikle uyar o zaman hayirli olsun diyelim mi deadline deadline ? Su spor takip sistemine de kesinlikle oyum evet ben dahil herkes uyarilmali diyorum hadi bakalim hayirlisi
Canımm kesinlikle bize bir düzen şartt :)

bugünkü menümü yazıyorum yarın sabah işe ordanda doktora gidicem geç girersem unutmim..
Saat 1 de kalktım uyku düzenim berbat :KK43:
1 haşlanmıs yumurta-1 dilim kepek ekmek-3 biber-1domates-1 salatalık-bi tutam dereotu maydonoz-kk peynir-5 zeytin-
yeşil çay-1tk reçel-1 tk tereyağ
Ara
nescafe sekersiz-2 minik kurabiye
akşam
yarım kase ezogelin çorba-yarım dilim kepek ekpek-1 bardak ayran-2 yaprak sarma zeytinyağlı
1,5 su
spor yok aksama kadar temizlik yaptım
geceye kadar da ütü yaptım spora hal kalmadı bende kızlar..
Guzel canm
Ben de menulerimi hep unutuyorum hani bir laf var ya sorsan aksam ne yedim hatirlamam diye. Ayni o hesap. Yazarken uzun uzun dusunuyorum ne yemistim ki diye.

dunku menum soyle
sabah
1 elma
5 susamli cubuk kraker. ( sabah kahvalti yapamadan ciktim evden ve ofiste bir aydir cekmecemde bekleyen cubuk krakeri yedim :KK66: )

Oglen
1 muz ( yerli kucuk boy- yemek yiyemedim)

aksam
6-7 kasik karnibahar yemegi
1 kase yogurt corbasi

ara
1 ek( uc gundur evde en sonunda dayanamadim :KK43:( )
1 mandalina
1/2 greyfurt

1.5 lt su
spor yok :KK43:(
Canm duzensiz olmus biraz ama arada olyuo bole

Kizlar telefondan toplu alinti yapamadim ama kisaca diyeceklerimi yazayim yoksa unutuyorum kaliyor. Mesela dun @ispanyol a kimseler yok demesine cevap yazacaktim o an yazamadim sonra da kaldi.

@jasmine53 cok cok gecmis olsun
A afrodit26 insallah hamilesindir ya da cabucak hamile kalirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin

@ biri daha vardi ama yazarken bile unuttum iyi mi :)))
İnsallah canum sagolasin

Kizlar ben col yogun ve yorgunum siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz?

kaptan burda herkes cok yoğun galiba bir ultra boş ben varım şimdilik bir süre yardımcı olabilirim sanırım yapabilir mıyım emin değilim ama boş olduğum sürece yardım ederim isim olduğu zaman haber veririm arkadasimin nisani var ocagin sonunda o zaman biraz yoğun olucam kesin onun dışında ders çalışıyorum mümkün olduğunca burdayım benden daha musait birisi yoksa tabi:KK17:
Oy canm ne yapilacak bilsem bn de yardimci olurum

Back