Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet bende mevsim sebzesi olmayan sebzeleri tercih etmemeye çalışıyorum ama aynı şeyleri yemekten sıkılınca arada yiyoruz birde annem fasulye falan dolaba yazdan koyuyor yada konserve yapıyor onları yiyoruz canım

bende 65 e inemedim 2haftadır 66 yeter artık diyesim var hedef belirlemek iyi olabilir aslında oyle uçuk hedefler olmasına gerek yok en az 300 gr versekte yeter yani sabit kalmaktansa

Simdi kizlar bizim soyle bir istedigimiz ((april ve ben) biz cok yogunuz ve ben zaman zaman son anlarda paylasim alanina tasiyorum menuleri, herkesin menusune yorum yapamadigim icin de uzuluyorum bunun icin de ayrica ozur diliyorum sadede gelirsek biz yardimci olacak bur arkadas istiyoruz. Sitede siklikla online olan arkadaslar istrse ben memnun olurm, gonulluluk esas tabi ki bana ister ozel mesajla isterseniz burdan yazarak ulasabilirsiniz. Biraz tatil yaparim belki ben de boylece

O ben olabilir miyim ki:))

bos olsam da beeeen diyebilsem ne guzel olurdu. Ben de her mesaji okuyorum ama bazen teknik sebeplerden (telefondan toplu alinti yapamama) bazen de zamansizliktan yazamiyorum ve cok uzuluyorum. Cunku yazmak destek olmak fikir vermek istiyorum genelde icimde kaliyor

Iste o yuzden hep online olan bi arkadas olsa super olur ben bakiyorum ama begenip cikiyorum april hic ugrayamiyor bazen o yuzden yorucu oluyor sonra sayfa ilerlemiYor vs vs gonulluler araniyorrrrr

Yani bence hedef icin 500 gram iyi olabilir cunku diyetisyenler surekli ayda 2 kilo iyidir sagliklidir diyor. Bence kendi aramizda bir liste yapalim mesela salilari tartilalim hedefi gorelim sonra goremeyenler carsamba toparlayabilir biraz spor biraz dikkatle. Hos benim moralimi 2 kez tartilmak bozmuyor ama moralim bozuluyor diyecek arkadaslar olabilir. Hatta ben isi bir ileri boyuta tasiyip ah ah vaktim olsa da yapabilsem bir excel dosyasi olusturup gun gun kim neler spor yapti diye cetele tutabilsem. Toplu gormek her zaman daha net algilamayi ve neden kilolar sabit kaliyor sorusuna cevap olabilir. Mesela ayni listede tatli cips vs yendi mi diye de kontrol edilebilir ama mesela tatli eger az miktardaysa ya da o gun cok az kalori alinmissa normal olabilir o yuzden bu kisim uzerine dusunmek gerekir bencee

Aa kimseler yazmamis. Sahiden cok sessizlesmis buralar
ben yazacaktım tam catkapi komsular geldi kaldı ama evet cok sessiz ya herkes cok yoğun bu aralar topikte yada hastalık mevsimi gelen giden az oluyor

selam kızlr..bütün gün hastanedeydim rapor alabilmek için uğraştım..aldım da nihayet.. geçmişe bakamadım daha..ne haldeyiz yarışmada..bi okuyum dönerim
ay canım bu hafta yerlerdeyiz biz haftaya toparlanıriz umarım

ay cok güzel bir sistem olurmus bak kontrol edecek birisi hem herkes kaçamak yapsa da yazar simdi kaçamak yapinca yazmıyor kimse spor kimin nr yaptığı belli değil sistematik bir şekilde nerde hata yapıyoruz görürüz kesinlikle ben yapayim diycem ama exel kullanmıyorum ama liste şeklinde yapabilirim bir süre şu aralar bosum ama belli olmuyor tabi isim olursa birisi devam eder bir süre

kaptan burda herkes cok yoğun galiba bir ultra boş ben varım şimdilik bir süre yardımcı olabilirim sanırım yapabilir mıyım emin değilim ama boş olduğum sürece yardım ederim isim olduğu zaman haber veririm arkadasimin nisani var ocagin sonunda o zaman biraz yoğun olucam kesin onun dışında ders çalışıyorum mümkün olduğunca burdayım benden daha musait birisi yoksa tabi

eger herkes onaylarsa ben hazirlayabilirim. Arada sana destek cikabilirim. Hic mi excel kullanmiyorsun ? Aslinda yapmak istersek A4 kagida hazirlayip oradan fotograf cekerek bile yapabilirz.

bundan sonra yoklama yapacam her gun size burda yalnız takılıyorum olmuyor bugün geçenler ıspanyol ve dagatesi en aktif onlardı çünkü kuscem gelmiycem yakında bende

Kusme ya belki hevesleri kirilmistir. Simdi kimse yazmayinca insan daha az sıklıkla kontrol ediyor olabilir siteyi. Canlandiralim bir seyler yapip

eger herkes onaylarsa ben hazirlayabilirim. Arada sana destek cikabilirim. Hic mi excel kullanmiyorsun ? Aslinda yapmak istersek A4 kagida hazirlayip oradan fotograf cekerek bile yapabilirz.
exel kullanıyorum ama laptobumu kardeşim aldı şehr dışında okuyor evde bilgisayar var kulustur idare ediyor ama exel kullanmak orda işkence gibi ben bir deftere yazarım çoğu zaman telden giriyorum çünkü fotograf çekerim sende musait oldugun zaman yardım edersen yapabiliriz tabi herkes kabul ederse önce bu konuyu konuşmak lazım tabi

dagatesi şöyle bir fikrim var spor konusunda da hergün değilde haftada 3 gun spor hedefi belirleyelim herkes icin musait oldukça yapabilirler yürüyüş bandı olan onda yoksa leslie yada başka bişey farketmez 3gun cok iyi bir hedef olur hem vücuda dinlenmek icin zaman verilmiş olur diyorum ben ne dersin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…