Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

İnşallah hamilesindir canım..Bende regl yaklaşınca tatlı çeker canım deli gibi..Başka belirti var mı uyku halsizlik..Bide günün geçtimi..
Bikac gündür yesem de hemen acıkıyorum kasıklarımda ara ara Ağrı batma oluyo uyku. Da var hıç uyandırmasa da esım gun boyu uyurum yanı. Günüm gecmedı ama ne zaman olur onu da bulmuyorum bugün döngümün 20. Günü test Yaptım negatıf

]***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92/92/0/%0)kilosu sabit
jasmine53(76/76/0) kilosu sabit
prensesss016(56.7////%)
ispanyol(77/76.1/0,9//%1.16)
dagatesi(63.5/63.5/0/%0) kilosu sabit
mahzen77(83.2////%)
loyalty88(55.7/55.6/0.1/%0.17)
afrodit26 (63/63/0) kilosu sabit
deadline(66.5/66.3/0.2/%0.30)

1. Takim Ortalamasi: %

kalori olarak sıkıntı değilde benim yaptığım ve vazgecemedigi hatayı gördüm sende hem eriste hem amerikan salatası mayonez olan değilmi hemde bir sonraki ara ogunde tutku bisküvi birde aksam ekmek yemisin ya bol karbonhidratlı bir gun olmuş bu ogunlerden birinde proteinli bir sey yeseniz daha iyi olurmus bence sana söyledim de nene yapıyorum hayır benimde menulerim bazen böyle oluyor böyle olduğu icin kilo vermediginden dertliyim o yüzden yazayim dedim
Teşekkür ederim canım..
Rabbim şifa versin tim hastalara..
gecmis olsun canım sağlık cok önemli herşey yoluna girince tekrar gelirsin esin umarım kısa zamanda iyileşir

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4/58.4//0/%0)kilosu sabit
prensesss016(56.7////%)bildirimde bulunmadi izne ayrilmak istiyor
mahzen77(83.2////%)bildirimde bulunmadi izne ayrilmak istiyor

1. Takim Ortalamasi: %

***1.TAKIM 392.ETAP***

sosyestetik(58.4/58.4//0/%0)kilosu sabit
prensesss016(56.7////%)bildirimde bulunmadi izne ayrilmak istiyor
mahzen77(83.2////%)bildirimde bulunmadi izne ayrilmak istiyor

1. Takim Ortalamasi: %0.16

off felaket haldeyiz. Bu hafta isi sıkı tutalim kizlar.

Ben de menulerimi hep unutuyorum hani bir laf var ya sorsan aksam ne yedim hatirlamam diye. Ayni o hesap. Yazarken uzun uzun dusunuyorum ne yemistim ki diye.

dunku menum soyle
sabah
1 elma
5 susamli cubuk kraker. ( sabah kahvalti yapamadan ciktim evden ve ofiste bir aydir cekmecemde bekleyen cubuk krakeri yedim )

Oglen
1 muz ( yerli kucuk boy- yemek yiyemedim)

aksam
6-7 kasik karnibahar yemegi
1 kase yogurt corbasi

ara
1 ek( uc gundur evde en sonunda dayanamadim ( )
1 mandalina
1/2 greyfurt

1.5 lt su
spor yok (

Kizlar ya bazen menulerinizde mevsim sebzesi olmayan sebzeler goruyorum. Kabak patlican gibi. Cok severim her ikisini de ama benim mevsimi haricinde yememe huyum var. Yani en azindan yememeye calisiyorum. Bilimsel aciklama getiremem ama dogal olmadigini ve o yuzden uzak durmak gerektigini dusunuyorum. Sizin bakis acinizi da merak ettigim icin sorayim dedim

sonuncu olmaz galiba bu sefer bu haftaki kurtaricimiz ıspanyol oldu tebrik ederim hiç yoktan 0değiliz her hafta birimiz güzel veriyor ya aynı anda veremedik bi hafta

Evet ispanyol cok guzel vermis. Masallah darisi bize. Ben takildim kaldim ya bu kiloda iki haftadir. Soyle 59 u gorsem super olacak. Ama simdi ilk hedefim 62 yi gormek. Belki de deadline haftalik hedef mi belirlesek ki. Oyle belki daha azimli oluruz. Sporlara dikkat ederiz

menü iyi canım kahvalti yok sayılır kahvalti olmayinca benim gözümde iyi olmuyor aksam kaçamak olmuş ama arada oluyor hergün olmazsa sıkıntı olmaz zaten kalori olarak gun az olacakmış onları yemesydin

Kizlar telefondan toplu alinti yapamadim ama kisaca diyeceklerimi yazayim yoksa unutuyorum kaliyor. Mesela dun ispanyol a kimseler yok demesine cevap yazacaktim o an yazamadim sonra da kaldi.

jasmine53 cok cok gecmis olsun
A afrodit26 insallah hamilesindir ya da cabucak hamile kalirsin ve bebegini saglikla kucagina alirsin

@ biri daha vardi ama yazarken bile unuttum iyi mi :)))

menü iyi canım kahvalti yok sayılır kahvalti olmayinca benim gözümde iyi olmuyor aksam kaçamak olmuş ama arada oluyor hergün olmazsa sıkıntı olmaz zaten kalori olarak gun az olacakmış onları yemesydin

Kesinlikle katiliyorum. Kahvaltisiz gun yok gun bence ) cok cok nadiren kaciriyorum. Dunde uyuyakaldigim icin kacmis oldu. Elmayi cantama zor attim. Normalde sandvic yaparim en kotu onu alirim yanima. Cunku disaridan pek yemiyorum dikkat wdiyorum pogaca vs yememeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…