kizlar galiba yine kimse yok :26:
ya ben cok kacirdim cok moralim bozuk sporda yapmiyorum su da icmiyorum regl olmadim hoooufffff
kaptaaannnnnnnnnn nerdesiinnnnnnnnnn
kaptaannnnnn buzdağı önümüzdeeeeeeeee
[video]http://www.sendromtv.com/sid-kaptan-buz-dagi-onumuzde.html[/video]
annem benim hazırlandı bile gezmeye götür beni diyor ayyy kızıyla gezmeyi özlemiş ben sanırım burayı baya bir asıcam :)
ayyy yetişinnn,fenayımm cok gergınımm
neslı senın nasıl gecıyo ılk regl günün:)
ben cok gıcıgım bugün farkındayım,az öncede volkana ciyakladım korktu kapadı telefonu:)hmm başlamış senın gereksız gergınlık dıyo:)
yok arkadas benım acılen iş degiştirmem lazım,burda suyum ısındı artık,üstüme üstüme gelıyo herşey
yettim gariiiiii
elifimm ben hep burdayım be güzelim ama takım çok sessizleşti,bende bakıyorum kimse yok çıkıyorumm
aaaaeliff oldumu amaa hem kaçırdın,hem su yok,hemde spor yokk cıkssss olmadıı reglden dolayı sanırım bu ruh halin,valla ben oldum rahatladım,
senin normaldede gecikirmiydi canım,testte yapmadın galiba,bak şimdi ben senden çok heyecan yaptımm:18::18:
valla bende bi giriyom bakiyom 1 kisi oda ben
neyse bugun duzene girdim
sabah 9:00 :
1 has. yumurta
peynir
zeytin
domates biber
1 dilim cavdar ekmegi
cay
ogle: 1-2 gibi kiymali kabak yemegi 4-5 kasik
1 kase yogurt
ceviz
meyve yiyecektim elma vardi canim istemedi
evde olmayinca dolapta bisi yok markete gitmem lazim
yaa neslimmmm valla az once cok tuhaf bisi oldu galiba regl oldum dedim wc ye gittim tuhaf bir akinti afedersiniz ama sümükümsü birsey ama oyle yumurtlama doneminde ki gibi az degil boyle baya bi geldi cok korktum
saydam bi rengi var hic boyle bi akintim olmamisti sizin hic oldu mu kizlar :26::26:
marketten donuste eczaneye gideyim test alayim bari
elifimm seni ümitlendirmek istemem ama kk dada bunu çok okudum,bu saydam akıntı hamilelik belirtisi olabilir,yaa al şu testide bi yap gözünü seveyim,valla heyecan yaptımm....Allahımm inş.hamişsindirrr
yavrum heyecanlandirma beni :18::18:
bazen umide kapiliyom sonrası fıss oluyor ya
cidden altüst oluyorum
yaa seni çok iyi anlıyorum,aynı durum bendede oluyo,en ufak bi belirtiyi dikkate alıyorum,sonrası dediğin gibi fısss
canımcımm senin için dua ediyorumm,Rabbim önce sana sonrada bize o güzel duyguyu tattırsınnaminnn
testi yapınca haber ver mutlakaaa
elifimmm ben şimdi çıkıyorum ama aklım sende bebeğim,senin için en hayırlısı ne ise o olsunnöptümm kocaman
merhaba kızlar,
annecimle güzel bir kahvaltı yaptık. babacığım ayrı yaşıyor sabah onuda gördüm geldim. evimde huzurlu huzurlu oturmaktayım. annemle alışverişe çıkacağız birazdan sanırım yürüyüşün dibine vuracağım gene :))) pantolonlarım çok bollaştı yanlız regl olmamaktan dolayı yürürken karnımın iki yanında ağrılar çekiyorum yarın doktora gideceğim hatta ailecek gideceğiz annem babam ben :) modemi gelirken getirdim burdan da pc kullanabiliyorum ama anneme doyamıyorum beni affedin az yazabilirim... ay bak buraya girip size yazınca yine aklıma geldi yazımı hemen paylaşıp 1 bardak suyumu alıp geleyim sonra devam ederim :)
canim benim hepimize insaallahhh tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
bu arada az once okudum yumurtlama doneminde oluyormus ama benim bu kadar fazla hic gelmiyordu yumurtlama donemimde anlamadim :26:
opuyorum seni canim ins. guzel haberler veririm :18::18:
ayyy yetişinnn,fenayımm cok gergınımm
neslı senın nasıl gecıyo ılk regl günün:)
ben cok gıcıgım bugün farkındayım,az öncede volkana ciyakladım korktu kapadı telefonu:)hmm başlamış senın gereksız gergınlık dıyo:)
yok arkadas benım acılen iş degiştirmem lazım,burda suyum ısındı artık,üstüme üstüme gelıyo herşey
günaydın hepinizi çok özledim. bugün öğlenden sonra burdayım. bekleyinbeniii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?