günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için
ben işyerine daha yeni gelebildim,dün akşamdan beri şiddetli baş ağrsı çekiyorum,resmen beynimin sol tarafı uyuştuyeni yeni kendime gelebildim
bu arada hala regl olmadım,6 gün geçti:26::26:dün dayanamayıp yine test yaptım ama negatif,niye böyle oldum anlamadım
sanırım onunda gerginliği var üstümde,haftaya pek iyi başlamadım
eee sizler nerelerdesiniz bakimmmm
tünaydın kızlaaasrrrrr
saol neslicim çizelge için.. geçmiş olsun tatlımm dikkat et havalar cok soguk sizdede kar varmıs onun tadınımı çıkardın bakım seno sıra üşüttün ..
gebeliği çok kafana taktın canım akısına bırak lutfen strese gırdıkce dahada zorlastırıyosun ...
eczanelerıde sen zengin ediceksın bu gidişle :)..
tünaydın canım,nasıl geçti haftasonun
valla sinemcim kar yağsa tadını çıkarıcam ama maalesef yok,hava pazar günü çok güzeldi bende ince montumu giymiştim sanırım o zaman şifayı kaptım,ağrıdan ağladım yaa
gebelik konusundada düşünmeyim diyorum ama 2 gün gecikince kendimi hemen hamilelik moduna sokuyorum,bu seferde 6 gün gecikti hiç böyle olmazdı,eczaneler konusundada haklısın vala
günaydın kızlar...güzel bi hafta olsun hepimiz için
ben işyerine daha yeni gelebildim,dün akşamdan beri şiddetli baş ağrsı çekiyorum,resmen beynimin sol tarafı uyuştuyeni yeni kendime gelebildim
bu arada hala regl olmadım,6 gün geçti:26::26:dün dayanamayıp yine test yaptım ama negatif,niye böyle oldum anlamadım
sanırım onunda gerginliği var üstümde,haftaya pek iyi başlamadım
eee sizler nerelerdesiniz bakimmmm
Kız ben kaç gebelik testi harcadığımı bilmiyorum o hayal kirikligni en iyi ben anlarım en son eczaneden 6 adet aldım kendimi tutmama rağmen 2si gitti... bu arada geldim memleketime gaziantepime az sonra annemin sofrasında olacagim inşallah tutarım :)
Neslim benimde tam 10 gün gecti hala test yapmadım yapmicam da
günaydın kızlaarrr
dün ugrayamadım pek,bugünde regl oldum hiç keyfım yok,fenalardayım hatta izin alıp evemı gıtsem dedım ama kredılerımı tüketmek ıstemıyorum,izin lazım olur belkı daha sonra..
onun dışında annemlerdeyım pazardan berı,kocamı yolladım antalyaya,annemlerde henuz kacamagım yok,cumaya kadar dayanıcam ınsallah,yalnız tek sorun bu hafta spor sıfır,cd falan götürdüm yanımda göbek atarımbelkı dıye ama kolumu kaldırcak halım yok ayrıca heraksam bırı oluyo annemlerde dolayısıyla zaman kalmıyo hiçbişeye:)
önümüzdekı hafta hem reglm biticek hemde sporuma kavusucam hersey daha güzel olucak ınsallah:)
16 aralık yıldönümümüz bu arada,ilişkinin başlangıcı
kocam için süprüss hazırlıyorum aksam yemegı rezervasyonu yaptım,hedıyesınıde aldım,hazırım beklıyorum:)
esraaa sendemi regl oldunbu hafra regl haftası sanırım, benimde dün çok ağrım vardı,eğer akşam iyi olursam spor yapıcam,regliyken spor yapınca 2 katı etkisi oluyomuş
İp atlayın
Kim demiş sadece çocuklar ve boksörler ip atlar diye? Eski çamaşır ipinizi alın ve dünyanın belki de en etkili kardiyo çalışmalarından birisini yapmak için başlayın zıplamaya. Düz bir zemin üzerinde yarım saat ip atlayarak tam 350 kalori yakabilirsiniz. Eğer, bunu kumda yaparsanız yakacağınız kalori miktarı tam iki katına çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?