ivettttt yemeğimi yedm geldimmköfte,salata yoğurt ve 1 dilim t.buğday ekmeği
bu arada ekmeğimide artık kendim yapıyorum,katkısız,tam buğday ekmeği
afiyet olsun canımsüper menün ekmeğini kendin yapman da çok sağlıklı t.buğday ekmeğini katkısız bulmak da mesele..Neslihancım diyetisyenin listesine göre mi yapıyorsun şimdi tatlım,yoksa monti falan mı? ben monti yi çok sevmiştim de monti ile devam etmeyi düşünüyorum,arkadaşlardan dukan ı öven de çok oldu..şimdilik azaltma ile başlayacağım da takıldığı yerde değişik taktikler gerek
kesinlikle ekmek makinasını alalı gayet sağlıklı ekmekler yapıyoruz...evet canım diyetisyenin listesine göre yapıyorum,monti daha önce yapmıştım gerçekten hem sağlıklı hemde güzel kilolar veriliyo
dukan yapmış biri olarak dersenki montimi dukanmı,kesinlikle monti derim,çünkü dukanda ilk zamanlar sadece protein var,ve ekmek yok yulaf kepeği var,meyvede yok,yani bi süre sonra sıkar
çok teşekkür ediyorum tatlım ben de montiyi çoook seviyorum kitabım da var..monti topiği de çok iyi..Buarada sen özel diyetisyene gidiyorsun değil mi?hastaneler de yağ ölçümü yapmıyor diyetisyenler bildiğim kadarı ile
özel hastanenin diyetisyenine gidiyorum canım,ayda 50 tl veriyorum,her hafta gidiyorum,yağını suyunu ayrı ölçen bi tartı var onda her hafta yağdan sudan ne kadar vermişim,işte kas oranım arttımı azaldımı onu ölçüyo
gayet iyiymiş canım..listeni her ay değiştiriyor mu peki?
yok canım şimdiye kadar değiştirmedi,sadece şöle söyleyim mesela ekmek ilk başladığımda günde 6 dilimdi o 4 dilime düştü,sonra öğleden önce ve akşamki aralarda üzümün yanında leblebi vardı,onuda çıkarttı,bide o haftaki duruma göre artırma eksiltme şeklinde düzenlemelr yapıyo...bu hafta boş liste verdi her öğün yediklerimi yazıyorum...geçen hafta 700 gr vermiştim ve yağdan sadece 200 gr vermişim oda yediklerine bi bakalım dedi
işe yarıyor demek ki tatlım güzel kilo vermissin 2 ay mı oldu başlayalı? Ben de şimdi yarım elmamı yedim(çok büyüktü de) toplamda 2lt su ve 2 kupa yeşil çay içtim..Birazdan da yemeğe gideceğim
yok canım yaa 3 ay oldu...ama arada ben izne ayrıldım,bayram tatili falan derken aldım verdim,biraz süre uzadı
2 litre su,yeşil çayyy süpersin bebeğimmmelmayıda yarım yemen daha iyi olmuş...bende birazdan dışarı çıkıcam biraz yürüyümde geleyim,gün boyu oturmaktan bi hal oldumm
sana afiyet olsun canım
tempolu tempolu yürüdüm geldim,saat tuttum 55 dakikaa1 saat yapamadım ama olsun,akşamda kocişle yürürümm ohh miss
az önce patronumada söyledim hergün bana öğleden sonra 1 saat izin verin dedim,bakarız diyo,varyaa benim için süper olurr
selam kızlar erkenden çıkıverdik yazamadım... yine 2 saate yakın yürüdüm... mangalıda abartmadım sarmısaklı yoğurdu, marulları ve közleme patlıcan soğan biber 2 tanede tavuk kanat yedim :) tam mutluluktan uçmuşken abartmadım diye eşimde akşam mangal yapacağım canım çekti dedi sabır yaaaaa akşamda alnımın akıyla çıkarım inşallah bu kezde et var yağsız kuşbaşı yapcam bolcana salata ve ayran
süpersin tatlım çok sevindim 55 dakikada az değil ki 1 saat diye şartlama çok iyi olmuş ben et ve tavuk ızgara ile salata yedim..Ama bir şey için çok pişmanım salatadaki biber acı imiş çok yanınca kola içtim birazilk günüm yaa eski rahatlığım unuttum bir anda içtikten sonra tühlendim ama akşam daha hafif yaparım artık
valla kola bizde de vardı ben genelde yemekte suda dahil içecek tüketmiyorum eskiden de çok içemezdim şimdi tamamen çıkardım. canım çekiyor... yada 1-2 yudum al diyorlar koyulunca farketmeden içiveriyorum en iyisi tamamen vazgeçtim...
hoşgeldin Edacım ben resmen bekçilik yaptım topiğimize hep buradaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?