sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 çatal ucu çemen
1 haşlanmış yumurta
2.bardak yeşil çayımı içiyorum ve 1lt suyumu içtim.
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
2 çatal ucu çemen
1 haşlanmış yumurta
2.bardak yeşil çayımı içiyorum ve 1lt suyumu içtim.
mükemmel :) ara öğününü unutma 1 meyve ve yemeğe gitmeden içilen 1 bardak su.... ben şimdi içtiğim suların hediyesini vermek için uzun yollardan dolaşarak wc ye gidiyorum orada 100 kere zıplayıp yine dolaşa dolaşa geleceğim :)))))))))
ilk gün için gayet güzel bi başlangıç olmuş canım,bol su ve yeşil çay ödemlerinide alıp götürüredanın dediği gibi ara öğünlerinide atlama,küçük bi meyve,yada yeşil çay kuru kayısı süper olur
öğle yemeğimiz mangal olacak..salata ve ızgara et yiyeceğim saat 14.00-15.00 sıraları olur muhtemelen ondan sonra da akşam yemeği yememem gerek,öğle yemeğinde kadar dabir elma yerim ilerleyen zamanlarda uygun mu sizce?
öğle yemeğimiz mangal olacak..salata ve ızgara et yiyeceğim saat 14.00-15.00 sıraları olur muhtemelen ondan sonra da akşam yemeği yememem gerek,öğle yemeğinde kadar dabir elma yerim ilerleyen zamanlarda uygun mu sizce?
aynı iş yerindemiyiz diyeceğimde 2 bayanız onunda adı canan :) bizde de mangal var ızgara sebze yapıyorlar ama burda tabi etde var... ben ızgara sebze kısmını seviyorum. bence güzel olur hatta sebze de ekleyebilirsin çiğ seviyorsan yada sebze çorba yada yada meyve ve yoğurt...
eminecim akşam yemeğini es geçme,bi kase çorba,salata,yoğurt ye mesela...şimdi ilk günden bişey yemezsen vücut kıtlık psikolojisine girer,yediklerini depolar,buda kilo vermeni engeller
üstelik metabolizmanda yavaşlar...erken saatte mutlaka hafif bişeyler ye canım,sade meyve olmaz bence
teşekkür ederim canım haklısın öğle yemeğine daha erken gideceğim ozaman 13.45 gibi..dediğin gibi akşam da hafif birşeyler yerim..şimdi sorum şu ben acıkmadım daha acıkmasam da öğle yemeğine kadar meyve yeyim mi?
yani sen bilirsin eminecim,ara öğünler metabolizmanın yavaşlamaması ve bir sonraki öğüne kadar seni tok tutmak içindirmesela diyetisyenim bana en çok ara öğün yapmadığım zaman kızıyo,hatta bi kere yağ oranım yükselmişti,sebebini ara öğünlere atlamama bağladı...sende yanında kuru meyve,badem,leblebi (ben sana gönderirim )bulundur,hani bi kaç tane at ağzına,tadımlık yanii
canım gönderdiğin kutu hala duruyor biliyor musun? çok teşekkür ederim baktıkça seni hatırlıyorum..Bittikçe içini dolduruyorum ama taze kalmasını sağlıyor tenekesiara öğünde yiyeceğim bilgilerin için çok sağol
artık çizelgem de var
canım benim ne zaman istersen yine gönderirimm
inş.o uğurböceği 60 ın üstüne konacak canımm
kızlar öğle yemeğinde misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?