günaydın eminecim,edacımmnasılsınız bakalm...bu cumertesi çalışıyorum maalesef,sıcacık yatakta kocayı bırak gell adaletmi bu yaaaa
spirochet günaydın canım sadece ikimiz varız gibi
eminecim zararın neresinden dönersen kardır...işin ucunda 80 leri görmekta var,bende nerdeyse 90 ı görücektim,dur demeseydim kesin görürdümde
bak şimdi ucundanda olsa 70 li rakamlara ulaştımhem çabuk alınan kilo çabuk gider,sen de eminim kısa sürede tekrar 60 lara ineceksinn
günaydın güzelim ben bu sınıfın sabahçısıyım :)))) işe geldiğimde ilk buraya damlıyorum sonra işlere :) hadi benim için içeceğiniz 1 bardak suyu göreyimmmmmmmmmm
Neslihancım günaydın bitanem ben de çalışıyorum bugün yalnız değilsinama haklısın sıcak yatağından haftasonu bir de eşini bırakıp gelmek zor tabii..Öğleye kadar mı çalışacaksın canım? burada ben kilomu öğrendim bu sabah maalesef 77.3 kg olmuşum iki hafta önce evden çıkarken 75 kg idim..70kg dan sonra okadar hızlı aldım ki dilerim okadar hızlı da verebilirim :26:
valla bizimkide tv karşısında kahvesini yudumluyordu...
500 ml içtim bile tatlım
Neslihancım günaydın bitanem ben de çalışıyorum bugün yalnız değilsinama haklısın sıcak yatağından haftasonu bir de eşini bırakıp gelmek zor tabii..Öğleye kadar mı çalışacaksın canım? burada ben kilomu öğrendim bu sabah maalesef 77.3 kg olmuşum iki hafta önce evden çıkarken 75 kg idim..70kg dan sonra okadar hızlı aldım ki dilerim okadar hızlı da verebilirim :26:
valla bizimkide tv karşısında kahvesini yudumluyordu...
bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum cumartesileri eminecm,ve tam günn,aslında iş güçte yok ama geliyoruz işte...:26:
valla tatlım nerdeyse bana yaklaşmışsınama sakın dert etme,sen suyunu yeşil çayını artır,abur cburu kes,akşam 7 den sonra pek bişey koyma ağzına bide hareket ettimi haftaya gör bak 1,5-2 kg kesin gider
bende ne ara 88 leri gördüm anlamamıştım,ama çok şükür kurtuldum,inş.bidaha hiç görmemmsende kısa sürede atacaksın üstünden fazlalıklarıı canım ben eminimm
valla benimki 12 den önce hayatta kalmaz,kalkar güzelce kahvaltısını yapar,sonrada paşa paşa evi temizler kocacım,yarına bana ütü dışında iş bırakmaz
ben en çok kafamı taktığım için bu hale geldim maalesef ve tüm çevremde bunu bilip söyler bana..ben 56 kiloyken 60 olmammalıyım derken 60 oldum, 65 olmamamlıyım 70 olmamalıyım derken, 80 e dayandım canım
bir hafta çalışıyorum bir hafta çalışmıyorum cumartesileri eminecm,ve tam günn,aslında iş güçte yok ama geliyoruz işte...:26:
valla tatlım nerdeyse bana yaklaşmışsınama sakın dert etme,sen suyunu yeşil çayını artır,abur cburu kes,akşam 7 den sonra pek bişey koyma ağzına bide hareket ettimi haftaya gör bak 1,5-2 kg kesin gider
bende ne ara 88 leri gördüm anlamamıştım,ama çok şükür kurtuldum,inş.bidaha hiç görmemmsende kısa sürede atacaksın üstünden fazlalıklarıı canım ben eminimm
valla benimki 12 den önce hayatta kalmaz,kalkar güzelce kahvaltısını yapar,sonrada paşa paşa evi temizler kocacım,yarına bana ütü dışında iş bırakmaz
ben en çok kafamı taktığım için bu hale geldim maalesef ve tüm çevremde bunu bilip söyler bana..ben 56 kiloyken 60 olmammalıyım derken 60 oldum, 65 olmamamlıyım 70 olmamalıyım derken, 80 e dayandım canım
bizimki pazar dahil 8 en geç 9 ayakta hafta içi 6-7 maşallahı var sabah konusunda :))) kahvaltı yapmaz imkansız neskafesi + sigarası haberler keyif yapar öğlene doğru acıkırsa nadiren simit poğaça çorba... sadece pazarları benle kahvaltı yapar nasıl zayıf kalıyor :S bende biraz özendim ona artık bende sabah aç karnına sade şekersiz neskafe içiyorum sonra yiyorum... ama bu sabah evden çıkmadan 1 bardak su ekledim bakalım böyle nasıl olacak... evi temizlemek mi herhalde öyle birşey yaparsa (tabi ıslak mendille sehpaları silmek dışında:))) akşam eve gittiğimde gördüğüm an bayılıp yere yığılabilirim :)))))))))))))
eminecimmm tekrardan 56 kiloya ineceksin canım,gözünde çok büyütme ve stres yapma.yine eski günlerde olduğu birlikte başarıcaz canımm
hafta içi zaten 7 de kalktığı için haftasonu keyif yapıyo sefgilimmpazar da sırf ona vakit ayırayım birlikte gezelim diye bana iş bırakmaz,evde olduğum cumarteside birlikte yaparız
sabah kahve içeceksen edacım yanında su içmen çok iyi olur,geçen gün dr.öz de proğramında aynı şeyden bahsediyodu,isabet olmuş yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?