Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm kızlar nasılasınız. Ben ağır bir grip geçiriyorum dudaklarım bile hep yara oldu çatladı ateşten. bademciklerimde ki iltihap bugün kurudu sanırım acımıyor artık.. Allahin izni ile pazartesiden sonra size katılabileceğim diye düşünüyorum
Kaptancim beni idare ettigin icin teşekkür ederim

canım benim sen iyileş hele bi sonra tam gaz aramızdasın inş.daha beraber kilocuklarımızı verip allahın izniyle hamiş kalıcazzzz

yavrum zaman mı var?
Girip iki dakka yazdıklarınızı okuyor çıkıyorum.
çizelge sabit kalırsa kalsın yağlar gidiyor ya önemli olan o bebeğim

valla canımcım benim cuma ilk işim çizelgeyi değiştirmekhergün gözümün önünde verdiğim kiloları görmek,hedefimi hatırlamak beni ekstra motive ediyooo

tabiiii en büyük motive kaynağımda başarı öykülerini okuduğum arkadaşlarımmm

kızlarrrr 1 saat önce resmen kıyamet gibi oldu etrafffsaat 15,30 da hava kapkaranlık oldu,şimşek,gökgürültüsü,şiddetli yağmur ve dolu camlar şakır şakır titredi valla

az önce hava normale döndüüü:26::26:

geçmiş olsun canım .çok korkmussundur :26:

neslicim sana bişi sorucam ben sımdı atak donemını bıtırıp seyir bölümüe gecıcem. 7 gun atak yaptım ,8.gune gecerken yınemı proteınle baslıcam,yoksa sebze proteinmi yıcem .anlamadım gıttı.bide seyırın 2. yada 3. gunu şu dukan ıslak kekten yapsam acelemı etmıs olurumkı :)

Son düzenleme:

geçti ama gerçekten korktum bide tektim ofistee:18::18:

canımcım 8.güne seyirle başlaman lazım yani protein+sebze...eğer atak yaparsan 8 gün atak yapmış olucan

ıslak kek içinde bana sanki biraz erken gibi geldi,yinede çok canın istiyosa yap ama az ve saat 16:00 dan önce yee

korkunu tahmın edebılıyorum ..ben eylüldemi ne işten ayrıldıgım zaman bı yagmur yagdı ,şimşek caktı ,korkudan ölüyodum .hemen aradım eşimi işten eve cagırdım 5 dk da gelmıstı garıbım :)
sp le baslıyorum ozaman pazartesi gunu ,,neslıhancım galıba bu sefer başarıcam bu sıyetı sonlandırmaya .eşimde pek bı destek bana ..dun spor yapamadım annemdeydık gec geldık ,hadı kosubandı sennı beklıyo dedıı ,,neee pardon dedım :) adam gecenın 12 sınde kosubandına bındırıyo beni delüü,,baska işi yok sanki ..
Dogru söyledın yemım hemen tatlı falan ..ama ne yalan söylim masum olan bıtter çikolatadan 1 parca yıyıorum her aksam yatarken :):18:

sinemcimm ne güzel işte eşinin sana destek olması ben spor yaptığımdada bizimki kendini çok yorma hasta olucaksın falan diyo

ama her akşam yürüyüşe çıkıyo benimle,malum oda göbeklendii

canım inş.hedefine bu sefer ulaşıcaksın,hatta beraber ulaşıcazzyanlız sinemcimm şu akşam yediğin bitterleri yeme bence,biliyosun dukanda az da olsa kaçamak yapmak bi balona iğne batırmaya benzerüstelikte yatarken yemen direk yağ olarak depolanır çok canın çiko isterse dukana uygun dukanella mı ne vardı ondan yap,netten tarifini bulabilirsn

1tanecık yedım ama :) :) ..dogru daha yemımm ..aldım atrıfını canım yapıcam en kısa zamanda .
kocalar destek olmak ıcın varlar zaten :)

ooo eskı dukancı ve yenı dukancı karsı karsıya:):)
neslıcım senın cızelgende 7lerı görmek valla cok keyıflı ve ben sana en az 3 kez bu hafta için emınım 79,9dahı olsa 7leri göreceksın demıstım:)helal olsun canımm

sinemcannnn senın bu sefer dıyetı bırakacagını hiç sanmıyorum,hepımız kenetlendık savasıyoruz ve aç açın halınden anlar misali,destekle daha bi güzel ve kalıcı oluyor diyet işi..

gerçekten dogru soluyosun esracım ,bırbırımıze destek oldukca hersey daha güzel oluyo öpüyorum ikinizide bal yanaktannn..
esrada haftaya bence bomba etkısı yapıcak bızde .

canım benimmmm evettt kaç kere dedin bana,inş.en yakın zamanda sende görücen 70 li rakamları

Neslicim ticker nasıl degıstırıcem lınkı atarmısın bana.yada bacım bana yapta ben eklım çizelge bolumune ..baslangıc 92.9 şimdi 88.5 cızelge kalp olabılırmı konan kelebek olabılırmı ..ne cok sey ıstedım yaww ..öptüm senii tatlısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…