canımcım boşuna gıcık olma.kadın senın iyiliğin için söluyo bak senı ne kadar benımsemıskı onunda moralı bozuluyo ,senin üzerınde beklentılerı demekkı cok fazla hiiiççç kızma şekerim haklı kadın :) (boyle dedım dıye sakın banada kızma minnakım benimm)
kaptan olmussun hayırlı ugurlu olsun canımcım hep birinci gelsın takımınnn inş.
benım kaptanlıgımdan snr sen olaydınn oo kaç mezunlar verırdınızz amma neyseeee
bende bı şöyle 85 lere düşim ozaman takımına gelmek ıstıyorum ,tabi kabul ederseniz
Kızlar merhaba
Neslihan benim eski takım arkadaşım,kaptan yardımcımdı onu çok özledim..takıma katılacak kadar boş vaktim yok gibi daha diyete de başlamadım aslında sizlerle motive olmak için buradayım..Daha önce de kk sayesinde çok iyi kilolar vermiştim lakin buradan ayrı kalınca tabir yerinde ise balon gibi şişip döndüm ..Hepinize kolay gelsin,en önemlisi istemek ve yeterince kararlı olmak aslında ben şimdi anlık mutluluklarla (bol kalorili şeyler yerken) sürekli olan keyif,huzur ve mutluluğumu kenara bırakıyorumen kötüsü de çok bilinçli ve bilgiliyim bu konuda..daha önce 78 kg dan 56 kg ya düştüğümde herkesin tavrını,daha çıtır göründüğümü,güzelleştiğimi söylediğini,tebrikler aldığımı..kendimi çok iyi hissettiğimi,daha ucuza hem de daha şık olduğumu..Herşeyin mutluluğunu yok ederek yine 78 kg oldum kendimden nefret ediyorum artık aynalara bakmak gelmiyor içimden ama en garip yanı diyete başlayamıyorum..Vermeliyim vermeliyim diyorum daha da alıyorum,çünkü sadece farkındayım bunun için hiçbirşey yapmıyorum..
kısaca kendimi anlattım sanırım sizin topiğinizi de okudum motive için arada aranıza katılmak istiyorum..
Neslihancım hayırlısı ile en kısa zamanda hamile kalman dileklerimle seni kocaman öpüyorum canım
anacım yok ben hemen takıma gırmım ,ne olur ne olmaz ,zarar ugratmım sonra :) 85 olmak ıcın 3 kg kaldı :) ne kadarda az dımı 88kg bakalım bozmaz devam edersem -ki edicem .bu cuma degıl dıger cuma bildirim yapar gelırım ama tam 85 inersem ..bak buda bana bı hedef olsun 85 ı gordummu aranızda olmak oh bı hedef daha var artık hayatımda :)
haklısın sinemcim,ama işte bazen böyle düşünmeyebiliyorum...oyyy ben sana hiç kızabilirmiyimmm
canım benim sana her zaman kapımız açık,sen kendini ne zaman hazır hissedersen yerin hazıramaa sen önce bi kilonu söle bakalım,cumada bildirim yap olurmu,
ben seni ayrıca takip edeyim ne dersinn
eminecimmm hoşgeldinnnkendine lütfen haksızlık etme,hepimizin başına benzer şeyler geliyo,buraya yazman bile bi adım attığını gösterir...hem sağlığın yerinde yaa kilolarıda hep birlikte veririz nasıl olsa sakın bozma moralini
bu arada sen özel msjla facede ismini gönder bana ben bulayım seniii
anacım yok ben hemen takıma gırmım ,ne olur ne olmaz ,zarar ugratmım sonra :) 85 olmak ıcın 3 kg kaldı :) ne kadarda az dımı 88kg bakalım bozmaz devam edersem -ki edicem .bu cuma degıl dıger cuma bildirim yapar gelırım ama tam 85 inersem ..bak buda bana bı hedef olsun 85 ı gordummu aranızda olmak oh bı hedef daha var artık hayatımda :)
tamam şekercim sen nasıl istersen,ama takıma zarara uğratmak falan düşünme bunu,sonuçta bizde her hafta kg vermiyoruz,paylaşım ve motivede çok öenmli
hedefinin olması da ayrca bi motive oluyo...mesela benim 28 aralık hedefim 78,3,1 mart hedefim 72
evet bu aralıklı hedef koymanız çok mantıklı ve cezbedici
neslihancım minel vardı zeynep abla o ne oldu nerelerde hıc gormuyorumm ve çokk merak edıyorum
zeynep iyi canım faceden arkadaşım benim,bazen yazışıyoruz...hatta takımada gelicekti ama vakit bulamıyo sanırım
ayy cok sevındım ıyı olduguna benden cok selam söyle öpüyorum 2 nızıde canım ..bu süt senın için neslıhancım(süt içiyorum sımdıde ıcım kazındı)
tamam şekercim sölerimmmohh afiyet olsun,ama kendini aç bırakma,dukanda serbest şeylerden istediğin kadar yiyebilirisn
yiyorum dolu dolu maşallah bana ..
dukan sayfasında bırı yorum yapmıs demıskı .tavuk yedıgımde daha eksıye gecıyorum ama et turu yedıgımde tartı az oynama yapıyo demıs .dogrumu mantıklımı sence eskı bı dukancı olarak :)
evetttt doğrudur sinemcimmmbide tavuğun göğüs yada bonfile tarafını yemek lazım,sıfır yağ,saf proteinn...bendede aynısı oluyoduuu
melekimmmm maşallah sana yaaa...şu anda gerçektende kilonu hiç göstermiyosun veee çok çok hoş görünüyosun,ayyy bidaha asla dönme o kilolara
bak ben ıyı bı dukancı olmayı yolundayım demekkı ..ev tavuk gögüsüyle doldurdum :) ama gıdakladım yanı aksamları zaten yemıyorum nedense cıkardım hayatımdan ( esra sayesınde ) 1 bardak zero ıcıyorum sonra dogru koşubandına ( buda esranın sayaesınde ) o bana gaz vermese yanmıstım :)
sen bıde cok balık yapıyodum neslıhancım oyle hatırlıyorum onun etkısı ne duzeydeyı ..palamut var fırında yapım dıyorum yarın ıcın yada ton balıgı alım dıyorum
teşekkür ederim neslihanım. ben varya 75 oldummu manken gibi oluyorum. vücut yapımı seviyorum bu yüzden. ama gerçekten çok belli oluyor değil mi?
soruyorum çünkü insan ne olursa olsun kendini göremiyor aynalara baksa bile
evet canım balıkta süper olur,ben en çok levrek ve çipura yapıyodum,bide at fırına pişsin pratik oluyo,haftada 2 gün balık ye hem omega 3 almış olursunn
esranınn takım üstündeki etkiside süper,motive kaynağımız o bizimmm
kız delüüüüüübelli olmazmıı,bambaşka biri olmuşsun resmen...evet vücut tipin gerçekten güzel,75 te düşünemiyorum seniiii
günaydın nnnnn hanımlarrrrrr
o yazdıklarım tabiki şakaydı melekcimm
hani mesela yaniii demek istedim
dün haşlama brokoli üstü yogurtla mercımek corbası içtim akşam annnemgillerde:):=
melekcim nasılsıngittimi kv.deler...bu arada menülerin çok az değilmii
burdan günün özetini çıkaralım
ekmek: var
et grubu: var
süt veya yoğurt: yok
pişmiş sebze: ~var (et sote ve menemen de varsa)
çiğ sebze: yok
meyve: var ama az
yağ: var
şekerin düşmediyse veya halsizlik çekmediysen fena değil ama süt veya yoğurt yani kalsiyumumuz ne kadar olursa yağ yakımımız o kadar ivme kazanıyor birde spor olursa tadından yenmez olur :))))
bende diyorumki, bu esra iradeli kzıdır yemez ama
gelmediler ki daha gitsinler
menülerim az ama öğle arası provada oluyorum ve yemek yiyemiyorum. o yüzden akşam yiyorum.
program bitsin inş. düzene girecegim...
yogurt aklıma gelmiyoır valla
hergünde kursla ev arası yarım saat yürüyorum ama spordan saymadıgım için yazmıyorum
Menümüde yazayım,sonra eşime yemek yapacagım daha..
yeni geldim,çok yogunum..
Cumartesi bitecek bu kargaşa...
BURSA'DA OLAN OLMAYAN ARKADASLARIMI PROGRAMIMA BEKLERİM
Menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir ve çay
Öğle:
1/2 simit
1 çay
akşam:
1 kase çorba ve salata
olursun güzelim 3 kg nedir ki 3kg=1 haftalık sağlıklı diyet + 2 gün pirinç lapası diyeti :)))))))
suyunu iç bol bol hareket et neden olmasın.... takımımıza kural mı getirsek sayfayı her açan açtığında 1 bardak suyu bitirecek öyle okuyacak yazıları :) bugünde esra hatırlattı bana açtım sayfayı ama çok yoğundum yazısını gördüm hemen suyumu içtim sonra devam ettim okumaya :))) şimdi de adaçayı yaptım tabi sudan sonra içiyorum :)) bayanlar için çok faydalıymış adaçayı hemen atladım :)
selam kızlar nabersinz?
az önce bişi yaptım ve başarı hikayelerine kendi hikayemi yazdım.
gerçi tam olarak başarı denemez ama28 kilo iyi bi kayıp diye düşünüp ilan etmek istedim :)
bi boş vaktinizde okuyun gari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?