Menüm:
Sabah:
2 dilim ekmek
Menemen ve bir çay
Ara:
1 elma
Akşam:
et sote
az patates salatası
yarım kase tarhana corbası
hadi bakalım menüleride dökülsün
sabah
1 kase special k
1/2 bardak süt
ara
1 y.k kan üzümü
yeşil çay
öğle
1 porsiyon köfte
salata,ayran
1 dilim ekmek
ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
3 ad tahıllı form bisküvi
ara
1 elma
1 mandalina
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5-6 kabak mücver (t.buğday unu ile)
salata,yoğurtlu köz patlıcan
ara
2 dilim ayva
1 mandalina
3 litre su,3 bardak yeşil çay
spor maalesef yokk
bu mücver kızarmamıydı canım,cısssss
aslında kızartma sayılmaz canım,seramik tavada yaptım çok çok az zeytinyağı ilavesiyle
ben geldim yavrular nasılsınız bakem?
her zaman giremiyoruum ama sürekli okuyorum yazılanları.
hepinizi özlüyorum valla.
nasıl gidiyor bakalım maraton?
benim eskisi gibi sıkı olmasa da sporuma devam ediyorum.
suyumu da her gün 2,5 lt içiyorum. ama öğlenleri istediğim yemeği yiyorum , canım ne isterse.
artık yavaş yavaş vercekmişim. akşamları çorba ve ekmeksiz 5-6 yk yemek yiyorum o kadar.
sizler de durumlar nasıl?
neslihancım nasılsın?
ben geldim yavrular nasılsınız bakem?
her zaman giremiyoruum ama sürekli okuyorum yazılanları.
hepinizi özlüyorum valla.
nasıl gidiyor bakalım maraton?
benim eskisi gibi sıkı olmasa da sporuma devam ediyorum.
suyumu da her gün 2,5 lt içiyorum. ama öğlenleri istediğim yemeği yiyorum , canım ne isterse.
artık yavaş yavaş vercekmişim. akşamları çorba ve ekmeksiz 5-6 yk yemek yiyorum o kadar.
sizler de durumlar nasıl?
neslihancım nasılsın?
bak bak bak kımler burdaymışşş:)
nesliden önce ben yakaladım mesajı şekercımmm:)
bu çizelge nıye böyle
:) :) dukan sayfasını okumaktan mıdem bulandı esra :)bak bak bak kımler burdaymışşş:)
nesliden önce ben yakaladım mesajı şekercımmm:)
bu çizelge nıye böyle
melekimmm hoşgeldindaha sık gel yavru,olmuyo böle,özleniyosun haberin olsun
iyiyim fıstığım,sen nasılsınnerelerdesin bakalım,takıma girip beğenip kaçıyosun,herşey yolundamııı
:) :) dukan sayfasını okumaktan mıdem bulandı esra :)
bılmem cızelge yapım dedım ..beceremedım :)..kılomu degılde verdıgım bıde verecegım kıloyu kaydetmıs ..aman varsın boyle olsun :)
iyiyim vallahi ne olsun ,takılıyoruz esrayla :):) hersey yolundamı demişsin yuvarlanıyoruz kocacıgımla bırlıkte bı ıyı bı kotu
rejim yapıyorum esra benı motıve edıyo mailleriyle bende sıkı rejıme basladım dukan yapıyorum ,günlük tutuyorum .dukan amcaya göre mayıs 15 de 70 kg olucakmısım yasasın :),nedırkı 5 ay hemen gecıp gıdıyo nede olsa:)..sende harıka kılo verıyosun allahım devamını getırsın..
benım yılbaşı olayım vardı ya ucundan yakalıcam herhalde :)
sevindim canım diyete başlamanadukanla geçen senede güzle kilo vemiştin,hadi bakalım mayıs göz açıp kapayıncaya kadar geçer
yılbaşı olayı haa vuuuuuuu
evet neslihancım bu sefer daha azimliyim :)
seneye bu vakit bebiş istiyorum :) ancak veririm kıloları şölee güzel bi tatil yaparım dıyorum zayıflamısken hazır :)
sen neler yapıyosun bebiş haberleri beklıyorum senden artıkkk
kaç kg kaldı hedefıne ulasmana dıyetısyenın ne dedı canım bununla ılgılı
valla canım bebiş haberi vermek isterim tabiki ama bu kiloyla da nasıl olucak bilmiyorum,hayırlısı artık
daha hedefime 15 kg var sinemcim buda nerden baksan en az 4-5 ay yapar,diyetisyenede bu aralar gıcık oluyorum,bi tuhaflaştı sankisırf şu yağ,su ölçümü için gidiyorum desem yeridir
hee bu arada hala regl olmadımm 2 gün geçti
alla alla ne gıcıklık yapıyo söle saçını başını yolim gelim oraya :)
hayırdır canım cok keyıflı gıdıyodun ,hevesını kırmasına izin verme sakın..
reglımı olmadın heycanlandım sımdı :):) hadı bakalımm hayırlısı olsun
valla canım kilo verdiğim hafta gayet neşeli hanfendi ama mesela bu hafta 700 gr vermiştim ve sadece 200 ü yağdan gitmiş,işte bi tavır bi tavır sorma...ne yedin falan dedi,sporu artır artık dedi
halbuki her akşam yürüyorum,demekki diyo yeterince tempolu değil,nann koşacak halim yok yaaaamann ne bileyim işte bazen seviyom bazen gıcık oluyom,yuvarlanıp gidiyoz
hevesimde takımım varken asla kırılmaz sinemimmm,sende lütfen daha sık gel artıkk
regl olucak gibiyim,2 gündür karnım ağrıyo ama sökülemedim,ama yinede her ay acabamı diye heveslenmiyoda deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?