Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
Menemen ve bir çay

Ara:
1 elma

Akşam:
et sote
az patates salatası
yarım kase tarhana corbası

burdan günün özetini çıkaralım

ekmek: var
et grubu: var
süt veya yoğurt: yok
pişmiş sebze: ~var (et sote ve menemen de varsa)
çiğ sebze: yok
meyve: var ama az
yağ: var

şekerin düşmediyse veya halsizlik çekmediysen fena değil ama süt veya yoğurt yani kalsiyumumuz ne kadar olursa yağ yakımımız o kadar ivme kazanıyor birde spor olursa tadından yenmez olur :))))

tekrardan günaydın hepinizee:3::3:tam yazdım bişeyler çıkmak zorunda kaldım:27:

kızlarr takımı 3-4 kişi götürüyo gibiyiz...lütfen daha çok paylaşım yapalım,hem bu bizim için süper motive demek:32::32:

bu arada melek 2 gündür yok,serap cuma bildirip yaptı bi dahada görünmedi,semada sadece geceleri giriyo ama o zaman da kimse yok:19:

:56:hadi bakalım menüleride dökülsün:56:

sabah
1 kase special k
1/2 bardak süt

ara
1 y.k kan üzümü
yeşil çay

öğle
1 porsiyon köfte
salata,ayran
1 dilim ekmek

ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
3 ad tahıllı form bisküvi

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5-6 kabak mücver (t.buğday unu ile)
salata,yoğurtlu köz patlıcan

ara
2 dilim ayva
1 mandalina

3 litre su,3 bardak yeşil çay

spor maalesef yokk:20::20:

:56:hadi bakalım menüleride dökülsün:56:

sabah
1 kase special k
1/2 bardak süt

ara
1 y.k kan üzümü
yeşil çay

öğle
1 porsiyon köfte
salata,ayran
1 dilim ekmek

ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
3 ad tahıllı form bisküvi

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5-6 kabak mücver (t.buğday unu ile)
salata,yoğurtlu köz patlıcan

ara
2 dilim ayva
1 mandalina

3 litre su,3 bardak yeşil çay

spor maalesef yokk:20::20:

bu mücver kızarmamıydı canım,cısssss:19::19:

ben geldim yavrular nasılsınız bakem?
her zaman giremiyoruum ama sürekli okuyorum yazılanları.
hepinizi özlüyorum valla.
nasıl gidiyor bakalım maraton?
benim eskisi gibi sıkı olmasa da sporuma devam ediyorum.
suyumu da her gün 2,5 lt içiyorum. ama öğlenleri istediğim yemeği yiyorum , canım ne isterse.
artık yavaş yavaş vercekmişim. akşamları çorba ve ekmeksiz 5-6 yk yemek yiyorum o kadar.
sizler de durumlar nasıl?

aslında kızartma sayılmaz canım,seramik tavada yaptım çok çok az zeytinyağı ilavesiyle:34::34:

anladım canım ee ozaman cok sıkıntı degıl bencee
benım bugün iştahım kapandı yaa sabah kurt gibi dolanıyodum

suyumu da her gün 2,5 lt içiyorum. ama öğlenleri istediğim yemeği yiyorum , canım ne isterse.
artık yavaş yavaş vercekmişim. akşamları çorba ve ekmeksiz 5-6 yk yemek yiyorum o kadar.

fıstıgım nerdesın sen yaa,kaç oldun bakım en son sen dayanamayıp tartılıyosundur kesın:23:

melekimmm hoşgeldin:16: daha sık gel yavru,olmuyo böle,özleniyosun haberin olsun:16::16:
neslihancım nasılsın?

iyiyim fıstığım,sen nasılsın:16::16:nerelerdesin bakalım,takıma girip beğenip kaçıyosun,herşey yolundamııı:34::34:
bak bak bak kımler burdaymışşş:)
nesliden önce ben yakaladım mesajı şekercımmm:)
bu çizelge nıye böyle

:23::23::23:

bak bak bak kımler burdaymışşş:)
nesliden önce ben yakaladım mesajı şekercımmm:)
bu çizelge nıye böyle
:) :) dukan sayfasını okumaktan mıdem bulandı esra :)
bılmem cızelge yapım dedım ..beceremedım :)..kılomu degılde verdıgım bıde verecegım kıloyu kaydetmıs ..aman varsın boyle olsun :)

melekimmm hoşgeldin:16: daha sık gel yavru,olmuyo böle,özleniyosun haberin olsun:16::16:

iyiyim fıstığım,sen nasılsın:16::16:nerelerdesin bakalım,takıma girip beğenip kaçıyosun,herşey yolundamııı:34::34:

:23::23::23:

iyiyim vallahi ne olsun ,takılıyoruz esrayla :):) hersey yolundamı demişsin yuvarlanıyoruz kocacıgımla bırlıkte bı ıyı bı kotu ;)
rejim yapıyorum esra benı motıve edıyo mailleriyle bende sıkı rejıme basladım dukan yapıyorum ,günlük tutuyorum .dukan amcaya göre mayıs 15 de 70 kg olucakmısım yasasın :),nedırkı 5 ay hemen gecıp gıdıyo nede olsa:)..sende harıka kılo verıyosun allahım devamını getırsın..
benım yılbaşı olayım vardı ya ucundan yakalıcam herhalde :)

:) :) dukan sayfasını okumaktan mıdem bulandı esra :)
bılmem cızelge yapım dedım ..beceremedım :)..kılomu degılde verdıgım bıde verecegım kıloyu kaydetmıs ..aman varsın boyle olsun :)

iyiyim vallahi ne olsun ,takılıyoruz esrayla :):) hersey yolundamı demişsin yuvarlanıyoruz kocacıgımla bırlıkte bı ıyı bı kotu ;)
rejim yapıyorum esra benı motıve edıyo mailleriyle bende sıkı rejıme basladım dukan yapıyorum ,günlük tutuyorum .dukan amcaya göre mayıs 15 de 70 kg olucakmısım yasasın :),nedırkı 5 ay hemen gecıp gıdıyo nede olsa:)..sende harıka kılo verıyosun allahım devamını getırsın..
benım yılbaşı olayım vardı ya ucundan yakalıcam herhalde :)

sevindim canım diyete başlamana:16::16:dukanla geçen senede güzle kilo vemiştin,hadi bakalım mayıs göz açıp kapayıncaya kadar geçer:34::34:

yılbaşı olayı haa vuuuuuuu:74::74::74:

sevindim canım diyete başlamana:16::16:dukanla geçen senede güzle kilo vemiştin,hadi bakalım mayıs göz açıp kapayıncaya kadar geçer:34::34:

yılbaşı olayı haa vuuuuuuu:74::74::74:

evet neslihancım bu sefer daha azimliyim :)
seneye bu vakit bebiş istiyorum :) ancak veririm kıloları şölee güzel bi tatil yaparım dıyorum zayıflamısken hazır :)
sen neler yapıyosun bebiş haberleri beklıyorum senden artıkkk
kaç kg kaldı hedefıne ulasmana dıyetısyenın ne dedı canım bununla ılgılı

evet neslihancım bu sefer daha azimliyim :)
seneye bu vakit bebiş istiyorum :) ancak veririm kıloları şölee güzel bi tatil yaparım dıyorum zayıflamısken hazır :)
sen neler yapıyosun bebiş haberleri beklıyorum senden artıkkk
kaç kg kaldı hedefıne ulasmana dıyetısyenın ne dedı canım bununla ılgılı

valla canım bebiş haberi vermek isterim tabiki ama bu kiloyla da nasıl olucak bilmiyorum,hayırlısı artık:49::49:

daha hedefime 15 kg var sinemcim buda nerden baksan en az 4-5 ay yapar,diyetisyenede bu aralar gıcık oluyorum,bi tuhaflaştı sanki:27::27:sırf şu yağ,su ölçümü için gidiyorum desem yeridir

hee bu arada hala regl olmadımm 2 gün geçti:23::23:

valla canım bebiş haberi vermek isterim tabiki ama bu kiloyla da nasıl olucak bilmiyorum,hayırlısı artık:49::49:

daha hedefime 15 kg var sinemcim buda nerden baksan en az 4-5 ay yapar,diyetisyenede bu aralar gıcık oluyorum,bi tuhaflaştı sanki:27::27:sırf şu yağ,su ölçümü için gidiyorum desem yeridir

hee bu arada hala regl olmadımm 2 gün geçti:23::23:

alla alla ne gıcıklık yapıyo söle saçını başını yolim gelim oraya :)

hayırdır canım cok keyıflı gıdıyodun ,hevesını kırmasına izin verme sakın..
reglımı olmadın heycanlandım sımdı :):) hadı bakalımm hayırlısı olsun

alla alla ne gıcıklık yapıyo söle saçını başını yolim gelim oraya :)

hayırdır canım cok keyıflı gıdıyodun ,hevesını kırmasına izin verme sakın..
reglımı olmadın heycanlandım sımdı :):) hadı bakalımm hayırlısı olsun

valla canım kilo verdiğim hafta gayet neşeli hanfendi ama mesela bu hafta 700 gr vermiştim ve sadece 200 ü yağdan gitmiş,işte bi tavır bi tavır sorma...ne yedin falan dedi,sporu artır artık dedi

halbuki her akşam yürüyorum,demekki diyo yeterince tempolu değil,nann koşacak halim yok yaaa:19::19:amann ne bileyim işte bazen seviyom bazen gıcık oluyom,yuvarlanıp gidiyoz:34:

hevesimde takımım varken asla kırılmaz sinemimmm,sende lütfen daha sık gel artıkk:16::16:

regl olucak gibiyim,2 gündür karnım ağrıyo ama sökülemedim,ama yinede her ay acabamı diye heveslenmiyoda deilim:emir_bebek::emir_bebek:

valla canım kilo verdiğim hafta gayet neşeli hanfendi ama mesela bu hafta 700 gr vermiştim ve sadece 200 ü yağdan gitmiş,işte bi tavır bi tavır sorma...ne yedin falan dedi,sporu artır artık dedi

halbuki her akşam yürüyorum,demekki diyo yeterince tempolu değil,nann koşacak halim yok yaaa:19::19:amann ne bileyim işte bazen seviyom bazen gıcık oluyom,yuvarlanıp gidiyoz:34:

hevesimde takımım varken asla kırılmaz sinemimmm,sende lütfen daha sık gel artıkk:16::16:

regl olucak gibiyim,2 gündür karnım ağrıyo ama sökülemedim,ama yinede her ay acabamı diye heveslenmiyoda deilim:emir_bebek::emir_bebek:

canımcım boşuna gıcık olma :9: .kadın senın iyiliğin için söluyo bak senı ne kadar benımsemıskı onunda moralı bozuluyo ,senin üzerınde beklentılerı demekkı cok fazla hiiiççç kızma şekerim haklı kadın :) (boyle dedım dıye sakın banada kızma minnakım benimm)
kaptan olmussun hayırlı ugurlu olsun canımcım hep birinci gelsın takımınnn inş.
benım kaptanlıgımdan snr sen olaydınn oo kaç mezunlar verırdınızz amma neyseeee :16: :16:
bende bı şöyle 85 lere düşim ozaman takımına gelmek ıstıyorum ,tabi kabul ederseniz :17::17:
:16::16:

Kızlar merhaba
Neslihan benim eski takım arkadaşım,kaptan yardımcımdı onu çok özledim..takıma katılacak kadar boş vaktim yok gibi daha diyete de başlamadım aslında sizlerle motive olmak için buradayım..Daha önce de kk sayesinde çok iyi kilolar vermiştim lakin buradan ayrı kalınca tabir yerinde ise balon gibi şişip döndüm ..Hepinize kolay gelsin,en önemlisi istemek ve yeterince kararlı olmak aslında ben şimdi anlık mutluluklarla (bol kalorili şeyler yerken) sürekli olan keyif,huzur ve mutluluğumu kenara bırakıyorum :14: en kötüsü de çok bilinçli ve bilgiliyim bu konuda..daha önce 78 kg dan 56 kg ya düştüğümde herkesin tavrını,daha çıtır göründüğümü,güzelleştiğimi söylediğini,tebrikler aldığımı..kendimi çok iyi hissettiğimi,daha ucuza hem de daha şık olduğumu..Herşeyin mutluluğunu yok ederek yine 78 kg oldum kendimden nefret ediyorum artık aynalara bakmak gelmiyor içimden ama en garip yanı diyete başlayamıyorum..Vermeliyim vermeliyim diyorum daha da alıyorum,çünkü sadece farkındayım bunun için hiçbirşey yapmıyorum..
kısaca kendimi anlattım sanırım sizin topiğinizi de okudum motive için arada aranıza katılmak istiyorum..
Neslihancım hayırlısı ile en kısa zamanda hamile kalman dileklerimle seni kocaman öpüyorum canım :16::16::16:

Back