Çatlaklar 1 Sorun 3 Yöntem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

sheytane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
399
4
Merhabalar kader ortaklarım baya araştırma yaptım ve 3 farklı alternatif buldum bunlardan ikisi uygulama biriside krem ismi bunlardan herhangi birini uygulatan veya kullanan varsa sonuçlarını paylaşabilirmi lütfen
1-NO-LİNE:cilt boyama
Yöntemi uygulayan dermatolog Dr. Betül Şengör, No Line'la ilgili şunları söylüyor: "Çatlak tedavisinin dünyada çaresi yok. Son olarak bu boyama sistemi geliştirildi.No Line cihazının üç tane solüsyonu var. Koyulaştırıcı, renk açıcı ve sıkılaştırıcı solüsyon. Biz şu anda koyulaştırıcı solüsyonla çatlakların rengini deri rengine eşitleme uygulamasını yapıyoruz. Aynı zamanda da sıkılaştırarak çatlağın enini daraltmış oluyoruz. Solüsyonla boyun bölgesinde de çalıştık. Şimdiye kadar en ön planda kullandığımız çatlak tedavisinde koyulaştırıcı solüsyon."
SONUÇLAR BAŞARILI
Dr. Şengör, No Line'ın etki mekanizmasıyla ilgili de şunları söylüyor: "İçeriğindeki resorsinol denilen alkol solüsyonu mavi ışık aracılığıyla cilt altına itiliyor. Bu madde ışık aracılığıyla cilt altına itildiğinde derinin rengini veren pigmentlerin uyarımını tetikliyor. Yani işin sırrı ışıkla birlikte resorsinol'ü deriye emdirmekte. Önce cilt temizleniyor, sonra hafif bir vakumlama yapılıyor. Çünkü çatlaklar genelde içeriye çökerler. Cilt vakumlandıktan sonra mavi ışık altında bir jel sürülüyor. Yerin büyüklüğüne göre yarım saat ile bir saat arasında süren bir uygulama yapılıyor." Şimdiye kadar yaptıkları uygulamaların büyük çoğunluğunda başarılı sonuç elde ettiklerini söyleyen Dr. Şengör, sadece diz arkasına yaptıkları bir tedavi sırasında dirençle karşılaştıklarını söylüyor: "Bunda da biraz fazla seans uygulamamız gerekti. Sekiz seans sonunda başarıyı yakaladık. Hiçbir yan etkisi yok. İlk üç hafta içerisinde, haftada iki olmak üzere altı kere yaptırmak gerekiyor. Sonra zaman aralıkları uzuyor. Bir yıl içinde 10 seans yapılıyor. Memnuniyet derecesine göre devam ediyorsunuz. Şu ana kadar hep başarılı sonuçlar aldık. Yaptıranlar çok memnunlar." No Line uygulaması yapıldıktan sonra bir gün banyo yapmamak gerektiğini söylüyor Şengör: "İlk gün güneşe de çıkılmıyor. Ertesi gün güneş koruyucu da kullanarak rahatlıkla güneşe çıkılabilir. No Line sadece çatlak tedavisi olarak ön plana çıktı ama aslında üç solüsyonunu üç ayrı fonksiyonu var. Sıkılaşma yapması, leke açıcı özelliği de var. Yaz döneminde çatlaklarla ilgili fonksiyonu ön plana çıktı. Renk açıcı solüsyonu lekelerde güneş mevsimi bittikten sonra kullanacağız. Bu yöntemin maliyeti ise uygulama bölgesine göre 800-1200 dolar arasında değişiyor.
2-MİKRODERMABRAZYON:aliminyumoksitle cilt aşındırma
Mikrodermabrazyon
Cildi canlandırmak amacıyla uygulanan, cildin hasarlı ve yaşlı görünümlü üst kısmının alüminyum oksit kristalleri ile mekanik olarak soyulması işlemidir.
Kırışıklık ve ince çizgilerin giderilmesi, akne ve akne izlerinin tedavisi, ciltteki açık porların kapanması, vücut çatlaklarının tedavisinde, yara, yanık ve ameliyat izlerinin tedavisinde, yaşlılık ve güneş lekelerinin tedavisi, yaşlılık etkilerini geciktirmek için kullanılır.

Bu uygulama için geliştirilmiş özel bir sistem ile alüminyum oksit kristalleri cilt yüzeyine püskürtülür, güçlü sürtünme etkisi ile problemli tabakanın soyulması ve daha sonra bu taneciklerin, soyulan deri ile birlikte vakum yöntemiyle ciltten atılması sağlanır. Cildin üzerindeki hasarlı kısmın ayrılması ile daha sağlıklı, rengi ve dokusu daha güzel bir cilt ortaya çıkartılır. Mikrodermabrazyon yöntemi ile cildin epidermis tabakası yüzeysel olarak, aşamalı bir şekilde soyulur. Böylece cilt yüzeyinde oluşan iz, kırışıklık ve pigmente lekeler iyileşir. Ayrıca kan dolaşımının artması ile hücre yenilenmesi hızlanır ve böylece alttan canlı, taze ve pürüzsüz bir cilt ortaya çıkar. Son derece etkili ve güvenilir bir cilt yenileme tekniğidir. Ciltte herhangi bir problem olmadan da her sene belirli bir kür halinde uygulanması yaşlanmayı geciktirici etki sağlar. Son derece kolay, acısız ve pratiktir. Anestezik bir uygulama gerektirmez.

30 dakikalık seanslar halinde genellikle haftada bir olarak uygulanır. Seans sayısı problemin türüne ve kişinin cildinin cevabına göre belirlenir.Dermabrazyon epidermisin soyulması olduğu için seans sonrasında uygulama yapılan bölgede hafif bir kızarıklık, küçük şişlikler ve morluklar olması normaldir, kısa zamanda geçmesi mümkündür. Kızarıklık geçtikten sonra ciltte pul pul dökülmeler de görülebilir. Bu süre içinde cilde elle müdahale etmek, güneşlenmek, solaryuma girmek, makyaj yapmak sakıncalıdır. Dolayısı ile bu işlemin yaz aylarında uygulanması önerilmez.

Aktif durumda akneleri olanlara, deri kanseri olanlara, enfekte cilt yarası olanlara, aktif uçuk enfeksiyonu olanlara uygulanmaz. Yoğun kılcal damar ve et benleri üzerine uygulama yapılmamasına, göz çevresi gibi hassas yerlere daha hafif çalışılmasına dikkat etmek gerekir.
3-ACTİSTRETCH:çatlak kremi

lütfen bu başlıklar hakkında bilginiz varsa paylaşın iyi yada kötü etkileri fiyatları deneyimleriniz önerileriniz herşey lütfen artık bir çözüm bulunmalı şu çatlaklara bıktım valla

no line yöntemi bana göre sonucu en iyi olacak yöntem ben victoria secret mankenlerine defileden önce vücutlarına sprey sıktıklarını bu şekilde pürüzsüz olduklarını bi dergide okumuştum onu araştırırken no line yöntemini gördüm bence çözüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…