ozlem71 MİMOZA ÇİÇEĞİM... Kayıtlı Üye 21 Haziran 2009 2.965 4 116 53 İstanbul 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem71 #1 Bugün oğlumun okulunda karma aşı yapmışlar.Her okulda yapılıyormu acaba iki koldan birde ağızdan olmuşlar.Şu anda ateşlendi biraz şurup verdim..
Bugün oğlumun okulunda karma aşı yapmışlar.Her okulda yapılıyormu acaba iki koldan birde ağızdan olmuşlar.Şu anda ateşlendi biraz şurup verdim..
M Mihriban Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 12.699 18 206 Adana 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem71 #2 ozlem71 .!.: Bugün oğlumun okulunda karma aşı yapmışlar.Her okulda yapılıyormu acaba iki koldan birde ağızdan olmuşlar.Şu anda ateşlendi biraz şurup verdim.. Genişletmek için tıkla... canım benim kızımın okulunda dün çocuklara aşı yapıldı kızımında iki kolundan yapmışlar ama ağzı anlamadım ben fisfisfis
ozlem71 .!.: Bugün oğlumun okulunda karma aşı yapmışlar.Her okulda yapılıyormu acaba iki koldan birde ağızdan olmuşlar.Şu anda ateşlendi biraz şurup verdim.. Genişletmek için tıkla... canım benim kızımın okulunda dün çocuklara aşı yapıldı kızımında iki kolundan yapmışlar ama ağzı anlamadım ben fisfisfis
ozlem71 MİMOZA ÇİÇEĞİM... Kayıtlı Üye 21 Haziran 2009 2.965 4 116 53 İstanbul 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem71 #3 sordum ben agızdan olan çocuk felciymiş galiba canım ateş oldumu