1.sınıfa giden ögrenciyi anasınıfına nasıl geçirebilirim

mine_mine704

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
10
0
33
Mrblar benim kızı. Aralık 20 2010 dogumlu.ben bu sene anasınıfına göndermeyi düşünürken otomatik olarak 1.sınıfa kaydedilmiş.müdür 2 hafta deneyin olmazsa aldırırsınız ansınıfına dedi.iki hafta sonra aldırmaya gittigimde anasınıfı dodu dedi.bizde 1 e devam ettirdik.ama kızımında benimde gözümüz anasınıflarında o bana diyor anasınıfına niye gitmedim diye.ben kendime kızıyorum niye gönderemedim diye yardım edin.yarıyıl oldu şimdi geri alma imkanim yokmu acaba ne yapsam.derslerinde aorun yok ama çok küçük daha ilerde zorlancak eminim ocak dogumlu olan çocuklar var sınıfta bir sene nerdeyse yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Ben de 2 yil ilkokulda gorev yaptim Ingilizce ogretmeniyim. Emin olun o ufacik boylariyla buyuk olan cocuklardan daha basarili olan cocuklar vardi. Ve sayilari da az degildi. Eger zorlanmiyorsa cocugu kolaya kacmaya alistirmayin derim. Sinifina ogretmenine ve arkadaslarina adapte olmusken butun duzenini bozmayin. Tabi burda asil danisacaginiz kisi sinif ogretmeniniz. O gerek duyuyorsa gonderin cunku cocugu en iyi ogretmeni tanir ve en dogru karari o verir.

Yarı yıl bitmişken derslerinde sorun yokken geç kalınmış bir istek olur.
Anlamsız olur.
Okuma yazma ne durumda?
Eğer kalem tutup yazmayı, okumayı başardıysa yazık etmiş olursunuz.
Seneye aynı yollardan geçmek sıkacaktır.
Bir sürü olumsuz etkisi olur.

Sınıf öğretmeni olarak bu düşüncenizi önce ogretmeninizle ardından gerekeni yapmazsa rehber öğretmen ve idarecilere görüşün
5 yaşında okula giden biri olarak sizin bu goruslerinizdeki haklılığı da vurgulamak istiyorum bu öğrencinin şu anda dersleri çok iyi olsa bile diğer öğrenciler soyut dönemde iken sizin çocuğunuz somut dönemde olacak en az 1 yıl ki bu 4. Sınıfa denk geliyor fen bilimleri sosyal bilimler ve matematiğin zor olduğu döneme

Çocuğunuz bu dönemde diğer öğrencilerden geri kalacak büyük ihtimalle ya da çok yukleneceksiniz ki buna gerek yok

Verin anasınıfi na doya doya çocukluğunu yaşasın zaten hep okula gideceğiz 5 yaşından beri okuldayım bu acele neden

1 ay bile çocuk gelişimi açısından çok farklılıklara sebep oluyor lütfen ısrarcı olun ve anasınıfi na kaydı alın

Unutmadan benim okulumda anasınıfi olmadığından 5 yaşında annem gelsin gitsin kayıt olmasın demiş öğretmene öğretmende kabul etmiş ben okuyup yazınca kalsın çocuğun emeklerine yazık demiş derslerim 4. Sınıfta bozuldu sonradan toparladım ama şu an başka mesleklerde olabilirdim de diyorum ayrıca ailem de çok pişman

Okuma yazma iyi.ögretmen istemiyor göndermeyi

Bugün yine görüştüm ögretmenle bitek sizinki deil anasınıfına ğitmeyen diyor.1.sınıftaönemli olan okumayı ögrenmek onuda kızın başardı diyor.yani ısrarla olumsuz diyor

Sınıf ögretmeni biz istediğimiz halde anasınıfına aktarmadı bizi.2.haftadan itibaren 2 ögrenciyi yolladı sınıftan anasınıfına

Bugün yine görüştüm ögretmenle bitek sizinki deil anasınıfına ğitmeyen diyor.1.sınıftaönemli olan okumayı ögrenmek onuda kızın başardı diyor.yani ısrarla olumsuz diyor
Birinci sınıfta okumayı ilk öğrenen sözde zeki öğrenciler bile 2. Sınıfa geçince afalliyor okumak bisiklet sürmek gibi psikomotor bir beceri akademik başarıyı objektif olarak yansitmaz ilk dönem karnelerini almadan bu konuyu halledin zira haftaya çarşamba karneler basılıyor

Ya ben kendimi ifade edemiyorum onlar bilir kişi olarak üste çıkıyorlar kendilerini haklı cıkarıp benim istegimi gerçekleştirmiyorlar.ben ögretmenle konuştum kızıma yansıtmadım bu olayı.ögretmen sınıfa girer girmez bagırmış sen anasınıfınamı gitmek istiyosun.seni sınıfta bırakırım deyip korkutmuş.başka bi çocuga gel anlat şuna anasınıfını ne yaptıgını demiş kızımı rencide etmiş.çocuk hiç bişeyden habersiz azar isitmiş.

Ögretmen indirmezse anasınıfına.yarı dönem göndermeyip sınıfta kaldı olarak gözükecek artık ne yapayım.onlar onaylamazsa son carem bu

Ögretmen indirmezse anasınıfına.yarı dönem göndermeyip sınıfta kaldı olarak gözükecek artık ne yapayım.onlar onaylamazsa son carem bu

O öğretmenle zaten devam etmeyin yaptıklarına bakarsanız çocuk psikolojisinden zerre anlamıyor

Yarım dönem gitmezse otomatik olarak sınıfta kalır ama evinize devamsızlık mektubu gelir ve yasal bir yaptırımı da olabilir çok ayrıntılı bilmiyorum

Milli eğitime gitmenizi derdinizi onlara anlatmanızı öneririm

Yarın görüşecegim bakalım hayırlısı.

Okul başlamadan önce doktor raporu almıştım.şimdi onu istiyorlar yarın aynı hastaneye gidip raporu isteyecegim tekrardan.aynısını çıkartamazlarsa yeniden rapor isteyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…