Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya çok sevindim sağol ya benim sorunum oğlum hareketli ve çok yaramaz ayrıca çok başarılı sınıfta herkes birbirini vuruyormuş benim oğlumda tabi ben çok aşılıyorum sorunlarımızı şiddetle halletmeyelim diye ama öğretmen şiddete karşı değil birbirleiyle kavga ede ede anlaşacaklar diyor ama şiddet ayuka çıktı evdede bir şeye hayır desem yumrukla cevap veriyor konuşarak hallemesini istiyorum ordai çoçuklara bakarak iyce coştu öğretmene bir şey demedim öğretmen çok zeki önemli olan benim için bu dedi .... çalışmadan okuma yazmayı söktü kendiliğinden....benmi hasasım yoksa bu sınıftaki şiddete dur mu diyeyim..bu arada öğretmen yapamayan çoçukları dövüyormuş benimki zeki olduğundan böyle olaya raslamadım...
bir soruda benden arkadaşım...
benim oğlum 4.5 yaşında seneye anasınıfına gidebiliyor.ama emin değiliz.gönderip göndermemek konusunda.bir öğretmen olarak ve gözlemlerin sonucunda bana ne gibi tavsiyelerde bulunursun..........teşekkür ederim