E o zaman niye buraya konu açtınız,biz rahatız zaten ,rahatsiz olan sizsiniz. Öğretmen adil ,öğretmen pozitif,öğretmen ilgili,öğretmen ılımlı, peki veli ?Veli doyumsuz ,veli benim çocuğum çok iyi,veli benim çocuğum çok üzgün, veliler ve bitmeyen istekler.Benim cok ılımlı bir arkadasimi bile delirttiler bu hafta ,adam ki hep pozitif yaklaşırdı. Kac bin liralık laptopu sinirden duvara çaktı adam velinin yüzsüzlüğünden, adamı delirtti ve gitti velianlatamıyorum heralde 100 alan da 5 alıp 85 alan da 5 almıyor mu bı sınıfta 5 sadece 100 alana verilmiş özet olarak 85 lik 90 lık öğrencilerde var neyse öğretmenimiz gayet pozitif ve ılımlı konuştu siz rahat olun
lisans mezunuyum üslubunuza dikkat edin kamuda çalışıyorum kendiniz dışında herkesi ilkokul mezunu sanıyorsunuz heralde,burası herkesin fikirlerini paylaştığı bi platform yorumları okursanız öğretmenin yaptığını yanlış bulan eğitimcilerde oldu lisans mezunu olmuşsunuz ama farklı fikirlere saygı duymayı öğrenememişsiniz bu ilkokul mezunu olmaktan daha vahim bi durumAnlamayan sizsiniz. 5 almiyor mu diye bir sey sormaniz bile ne kadar uzak oldugunuzu gösteriyor. 4.sinifta bile puanlamaya gecildigi halde 3 4 5 diye puanlama yapilmiyor cocugun not ortalamasi veriliyor 90 87 83 gibi. Simdi 100 üzerinden not verilmeye baslanmasindan 1 yıl önce okumaya yazma ogrendiyse iyi veya cok iyiden baska seçeneğimiz yoksa en iyisi dışındaki öğrencilere gayette iyi verilebilir
Veliler olarak cok uzulmuslermis. Yazık kıyamam. Velilerden alâ yarış atı yok maşallah. Ya çocuklarının ya da cocuklar uzerinden kendi psikolojilerinin derdiyle koşup duruyorlar öğretmenlerin üstüne basa basa.
İlginç bir sekilde de bunu yapanlar genelde babalar da degil ilkokul mezunu anneler. Hem bir ogretmen kadar bilgili, hem bir psikolog kadar ruh bilimci hem akil verecek kadar bilgesiniz bircogunuz.
Cocugunuz en iyisi degilse İYİ dir bitti
Cocugu zorla en iyisiymis gibi gostermek icin en iyisini de baska bir levele atlatmaya çalışıyor odullendirilse yeterliydi diye. Niye çünkü kendi cocugu da kendini en iyi sansin psikojisi bozulmasin diye.
öğretmensiniz ve kendi velilerinize yapamadığınız çemkirmeyi burada yaparak rahatlamaya çalışıyorsunuz galiba o yüzden rahat olun dedimE o zaman niye buraya konu açtınız,biz rahatız zaten ,rahatsiz olan sizsiniz. Öğretmen adil ,öğretmen pozitif,öğretmen ilgili,öğretmen ılımlı, peki veli ?Veli doyumsuz ,veli benim çocuğum çok iyi,veli benim çocuğum çok üzgün, veliler ve bitmeyen istekler
Benim velilerim sizin gibi çemkiremez siz merak etmeyin, herkes işini ve sınırını bilir.öğretmensiniz ve kendi velilerinize yapamadığınız çemkirmeyi burada yaparak rahatlamaya çalışıyorsunuz galiba o yüzden rahat olun dedim
Evet artık karışamaz ama 2. Dönem daha insaflı davranmak zorunda
Belki de tüm öğrencilerinin çok çok çalışması için heveslendirmek adına ona çok iyi diğerlerine iyi vermiştir. Her sınıf ayrı bir karakter gibidir. Hatta evde gördüğünüz çocukla okulda,sınıf ortamındaki çocuk da aynı değildir. Çok farklı hareketler, huylar sergiler. Öğretmenin vardır bir bildiği. Bir şekilde çocukların çok çalışmaları için daha önce sınıfta yaşanan birkaç olaydan pay biçerek yapmıştır. Öğretmenlik bu aynı anda neler yaptığımızı, kaç şey planladığımızı, kaç şey düşündüğümüzü bir bilseniz…Anlatılmaz, yaşamak lazım diyorumakıcı okuyor yazıyor okuduğunu anlama sorularını kendi tek başına çözüyor öğretmen zaten oğlumun iyi olduğunu kendi söylüyor sadece çok çok çalışan bir öğrenci var ona tek hepsini pekiyi verdim diyor gerçekten çocuğumun farkındayım başka bi öğretmende çok iyi olurdu kesin ve sadece ben değil dediğim gibi sınıgın hepsinde durum bu sadece 1 öğrenciye çok iyi verilmiş tüm dersler verilen öğrencinin de okuması çok hızlı benden hızlı okuyor :) ama diğer öğrencilerinde gayet iyi akıcı okuma var oğlum okurken heceleme bile yapmıyor çözdü yani öyle söyleyeyim
ben anlatamıyorum gerçekten sadece 1.sınıf olduğu için şaşırdık afalladık 2 olsa zaten sıkıntı yapmayacağım daha yeni harfleri öğrenen küçük yaş çocuklar bunlar okula adapte süreci henüz siz gidip üni den örnek veriyorsunuzSiz uzuldunuz peki ya cocuklr onlar dert etti mi merak ediyorum veli olarak bı. Geride kalın ya Allah aşkına birakin bu üzüldüm. Yok cocugumun piskoloji bozuldu vs öğretmenin stili neyse o şimdi karışıyor uzuluyorsunuz üniversiteside ne hocalar var. O zmn ne yapacaksnz. Bizim bir hocamız özellikle ters köşe yapar çok kuytu kose sorardı saçma mi saçma. Ama o da anı kaldı güldük geçtik sınıfta hepi topu üç kisi iyi almıştı hepimiz dökülmüştük zaten derlerdi o hocanın dersinden geçmez zor diye ee ne oldu :) bosverin ya hayat sandığınız gibi bişey değil iyi demiş daha ne istyrsunuz
Lisans mezunu olmak çoğu zaman cehaletin önüne geçemez maalesef ,sözüm meclisten dışarı, bir arkadaş vardı bizim ,onu hatırladımlisans mezunuyum üslubunuza dikkat edin kamuda çalışıyorum kendiniz dışında herkesi ilkokul mezunu sanıyorsunuz heralde,burası herkesin fikirlerini paylaştığı bi platform yorumları okursanız öğretmenin yaptığını yanlış bulan eğitimcilerde oldu lisans mezunu olmuşsunuz ama farklı fikirlere saygı duymayı öğrenememişsiniz bu ilkokul mezunu olmaktan daha vahim bi durum
Demekki yeteri kadar öğrenememişler, bunu kabul etmek neden bu kadar zorben anlatamıyorum gerçekten sadece 1.sınıf olduğu için şaşırdık afalladık 2 olsa zaten sıkıntı yapmayacağım daha yeni harfleri öğrenen küçük yaş çocuklar bunlar okula adapte süreci henüz siz gidip üni den örnek veriyorsunuz
nereden de bildim gayet açık ve net velilere kusamadınız tabi klavye üzerinden bunu yapmak daha kolay yüklenilen stresinizi boşalttınız,sıkıntı yok kaale almıyorumBenim velilerim sizin gibi çemkiremez siz merak etmeyin, herkes işini ve sınırını bilir.
Keske kamu yararına hizmet etmeye devam edip bir kac veli olarak en iyisi olmayan çocuğunuzun karnesi muhtesem notlarla dolu değil diye buraya konu açıp aslinda size pozitif yaklaşan yapici olan ogretmeninizle ilgili olumsuz yorumlar duymak ve icinizi rahatlatmak icin mesai harcamasaydiniz.lisans mezunuyum üslubunuza dikkat edin kamuda çalışıyorum kendiniz dışında herkesi ilkokul mezunu sanıyorsunuz heralde,burası herkesin fikirlerini paylaştığı bi platform yorumları okursanız öğretmenin yaptığını yanlış bulan eğitimcilerde oldu lisans mezunu olmuşsunuz ama farklı fikirlere saygı duymayı öğrenememişsiniz bu ilkokul mezunu olmaktan daha vahim bi durum
işte bende onu yazdım ya size aynı fikirde olmamız ne güzelLisans mezunu olmak çoğu zaman cehaletin önüne geçemez maalesef ,sözüm meclisten dışarı, bir arkadaş vardı bizim ,onu hatırladım
Konu açan, öğretmenlerden yorum isteyen sizsiniz ?nereden de bildim gayet açık ve net velilere kusamadınız tabi klavye üzerinden bunu yapmak daha kolay yüklenilen stresinizi boşalttınız,sıkıntı yok kaale almıyorum
ne güzel açıklamışsınız keşke tüm öğretmenlerimiz sizin gibi anlayışlı,yapıcı ve öğretmenliğin hakkını veren insanlar olsa,tebrik ediyorum siziBelki de tüm öğrencilerinin çok çok çalışması için heveslendirmek adına ona çok iyi diğerlerine iyi vermiştir. Her sınıf ayrı bir karakter gibidir. Hatta evde gördüğünüz çocukla okulda,sınıf ortamındaki çocuk da aynı değildir. Çok farklı hareketler, huylar sergiler. Öğretmenin vardır bir bildiği. Bir şekilde çocukların çok çalışmaları için daha önce sınıfta yaşanan birkaç olaydan pay biçerek yapmıştır. Öğretmenlik bu aynı anda neler yaptığımızı, kaç şey planladığımızı, kaç şey düşündüğümüzü bir bilseniz…Anlatılmaz, yaşamak lazım diyorum
aynaya bi baksaydınız önceden de görmüş olurdunuzKeske kamu yararına hizmet etmeye devam edip bir kac veli olarak en iyisi olmayan çocuğunuzun karnesi muhtesem notlarla dolu değil diye buraya konu açıp aslinda size pozitif yaklaşan yapici olan ogretmeninizle ilgili olumsuz yorumlar duymak ve icinizi rahatlatmak icin mesai harcamasaydiniz.
Herkesi ilkokul mezunu sanmiyoruz akil verenlerin cogunun ilkokul mezunu olduguna dair tecrübe paylasiyoruz. Ama bir de lisans mezunu hadsizler olduğunu gördük sayenizde.
Neyse ki sizin öğretmen de çok yapıcı ama size yetmedi ve kk ne kadar konu açma dertlenme gereği duydunuz,demekki her zaman işe yaramıyor.ne güzel açıklamışsınız keşke tüm öğretmenlerimiz sizin gibi anlayışlı,yapıcı ve öğretmenliğin hakkını veren insanlar olsa,tebrik ediyorum sizi
evet gayet güzel yorum yazan öğretmenler de var ama siz çemkirmeyi seçtiniz,herkes seçimlerinin bedelini öder..öğretmenlik öğretmektir doğruyu güzeli anlaşılmayanı anlatmaktır siz mahalle teyzeleri gibi çemkirmeyi tercih ettiniz.Konu açan, öğretmenlerden yorum isteyen sizsiniz ?
Aynaya her baktığımda sizin gibilere pabuç birakmamanın gururunu yaşıyorum inanır mısınız. Öğretmene hesap soracaksınız, verdigi cevaptan ikna olacaksınız ama sindiremeyip forumlarda şikayet konuları açacaksınız. Sonra bir de öğretmeniniz dışındaki öğretmenlerin sizi ikna etmesiyle rahatlayacaksiniz. Cocugunuzun dersleri iyi ama sizin psikolojiniz geliştirilmeli. (Sizinkiyle ayni seviyede bir espri yapmak istedim inşaallah begenmissinizdir=)aynaya bi baksaydınız önceden de görmüş olurdunuz
ben birden fazla öğretmenin fikrini almak istedim o yüzden konu açtım evet öğretmenimiz kendi düşüncesini paylaştı ama farklı bakış açısındaki öğretmenlerden de fikir almak istedimNeyse ki sizin öğretmen de çok yapıcı ama size yetmedi ve kk ne kadar konu açma dertlenme gereği duydunuz,demekki her zaman işe yaramıyor.
bence siz öğrencilerden ziyade kendi seviyenize bi puanlama yapın zira yerlerdeAynaya her baktığımda sizin gibilere pabuç birakmamanın gururunu yaşıyorum inanır mısınız. Öğretmene hesap soracaksınız, verdigi cevaptan ikna olacaksınız ama sindiremeyip forumlarda şikayet konuları açacaksınız. Sonra bir de öğretmeniniz dışındaki öğretmenlerin sizi ikna etmesiyle rahatlayacaksiniz. Cocugunuzun dersleri iyi ama sizin psikolojiniz geliştirilmeli. (Sizinkiyle ayni seviyede bir espri yapmak istedim inşaallah begenmissinizdir=)