1.sınıf öğretmenimiz

E o zaman niye buraya konu açtınız,biz rahatız zaten ,rahatsiz olan sizsiniz. Öğretmen adil ,öğretmen pozitif,öğretmen ilgili,öğretmen ılımlı, peki veli ?Veli doyumsuz ,veli benim çocuğum çok iyi,veli benim çocuğum çok üzgün, veliler ve bitmeyen istekler.Benim cok ılımlı bir arkadasimi bile delirttiler bu hafta ,adam ki hep pozitif yaklaşırdı. Kac bin liralık laptopu sinirden duvara çaktı adam velinin yüzsüzlüğünden, adamı delirtti ve gitti veli

lisans mezunuyum üslubunuza dikkat edin kamuda çalışıyorum kendiniz dışında herkesi ilkokul mezunu sanıyorsunuz heralde,burası herkesin fikirlerini paylaştığı bi platform yorumları okursanız öğretmenin yaptığını yanlış bulan eğitimcilerde oldu lisans mezunu olmuşsunuz ama farklı fikirlere saygı duymayı öğrenememişsiniz bu ilkokul mezunu olmaktan daha vahim bi durum

öğretmensiniz ve kendi velilerinize yapamadığınız çemkirmeyi burada yaparak rahatlamaya çalışıyorsunuz galiba o yüzden rahat olun dedim

Evet artık karışamaz ama 2. Dönem daha insaflı davranmak zorunda
Belki de tüm öğrencilerinin çok çok çalışması için heveslendirmek adına ona çok iyi diğerlerine iyi vermiştir. Her sınıf ayrı bir karakter gibidir. Hatta evde gördüğünüz çocukla okulda,sınıf ortamındaki çocuk da aynı değildir. Çok farklı hareketler, huylar sergiler. Öğretmenin vardır bir bildiği. Bir şekilde çocukların çok çalışmaları için daha önce sınıfta yaşanan birkaç olaydan pay biçerek yapmıştır. Öğretmenlik bu aynı anda neler yaptığımızı, kaç şey planladığımızı, kaç şey düşündüğümüzü bir bilseniz…Anlatılmaz, yaşamak lazım diyorum

ben anlatamıyorum gerçekten sadece 1.sınıf olduğu için şaşırdık afalladık 2 olsa zaten sıkıntı yapmayacağım daha yeni harfleri öğrenen küçük yaş çocuklar bunlar okula adapte süreci henüz siz gidip üni den örnek veriyorsunuz

Lisans mezunu olmak çoğu zaman cehaletin önüne geçemez maalesef ,sözüm meclisten dışarı, bir arkadaş vardı bizim ,onu hatırladım

Demekki yeteri kadar öğrenememişler, bunu kabul etmek neden bu kadar zor

Benim velilerim sizin gibi çemkiremez siz merak etmeyin, herkes işini ve sınırını bilir.
nereden de bildim gayet açık ve net velilere kusamadınız tabi klavye üzerinden bunu yapmak daha kolay yüklenilen stresinizi boşalttınız,sıkıntı yok kaale almıyorum

Keske kamu yararına hizmet etmeye devam edip bir kac veli olarak en iyisi olmayan çocuğunuzun karnesi muhtesem notlarla dolu değil diye buraya konu açıp aslinda size pozitif yaklaşan yapici olan ogretmeninizle ilgili olumsuz yorumlar duymak ve icinizi rahatlatmak icin mesai harcamasaydiniz.
Herkesi ilkokul mezunu sanmiyoruz akil verenlerin cogunun ilkokul mezunu olduguna dair tecrübe paylasiyoruz. Ama bir de lisans mezunu hadsizler olduğunu gördük sayenizde.

ne güzel açıklamışsınız keşke tüm öğretmenlerimiz sizin gibi anlayışlı,yapıcı ve öğretmenliğin hakkını veren insanlar olsa,tebrik ediyorum sizi

aynaya bi baksaydınız önceden de görmüş olurdunuz

ne güzel açıklamışsınız keşke tüm öğretmenlerimiz sizin gibi anlayışlı,yapıcı ve öğretmenliğin hakkını veren insanlar olsa,tebrik ediyorum sizi
Neyse ki sizin öğretmen de çok yapıcı ama size yetmedi ve kk ne kadar konu açma dertlenme gereği duydunuz,demekki her zaman işe yaramıyor.

Konu açan, öğretmenlerden yorum isteyen sizsiniz ?
evet gayet güzel yorum yazan öğretmenler de var ama siz çemkirmeyi seçtiniz,herkes seçimlerinin bedelini öder..öğretmenlik öğretmektir doğruyu güzeli anlaşılmayanı anlatmaktır siz mahalle teyzeleri gibi çemkirmeyi tercih ettiniz.

aynaya bi baksaydınız önceden de görmüş olurdunuz
Aynaya her baktığımda sizin gibilere pabuç birakmamanın gururunu yaşıyorum inanır mısınız. Öğretmene hesap soracaksınız, verdigi cevaptan ikna olacaksınız ama sindiremeyip forumlarda şikayet konuları açacaksınız. Sonra bir de öğretmeniniz dışındaki öğretmenlerin sizi ikna etmesiyle rahatlayacaksiniz. Cocugunuzun dersleri iyi ama sizin psikolojiniz geliştirilmeli. (Sizinkiyle ayni seviyede bir espri yapmak istedim inşaallah begenmissinizdir=)

Neyse ki sizin öğretmen de çok yapıcı ama size yetmedi ve kk ne kadar konu açma dertlenme gereği duydunuz,demekki her zaman işe yaramıyor.
ben birden fazla öğretmenin fikrini almak istedim o yüzden konu açtım evet öğretmenimiz kendi düşüncesini paylaştı ama farklı bakış açısındaki öğretmenlerden de fikir almak istedim

bence siz öğrencilerden ziyade kendi seviyenize bi puanlama yapın zira yerlerde

Yani ben öğretmenin tutumunu motive edici veya yapıcı bulmadım aksine yıkıcı ve motivasyon azaltıcı buldum. Bunlar altı üstü birinci sınıf çocuğu değil mi, biraz okusun yazsın biraz sayıları kapsın yeterli yani uzaya çıkacak halleri yok ya Çocuk iyi işte, sırtını sıvazlayıp aynen böyle devam etmek yerine 4 vermek hevesini kırmak benceYani zaten çocuk iyiyse 5likse 5 veririm ben olsam, çok az kişiye 5 verip diğerlerinin hevesini kırmak saçma. ben olsam başka öğretmen bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…