1.sınıf öğretmenimiz

Bence de sınıfta kalma kalkmamaliydi. Okumayı öğrenmeyen çocuk bile sınıfı geçebiliyor.
Ama 1. Sınıf ilk dönem sinifta sadece 1 çocuk mu çok iyi.
O çok saçma geldi bana.

Benim kuzenim lisede matematik öğretmeni. Artı eksili sayıyla işlem yapmayı çoğu öğrenci bilmiyor artık ona alıştık ama bölme yapmayı bilmeyen öğrencim var diyor. Nasılsa kalma yok diye sıfır matematikle gelmiş liseye kadar. Tüm velilerle oturup karne mi karşılaştırmışlar ben de orasını tam anlamadım

Bir sürü veli öğretmeni mi aradınız yani
Mesai dışında açması bile ne kadar değer verdiğini gösteriyor aslında.
Ben açınca iyi tatiller dilemek istemiştim der kapatırdım sanırım
evet anlamak istedim öğretmeni bende çalışıyorum çocuk servisle gidiyor okula çok sık uğrayamıyorum öğretmen kendini açıkladı anladım yoksa anlayamayacaktım

İlk üç sınıfta sınav yok ki. 2. Sınıfta deneme sınavı yapılabiliyor ama onu da tavsiye etmiyorlar.

1e gidenden cocuktan ne istiyor bu ogretmen yaa.. ne rehaveti, aksine motivasyonu artirir. Her ogretmen cocuk psukolojisinden anlamiyor demek ki..

türkiye geneli tüm 1.sınıfların yüzde 90 ı tüm derslere pekiyi almıştır eminim,ama biz ders olarak işlemediğimiz beden eğitimine bile iyi almışız bi ne alaka dedik hadi türkçe hayat bilgisi neyse de,1.sınıfta çok iyi lere alıştığımız için ülkece ilk defa görüyorum ben şahsen o yüzden bi afalladım

çocuğa hiçbir şekilde yansıtmadık tabi ki 40 kişilik sınıfta tüm dersleri pek iyi olan bir kişi tek var normalde 1.sınıfların yüzde sekseni tüm dersler pekiyi alır hepimiz biliyoruz

çocuğa hiçbir şekilde yansıtmadık tabi ki 40 kişilik sınıfta tüm dersleri pek iyi olan bir kişi tek var normalde 1.sınıfların yüzde sekseni tüm dersler pekiyi alır hepimiz biliyoruz

Yani sizin hocanız böyle düşünüyor ne olacak ki? Yani bunu konuşmanız bile inanın gereksiz. Tamam ülkenin yüzde sekseni aldı siz alamadınız. Ne olacak?

Şu öğretmenleri bi salın yaa cidden. O kadar okumus belli egitimde insan. Sizden cok biliyordur illaki. Iyiki ogretmen degilim cidden.

akıcı okuyor yazıyor okuduğunu anlama sorularını kendi tek başına çözüyor öğretmen zaten oğlumun iyi olduğunu kendi söylüyor sadece çok çok çalışan bir öğrenci var ona tek hepsini pekiyi verdim diyor gerçekten çocuğumun farkındayım başka bi öğretmende çok iyi olurdu kesin ve sadece ben değil dediğim gibi sınıgın hepsinde durum bu sadece 1 öğrenciye çok iyi verilmiş tüm dersler verilen öğrencinin de okuması çok hızlı benden hızlı okuyor :) ama diğer öğrencilerinde gayet iyi akıcı okuma var oğlum okurken heceleme bile yapmıyor çözdü yani öyle söyleyeyim

Benim de 8. Sınıf doğru dürüst okuma yazma bilmeyen öğrencim vardı. Öğrencileri olduklarından fazla şişirmek onlara sadece kötülük

Tüm sınıfın öğrencilerinin derslerdeli başarı durumunu öğretmenden daha iyi biliyorsunuz yani. Pes artık size

karşı komşumla aynı sınıf çocukların okuma yazması iyi olunca bi acaba dedik sonra yan blokta ara sıra selamlaştığım komşu da aynı sınıf ona da bi çıtlattım bin ahh işittim o çok çok üzülmüş öğretmenden çocuklar geride mi diye bilgi almak istedim o da sadece 1 öğrenciye yüksek verdiğini bikaç velininden aynı durumdan muzdarip olup sitem ettiğini söyledi yani sadece 1 kişi dışında herkese bu şekil not verdiğini öğretmen bizzat kendisi söyledi daha nasıl açıklayabilirim eğitimci olmadığım için öğretmen arkadaşlardan bilgi almak istedim yoksa oğlumun durumunu biliyorum hiç karne alınmasa da okuması nasıl matematiği nasıl farkındayım yani

Yani sizin hocanız böyle düşünüyor ne olacak ki? Yani bunu konuşmanız bile inanın gereksiz. Tamam ülkenin yüzde sekseni aldı siz alamadınız. Ne olacak?
işte onu sorguluyorum yüzde seksanın alması mı yanlış olan bizim almamamız mı

İlkokullarda kaldırıldı. Ortaokulda da şube öğretmenler kurulu karar veriyor öğrencinin geçip geçmeyeceğine, orda da yok gibi bir şey yani
Sürekli devamsız senede 6 günden fazla okula gelmemiş öğrenciler veya veli dilekçe verilirse bırakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…