aynen çok mükemmelliyetçi,çok iyi okuyup yazsınlar istiyorYarışa at yetiştiriyor sanki.
El kadar sebi onlar daha.. bir dur! Önce okulu, eğitimi bir sevdir.
Müdürüm öğretmenin ders notuna,davranış notuna vs karışma hakkı yok ki ama.Bizim de böyle bir öğretmen vardı ben asla kompozisyona 100 vermem daha iyisi çıkar diyordu, nefretle hatırlıyorum. Bir standartın olur o standarta tam uyana 100 verirsin saçma sapan uygulamalara gerek yok bende iyi etki bırakmadı adını unuttum tipini ve yaptığını unutmadım çok düşük notlar verirdi.
Sizin öğretmen de bu hesap 1. Sınıf çocuğuna da ortalama verme Yani, müdürle konuşurdum ben olsam
Maalesef ilkokul öğretmenlerinde böyle bir durum var. Mükemmeliyetçi. Halbuki oyunla sevdir bir okulu. Ama olmaz. Parkurda koşacak sanki bunlarYarışa at yetiştiriyor sanki.
El kadar sebi onlar daha.. bir dur! Önce okulu, eğitimi bir sevdir.
Müdürüm öğretmenin ders notuna,davranış notuna vs karışma hakkı yok ki ama.
Ne kadar korkunç geliyor kulağa. Okul dönemi buna çok dikkat edeceğimMaalesef ilkokul öğretmenlerinde böyle bir durum var. Mükemmeliyetçi. Halbuki oyunla sevdir bir okulu. Ama olmaz. Parkurda koşacak sanki bunlar
2 tane çocuğum bu yollardan geçti. Biz bu durumu yaşamadık ama diğer sınıflardan çok duyduk. Dışlamaya varan durumlar bile olıyor. Ayrıştırma yapan çok öğretmen gördükNe kadar korkunç geliyor kulağa. Okul dönemi buna çok dikkat edeceğim
İşte karışamadığı için kalmaz. Kendi sınıfımda ne yapacağımı biliyorum ben teşekkürler diyip geçebilir sadece. Müdürden çekinmesine gerek yok ki.Evet artık karışamaz ama 2. Dönem daha insaflı davranmak zorunda kalır
öyle değil aynı sitede oturan 3 veliyiz ister istemez buna üzüldük diye konuştuk öğretmenlede konuştuuk o da diğer velilerinde bu konudan muzdarip olduğunu kendisini aradığını ama stilinşn böyle olduğunu söylediBu kadar hirs yorucu degil mi? Bir de butin veliler oturup cocuklarinizin karnelerini mi yaristirdiniz? “Hmpf benim prensesimin resim dersine iyi vermis abbas egeye cok iyi vermisss”