Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.sınıf iktisada giriş final sınavına çalışmaya başlayanlar
Final sınavında çogunlukla şekil ve formüllü yani işlemli sorular çıkacak,bu vize sınavında sordukları soruların en az 5 tanesini sorarlar çalışırken bunlara dikkat edin ve e ögrenme portalındaki soruları bol bol çözün sorulara aşina olursunuz...
Sıkıcı bir ders katılıyorum ama dersi sevmeye çalış hiç olmazsa geçene kadar sonra unutur gidersin :)İnşallah geçersin başarılar şimdiden.Ya birde bu sefer sınav araları fazla yok neden acaba?Yakında nisan başında ara sınav nisan sonunda final sınavına giricez herhalde git gide erkene geliyor tarih !?
eğer iktisattan 65 ve üstü aldıysanız korkmayın final zorlamaz sizi diye düşünüyorum ama barajlardaysanız biraz daha sıkı tutmak lazım.ben tam 70 aldım 43 alsam geçerim ama boşlamamak lazım 70 aldım diyede.
vala bu senede geçemezsem artık önlisans alıp çıkacam ya şu dersi veremedim gittim normal şartalarda bu sene mezundum ama malesef bi iktisat birde 2den ticaret hukuku dersi yüzünden çebeleşiyorum 3ile 4 kolay korkmuyorum ama sınavlar 60 üzeri gelir inş ama final de vermem lazım yoksa dügünüm var büten önce yoksa hic çalışamam arkadaşlar bu arada murat dersanesine giden varmı aranız da ordaki kaynaklarınızı paylaşırsanız iktisat dersi adına çok memnun olurum herkese kaynak olarak murat yayınlarını öneririm çünkü cıkan soruları sınavda aldığım duyumlara göre oranın hocaları hazırlıyormuş