• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,sınıf iktisada giriş dersi iyi geçen varmı ? nasıl ?

naz1969

NAZ abla olmk istyr..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
1.470
3
66
Adana
merhaba arkadaşlar halkla ilşkiler 2.sınıf öğrencisiyim ve 2 yıldr bu dersi veremyirm ne yaptıysam olmadı :((
soruları değiştirdiler bütünlemeye kesin kaldm gözüyle bakıyrm çünkü 5 den fazla netim yok diye düşünyrm :(

bütünleme soruları yine farklı olacak ??

vize ve final sınavı iyi geçen arkadşlar nerelerden nasıl çalştılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim :(((

bu yıl bitirmek istiyorum :)))))))

merhaba.bende 1. sınıf iktisada giriş dersinden sınava girdim.15 doğru yapmam gerekiyordu.hatırladıklarım 14 net.ve galiba bütünlemelere kaldım.

merhaba.bende 1. sınıf iktisada giriş dersinden sınava girdim.15 doğru yapmam gerekiyordu.hatırladıklarım 14 net.ve galiba bütünlemelere kaldım.

hangi kaynaktan çalışdn cnm 14 nete kadar yakalaman güzel bütte nasıl çalıştysn aynı yöntmle daha çok çalışrsan sanrm geçersn ...

iktisattan hiç anlamadığım için fazla çalışmadım açıkçası.bütün yılların ara,yılsonu ve bütünlemelerde çıkmış sorularını çözdüm.yani 1000 e yakın soru.bazı sorularda mantık yürüttüm.umarım hatırlamadıklarımın bir tanesini doğru yapmışımdır:)

kızlar bende iktisada giriştn geçen sene kalmıştım.şükür geçiyorum bu sene.geçmiş yıl soruları falan çözüm vermiyor bence artık.çok karışık.şans işi.çalışman lazım.

iktisada girişten kolay kolay çıkılmaz :1:

Cnm mrb... ben ben geçen yıl vizede en yüksek notum iktsada giriş dersiydi... finallerde işe girmştim... ve kitap yüzü açmadım.....:25: büte kaldım... bütte iktsat hariç diğerlerine çalştım... :9: yani iktsada girişe bütlerde de hiç bakmadım :9: vizede yüksek aldığım için onu eledim... çünkü çalmak için vaktim yoktu... nişanım olacaktı falan filan derken.... diğer derslerin hepsinden geçtim.. iktsada girişide 1 soruyla kaçrdım cnm.... yani çok az baksaymşm 1 soru yapacak kadar bu sene iktsada girişi alttan almayacaktım.. ama çalşmadığım için kaldım alttan aldım.... Bu sene Allahın izniyle veriyorum inşallah... Finallerde en iyi iktsada girş dersim geçti çünkü... 70 e yakın bi not bekliyorum... belki üzeri... Cnm biraz ilgi duymayla bağlı bu ders.. ama geçmek çok zor değil aslında.... Zaten grafiklerin mantığını öğrendkten sonra bütün grafik sorularını rahatlıkla yaparsn cnm.. Üniteleri tek tek iyice özümseyerek çalşman bol soru çözmen gerekiyor cnm.. kolay gelsn başarılar...

bende 2. sınıfım ve ıktısattan kalmısım yıne :((( nasıl calısıp gecıcez anlamadım ya hıcte sevemedım o dersı

Tamamen ilgi duymaya bağlı arkadaşlar.... Ben iktsat bölümünü isteyerek seçtim o yüzden iktsat dersine biraz önem verdim... finallerden de 87 almışım.... konulara iyi çalşp bol soru çözün arkadaşlar

ben de 1. sınıfım iktisada girişten 65 ile geçtim. Nefret ettiğim bi dersti. Konulara çalışmaya çalıştım. Ama hiçbir şey anlamadım. Bi de bi sürü formüller var. Baktım olmucak. Sırf son 5 yılın çıkmış sorularını çözdüm. Ya aynı ya da benzer sorular vardı sınavda, değişik olanları da mantık yürüterek yaptım. Geçtim, kurtuldum:)

Back