- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
merhaba hanımlar Allah rızası için bana fikir verin bunalımdayım artk1 seneyi gecti evlendigim ilk gunden beri korunmuyorum ve cocuk istiyoruz esimle hemde cok cok herseyimize bakıldı hersey yaptım ovulasyon testleri sogan kürleri vs vs hersey...doktorlara gittim hep bisey yok normal yollardan devam denildi.en son bi doktora gittim adetlerimi sordu kisa sureli görüyorum bekarligimdan beri boyle aşırı sancılı 3 4 gun kanama cok cok az neyse bakti dedi rahimduvarin ince bu sekilde tutunmaz ilk defa farklı bi görüş sok olduk esimle horonlara bakildi surekli duzenli cagirdi kontrol estrofem vr climara bant verdi bir ay kullandm 9 gun gecikti gittim duvarin kalinlasmis birakalm artk dedisevindim ama adet olmadm cnku gebelik yok baktik tarlusal verdi eve gittim leke gordum diger gun tarlusala basladm 6 gun ic birak dedi ama nasl kanamalar 14 gun boyuncahayatmda ilk defa boyle bisey oldu bitti yikandm derken 7 gun sonra yani bugun yine adet oldum artk yeter cildircm ne olur yardmci olun fikir verin bana