• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 senedir korunmadan gebe kalamamak

Sukumom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
22
4
36
31
Kizlar merhabalar. Yaklasik bir bucuk senedir bebek plani yapiyoruz. İlk denemelerin ardindan 4. Ayda mutlu haberi aldik falat dusukle sonuclandi. Simdi uzerinden 15 ay falan gecti hala gebelik haberi alamadim 😞 bu sure icinde esimde kendimde doktor kontrollerimizi gerceklestirdik cok sukur bir sıkıntı yok. Boyle olup gebelik yasayan umut dolu tecrubeler yardimci olabilir mi neler tavsiye edersiniz. infertilite uzmanina gitsek mi ☹️

Ovülasyon testi sonucuna göre ilişki yaşamayı denediniz mi? En azından daha az yorucu olur diye düşünüyorum

Canim stres yapmayin esinde sende .. en cok o durum etkiliyor sakin olun ovulasyon testlerini heray duzenli kullan birde folik asit kullaniyormusun sanirim gebe kalmaya yardimci olarak doktor veriyordu

Canim stres yapmayin esinde sende .. en cok o durum etkiliyor sakin olun ovulasyon testlerini heray duzenli kullan birde folik asit kullaniyormusun sanirim gebe kalmaya yardimci olarak doktor veriyordu
Evet canim kullaniyorum. Stresi azaltmam lazim farkindayim 🙁

Sanirim benim suan en buyuk sorunum bu cok hamilelik odakliyim 🥺
Başlığı görünce kendi yaşadıklarım geldi birden aklıma. 2 seneye yakın süre hamile kalamadım Bi kere kimyasal gebelik yaşadım sonra yumurta tembelliği olduğunu öğrendim ona göre tedavi uyguladım afetlerin dğzensizdi

Sizin nasıl adet düzeniniz yada Bi ilaç tedavi kullanıyormusunuz

Back